Un trio castigator pentru parul meu

16.6.16

Va spuneam zilele trecute ca parul meu nu este in cea mai buna forma si nimeni in afara de mine (si de voi - ca v-am spus eu) nu stie asta si "vinovate" sunt cele trei produse din gama BioOil de la BioPharma de care vreau sa va povestesc astazi. Cauzele pentru care parul meu e suparat sunt vremea de afara (soarele in special), folosirea prea des a uneltelor de styling (dar cateodata n-ai cum sa le eviti), apa dura si ultima vopsire a parului care nu mi-a priit deloc (nu stiu ce s-a intamplat, nu e prima data cand am folosit tipul asta de vopsea, dar mi-a uscat parul groaznic).

Produsele BioPharma sunt si pentru mine o noutate si nu stiam de ele pana nu m-au contactat cei de la Natural Cosmetic sa ma intrebe daca sunt interesata sa incerc produsele din portofoliul lor. Si ma bucur ca am avut inspiratia sa caut informatii despre ele si sa spun da propunerii pentru ca imi plac la nebunie (stiti ca nu sunt prea darnica cu laudele). Preturile mi se par mai mult decat accesibile si chiar ma bucur ca le-am descoperit.


Masca pe baza de cristale lichide si ulei din seminte de in (o gasiti aici) este printre cele mai bune masti incercate de mine pana acum. Are o consistenta densa, astfel incat este usor de aplicat si nu curge, iar mirosul imi place mult de tot. Eu am lasat-o pe par 5-10 minute in functie de cat timp am avut si am simtit imediat efectele - par mai hidratat, mai elastic si mult mai stralucitor. Se simte o diferenta majora in textura parului la simpla trecere a mainii prin par.

O sa incerc sa o las si mai mult timp sa actioneze si cred ca efectele vor fi si mai spectaculoase. Nu cred ca exista produse minune care sa repare varfurile despicate (eu oricum nu ma confrunt cu problema asta), dar atunci cand rezultatele sunt imediate iti dai seama ca ai de-a face cu un produs bun. Am vazut ca exista si crema fara clatire din gama asta si cred ca merita si ea bagata in seama.


Lotiunea cu keratina, cristale lichide si panthenol (o gasiti aici) ingrijeste parul si il regenereaza. Keratina stimuleaza functiile vitale ale parului, oferindu-i un aspect sanatos si vitalitate (eu recunosc ca pana acum n-am crezut prea mult in produsele cu keratina, dar mi-am schimbat parerea cu ocazia asta), cristalele lichide dau un plus de stralucire, iar panthenolul ii reda parului elasticitatea naturala.

Am aplicat-o pe parul usor uscat, dupa spalare, am consumat deja o gramada, dar era si normal, tinand cont de lungimea parului meu. Este un produs usor de folosit, nu incarca parul si face exact ceea ce promite - hidrateaza, ofera stralucire si elasticitate. Mai este o varianta de lotiune cu proteine de matase si cristale lichide si acum sunt curioasa si in privinta ei.


Cristalele lichide cu ulei de in (le gasiti aici) au ramas la final pentru ca sunt ultimul pas din cei 3 pe care i-am facut in ultima vreme pentru a-mi ingriji parul. Pot fi folosite atat pe parul umed, cat si pe parul uscat si pe mine m-a atras ideea de cristale, deci curiozitatea a fost cea care m-a "impins" catre produsul asta pe baza de silicon.

Cristatele se aplica cu degetele (la fel cum ati aplica un ulei de par) si pot fi aplicate pe portiuni separate de par/ varfuri sau pe toata lungimea parului (eu asa am facut si-mi place sa le folosesc pe parul uscat). Aplicate pe parul umed inainte de a se folosi un uscator de par ofera un efect de stralucire, elasticitate si separa foarte multe buclele, iar aplicate pe parul uscat creaza un strat invizibil ce confera netezime, iar parul este foarte elastic si extrem de placut la atingere. In plus stralucirea (mai ales pe parul inchis la culoare) este de vis.


Mie imi place sa le folosesc impreuna si chiar sunt incantata de cum imi simt parul si ce diferenta mare este fata de acum 2-3 saptamani cand nu mai stiam ce sa folosesc sa-mi imblanzesc putin parul si sa ma inteleg cu el. Mai sunt pe site cateva produse din gama asta, am vazut niste fiole extrem de interesante si un ser pentru regenerare rapida, cred ca o sa le incerc si pe ele.

Ati auzit de produsele astea pana acum? Le-ati incercat?

6 comentarii

  1. Nu le am incercat dar as putea sa le incerc.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuuuuper recomandari! Multumesc! 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand dau de produse bune, mereu vreau sa va spun si voua de ele, sunt atat de multe optiuni pe piata incat e greu sa alegi.

      Ștergere
  3. De un an de zile am inceput sa ma vopsesc constant, iar parul a devenit alocuri foarte uscat. Cred ca am incercat o tona de uleiuri si masti pentru par, dar niciuna n-a avut vreun rezultat. sunt foarte tentata sa incerc acest trio :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ti-ar fi de folos, dupa ultima vopsire si parul meu s-a uscat groaznic si produsele astea au fost salvarea mea.

      Ștergere