Avene relanseaza Tolerance Extreme

27.6.16

Zilele trecute am acceptat invitatia celor de la Avene si am fost la relansarea gamei Tolerance Extreme, gama pe care n-o stiam, dar care mi se pare extrem de interesanta. Cei de la Laboratoarele Dermatologice Avene au realizat primele produse hidratante pe baza de fuziune, cu ajutorul conceptului de cosmetica sterila, al ingredientelor fizio-compatibile si al texturii foarte fine.

Gama Tolerance Extreme este o gama inovatoare ce contine 3 produse gandite sa ofere tenului o ingrijire completa pentru o piele catifelata si echilibrata. Toate cele 3 produse au maxim 7 ingrediente si nu contin parabeni sau parfum. Curatarea delicata a tenului se face cu ajutorul lotiunii de curatare, care are si rolul de a hidrata si a calma toate tipurile de piele sensibila, iar hidratarea zilnica este oferita fie de emulsia pentru ten normal sau mixt, fie de crema pentru ten uscat.


Emulsia hidratanta Tolerance Extreme mi se pare un produs pe care trebuie sa-l aveti in calcul daca va confruntati cu o piele sensibila, formula este foarte scurta si foarte curata, textura este laptoasa si se topeste pe piele, iar tenul ramane hidratat si protejat. In plus ambalajul este unul steril, produsul nu intra in contact cu aerul, ceea ce mi se pare nemaipomenit, mai ales ca n-am mai vazut un ambalaj de acest tip pana acum si cred ca multa branduri ar trebui sa se inspire de la Avene.

Am folosit emulsia in ultimele zile pentru ca am fost extrem de curioasa cum e de cand am incercat-o prima data la eveniment si m-am gandit ca e perfecta pentru diminetile astea toride cand pana apuci sa aplici ceva deja ai transpirat (sunt sigura ca va regasiti si voi atat de bine in faza asta) si chiar imi place. Este usoara, intra repede in piele, iar tenul ramane hidratat. Nu pot sa vorbesc despre efectul de calmare al pielii sensibile, eu am probleme cu pielea de pe corp, nu cu cea a fetei, dar sunt sigura ca ajuta pentru ca am vazut ce contine, dar mai ales am vazut cum se simte tenul meu dupa ce o folosesc.


Evenimentul a avut loc la Institutul Francez si cu ocazia asta am descoperit ce gradina frumoasa se afla in spatele cladirii, am descoperit si Bistro Chez Elvire, dar si Cinema Elvire Popescu si chiar daca a fost o zi cand soarele a facut legea, m-am bucurat de florile superbe si de aerul curat. Unul din lucrurile frumoase care au venit la pachet cu blogul este reprezentat locurile frumoase pe care le-am descoperit in Bucuresti, de unele auzisem, de altele nici nu stiam ca exista.

Am aflat mai multe lucruri despre Avene ca brand, dar si despre Laboratoarele Pierre Fabre, care au luat nastere in 1961 si care sunt una din companiile farmaceutice de top din Franta. Nu toate brandurile lor sunt prezente in Romania, asa ca mi-a placut mult sa aflu mai multe informatii si sa descopar lucruri noi. Avene este liderul european pe piata dermo-cosmeticelor si are niste principii extrem de sanatoase dupa care se ghideaza.


Voi folositi produse Avene? Ati incercat gama Tolerance Extreme?

4 comentarii

  1. Suna minut :) foarte usoara si hidratanta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze, stiu ca problema mea e pusa pe cam pe langa subiectul postarii: nu stii ceva ce m-ar ajuta pe vremea asta caniculara cu transpiratia mea, in special pe fata? Am impresia ca intr-o ora mi-e scoasa de pe fata atat protectia solara cat si crema matifianta, iar rezultatul e un ten foarte lucios in modul acela neplacut. Multumesc mult pentru orice sugestie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea ai ceva face. Crema cu protectie solara nu e creata sa intre in piele, ci sa stea la suprafata, deci curge. Poti folosi un spray de setare inainte de a aplica machiajul, produse minerale (rezista mai bine pe vremea asta), setezi totul din nou cu spray si sa ai la tine pudra matifianta pentru retusuri.

      Ștergere