SVR Liftiane Creme

13.6.16


Se intampla uneori sa incep sa folosesc un produs nou si sa-mi placa foarte mult, sa fac poze sa va pot povesti de el si sa nu apuc s-o fac decat dupa saptamani bune sau cand ajung aproape sa termin produsul. Asa s-a intampla si cu produsul de care vreau sa scriu astazi, n-am apucat sa va povestesc de el, desi il folosesc de cateva luni si mereu ma gandesc ca vreau sa va spun si voua despre el.

Cei de la SVR (ale caror produse le gasiti la Optima Shop) au scos la inceputul anului o gama noua - Liftiane (aici gasiti toate produsele din gama) pentru a inlocui doua din gamele lor antiimbatranire: Chronolys si Specilift. Eu gama Specilift am incercat-o si mi-a placut, chiar v-am povestit pe blog despre doua dintre produse, asa ca am fost extrem de curioasa sa vad cum e si Liftiane.

In gama sunt patru produse: un ser, o crema contur ochi si buze si doua variante de crema (pentru ten normal/ mixt si pentru ten uscat/ deshidratat - varianta Riche). Crema pe care o folosesc eu si de care vreau sa va povestesc este cea pentru ten normal/ mixt, insa ma tenteaza foarte mult si crema de ochi si serul din aceasta gama. 

Crema are o textura lejera si matasoasa, se absoarbe imediat in piele si este o baza excelenta de machiaj gratie efectului matifiant al pudrei de siliciu. Pe langa resveratrol si acid hialuronic (si alte cateva ingrediente cu binecunoscute proprietati antiaging), contine si micro-sfere ce reflecta si difuzeaza lumina, astfel incat tenul sa aiba un aspect sanatos si radios indiferent de unghiul din care este privit.

Liftiane se lauda ca are efect de filler asupra liniilor fine si a ridurilor profunde, ca recontureaza ovalul fetei, ca imbunatateste bariera hidrolipidica protectoare a pielii si ca sustine regenerarea celulara. Nu stiu daca are efect de filler pentru ca am norocul sa nu ma confrunt (deocamdata) cu astfel de probleme, insa de cate ori folosesc aceasta crema dimineata tenul meu pare mai ferm, mai luminos, are un aspect mai sanatos, iar produsele de machiaj se aplica mult mai bine.

Ati incercat ceva din gama asta?

7 comentarii

  1. Nu am mai folosit nimic de la ei pana acum. Sa fiu sincera pana la capat, nici nu cunosteam brandul asta de cosmetice pana sa citesc la tine. Imi place cum suna descrierea ta. Si chiar ma tenteaza sa imi iau si eu crema Liftiane!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu in ultimele luni am descoperit cateva produse din portofoliul Optima Shop care imi plac mult, uita-te la ei pe site, au produse interesante si nu numai pentru ten. :)

      Ștergere
  2. Nu am avut ocazia sa folosesc produsele lor, dar din ce am citit mi se par minunate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a atras atentia numele si vad ca si din ingrediente si din experienta ta bifeaza cu brio hidratarea tenului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o gama chiar buna, sa te uiti pe site, au multe produse interesante.

      Ștergere
  4. Imi plc mult crema pt protectie solara 50+.Recomand.

    RăspundețiȘtergere