Andalou Naturals Polished to Perfection Konjac Facial Sponge Duo

6.6.16


Primul burete Konjac l-am folosit acum multi ani, cu mult inainte sa inceapa nebunia si in Romania ... l-am cumparat dintr-un magazin de pe ebay care livra din Japonia, de la mama lui. Mi-a placut, dar nu mi s-a parut ca nu pot sa traiesc fara el, asa ca nu l-am recumparat. Am incercat la multa vreme dupa asta buretii de la Ecotools care se gasesc pe iHerb. Cel pentru ten sensibil nu mi-a placut in mod deosebit, varianta Deep Cleansing - cea de aici - e mult mai ok pentru mine, iar recent am vazut ca au scos din cei de la Andalou Naturals cateva variante si mi s-au parut interesante.

Am ales setul Polished to Perfection (mai multe detalii despre el puteti sa cititi aici) dupa ce am studiat si celelalte variante disponibile. Setul contine doi bureti: unul mov sub forma de inima Age-Defying Resveratrol si unul mai mic rotund verde Perfecting Green Tea. Ce mi s-a parut ciudat cand a ajuns comanda a fost ca pe ambalaj scria ca trebuie tinuti 3-5 minute in apa calda pentru a se inmuia (daca ati folosit bureti konjac stiti ca atunci cand sunt uscati sunt tari si se uda inainte de fiecare folosire), insa e exagerat - se umezesc la fel de repede ca ceilalti bureti de acest tip, nu e nevoie de atatea minute.

Pot fi folositi singuri, dar si cu un gel de curatare, diferenta majora pe care am vazut-o atunci cand n-am folosit nici un produs de curatare este ca fata ramane foarte hidratata (spre deosebite - de exemplu - de cei de la Ecotools care nu au nici un fel de nutrienti). Rolul principal al buretilor de acest tip este sa curete si exfolieze usor tenul si exact asta si fac. Se pot folosi intre 1-3 luni, dupa care trebuie schimbati.

Singurul lucru care nu-mi place este ca se usuca mult mai greu decat tot ce-am folosit pana acum si mie imi place ca atunci cand iau buretele sa-l folosesc sa fie complet uscat (nu stiu daca si voi faceti la fel, daca nu sunt singura ciudata sa-mi spuneti in comentarii), dar tinand cont ca eu folosesc buretii astia de 2-3 ori pe saptamana si nu zilnic e ok.

Imi plac mai mult decat cei de la Ecotools, asa ca mi-am comandat si varianta pentru corp, desi mie nu-mi plac buretii pentru corp - astuia sunt dispusa sa ii dau o sansa. I-ati incercat? Cum vi se par?

8 comentarii

  1. Cand i-am vazut ca au aparut pe Iherb ma tot tentau sa le cumpar, dar nu am reusit. Pana la urma mi-am cumparat de la Dm un buretel si-mi place mult, insa se usuca tare greu. Cele de le ecotools nu mi-au rezistat nici macar o saptamana.
    O saptamana minunata!
    http://beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum s-au rupt la tine cei de la Ecotools, eu n-am avut problema asta, nu stiu cum e cel din DM, o sa ma uit si eu de curiozitate.

      Ștergere
  2. Asat m-a mirat si pe mine... ca nu se ususca. Am crezut ca sunt singura paranoica. hehe. Inca am fobii cu ce se poate dezvolta pe un burete umed, in baie... L-am pus la soare pe al meu... dar am vaga impresie ca soarele il strica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am unul de pe aliexpress cumparat, cred ca ar fi momentul sa il schimb de acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine sa fie schimbati la 1-3 luni, altfel e de rau. :)

      Ștergere