Pupa Vamp! Extreme Mascara

2.6.16

V-am povestit in urma cu cateva luni despre rimelul Vamp! de la Pupa (daca ati ratat postarea o gasiti aici), iar astazi vreau sa va spun despre fratele lui - Vamp! Extreme, pe care l-am tot folosit in ultimele saptamani. Vamp! mi-a placut mult si eram extrem de curioasa sa vad cum e si Vamp! Extreme si care imi place mai mult ... ei bine, nu pot sa va spun care imi place mai mult pentru ca-mi plac amandoua si le folosesc in functie de ceea ce vreau sa transmit.


Vamp! Extreme este un rimel pentru gene cu volum extrem instant si efect scenografic, cel putin asta spun cei de la Pupa. Peria este foarte interesanta (asa cum puteti sa vedeti in pozele de mai sus laturile sunt diferite, astfel incat peria prinde fiecare geana si o incarca cu produs) si alungeste foarte bine genele, reusind sa prinda si cele mai mici gene.

Vine intr-o singura culoare (010 Extrablack) si chiar este un negru intens, care mie imi place la nebunie pentru ca, si daca nu folosesc alt produs pentru ochi, reuseste sa ii defineasca foarte bine. Are 12 ml (o cantitate mai mult decat mare) si costa 53 lei. Defineste foarte bine genele si le alungeste, nu mi se pare ca volumul este exagerat (ci exact cat trebuie ca sa arate foarte bine), insa daca se aplica prea multe straturi genele pot sa se lipeasca intre ele (ceea ce n-am patit cu varianta Vamp!, deci in functie de ceea ce va doriti puteti sa alegeti unul sau altul)

In pozele de mai jos puteti sa vedeti comparativ periile de la Vamp! Extreme si Vamp! (atat cu produs, cat si fara) si sa va faceti o idee, diferenta de pret intre ele este de 10 lei (insa exista si o diferenta la ml, mai exact 3 in plus pentru Extreme). Extreme vine doar in nuanta mentionata mai sus, in timp ce varianta simpla Vamp! se gaseste in 6 nuante. Daca ar fi sa fac un rezumat as zice ca Vamp! Extreme alungeste foarte bine si ofera genelor un negru intens, in timp ce Vamp! defineste mult mai bine si lasa genele perfect curbate. N-as putea sa va spun care imi place mai mult, le folosesc atat separat, cat si impreuna.


Ati incercat vreuna dintre variante? Cum vi se pare? Care dintre cele doua vi se pare mai interesant?

8 comentarii

  1. Poza cu genele sa vedem si noi cum se aseaza rimelul asta!!!!!!
    "Daca ar fi sa fac un rezumat as zice ca Vamp! Extreme alungeste foarte bine si ofera genelor un negru intens, in timp ce Vamp! defineste mult mai bine si lasa genele perfect curbate. N-as putea sa va spun care imi place mai mult, le folosesc atat separat, cat si impreuna" - sa te credem pe cuvant sau poti arata si poze pentru veridicitatea celor scrise???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poze cu gene n-o sa vezi, daca aveam ceva de aratat gaseai in postare, asa ca e alegerea ta daca crezi sau nu.

      Ștergere
  2. nu am incercat, primul parca m-ar multumi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta comparatie, ptr. cei care doresc poze nu au decat sa caute pe net sau videoclipuri pe youtube, gusturile si opiniile sunt diverse si e perfect asa! Daca nu va plac diverse articole nu le cititi! Cat despre produse nu toti rezonam cu x produs dar ne putem impartasii opiniile si sa testam pana gasim ceva ce sa ne placa. Ppk Camelia.��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare gandeste diferit, mereu se va gasi cineva sa comenteze ceva oricum ai face lucrurile. Sa ai o duminica frumoasa! :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Pupa a scos in ultima vreme o gramada de produse bune, poate o sa ai ocazia sa le incerci.

      Ștergere