Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

24.6.16


Daca sunteti pasionate de Youtube sau cititi bloguri de beauty de afara sigur ati auzit de Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins. Mie mi-a ramas mintea la el de multa vreme, insa am tot amanat sa-l iau pana recent cand am facut o vizita la Debenhams si am facut-o lata - n-am luat unul, ci doua pentru ca nu m-am putut decide (sau n-am vrut) intre cele doua nuante.

De-a lungul anilor am incercat destul de multe produse de machiaj de la Clarins si au fost cateva chiar mi-au placut in mod deosebit (am folosit aproape 2 ani de zile acelasi fond de ten de la ei - din pacate nu se mai fabrica, am avut si un primer pe care l-am cumparat de vreo 3 ori la rand). Mai am si acum cateva produse pentru buze, farduri si chiar un bronzer pe care le folosesc, desi nu prea am scris de ele pentru ca mi s-a parut ca nu exista interes. Clarins este un brand cu produse de machiaj chiar bune, iar preturile nu sunt foarte mari, chiar cred ca merita mai multa atentie.

Dar sa revin la Instant Light Natural Lip Perfector - are textura unui gel si o aroma dulceaga extrem de placuta. Se simte foarte bine pe buze, le hidrateaza si aspectul este unul de buze pline, lucioase si sanatoase. Asa cum puteti sa vedeti in pozele de mai sus nuantele sunt extrem de placute, insa pe buzele mele (care sunt destul de pigmentate) nu e mai diferenta intre ele. Eu am ales 06 - Rosewood Shimmer si 07 - Toffee Pink Shimmer si-mi plac la fel de mult. 

Formula contine unt de shea, extract de lemn dulce si unt de mango salbatic, toate cu proprietati antioxidante si de protejare a pielii. Le vad mai degraba ca niste produse de ingrijire a buzelor decat ca niste produse de machiaj, insa pot fi foarte usor aplicate peste un ruj si atunci se schimba toata povestea.

Au fost cumparate din pura curiozitate si eu am fost clar "impinsa de la spate" de multitudinea de laude pe care le-am tot vazut/ auzit la adresa acestor produse, insa nu-mi pare rau ca le-am luat, dar nu consider ca sunt un produs fara de care nu pot trai. Imi plac si le folosesc cu placere, dar nu cred ca le-as cumpara din nou, desi apreciez usurinta cu care se aplica si faptul ca sunt perfecte pentru luat in geanta.

Si pentru ca am tot vazut pareri pe bloguri ca cele de la Catrice (Beautyfying Lip Smoother) sunt dupe dupa acestea de la Clarins, le-am comparat in Debenhams si nu au nici o treaba. Am fost tentata sa iau si unul de la Catrice sa vad cum e, insa dupa ce le-am incercat mi-am dat seama ca nu seamana deloc - textura celor de la Clarins este foarte fina si extrem de placuta, in timp ce cele de la Catrice au consistenta unui gloss mai gros si au cu totul alta pigmentatie. Ambalajul si aplicatorul seamana, formulele insa sunt total diferite. Nu zic ca cele de la Catrice nu sunt ok, doar ca nu inteleg comparatia cu acestea de la Clarins si am zis ca nu e rau sa va spun si asta.

Ati incercat Instant Light Natural Lip Perfector? Cum vi se pare? Ati incercat produse de machiaj de la Clarins?

2 comentarii