Cumparaturi de la Melkior

23.6.16

Saptamana trecuta am profitat de o oferta de pe siteul celor de la Melkior si am dat o comanda. Cred ca a fost reducere de 30% la o parte din produsele de pe site si am profitat si mi-am luat cateva produse pentru unghii, o baza de machiaj si inca un spray de fixare a machiajului. Comanda a ajuns repede si de data asta n-au mai fost probleme (la ultima comanda data la ei pe site n-a fost totul tocmai roz). Daca vreti sa va luati ceva si nu prindeti vreo oferta buna sau transport gratuit prin curier puteti sa folositi codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10% si transport gratuit.


Baza de machiaj (varianta Luminous - o gasiti aici) nu era pe lista mea de dorinte, insa am vazut-o si mi-am amintit de o baza de la Smashbox pe care am avut-o acum ceva vreme si mi-a placut. Are SPF30 si se lauda ca hidrateaza si pregateste tenul, uniformizeaza si ofera o senzatie de catifelare, atenueaza aspectul porilor si al ridurilor fine si corecteaza tenul cu tenta galbuie. N-am incercat-o, dar daca vreti sa va povestesc mai multe despre ea spuneti-mi in comentarii. Am vazut ca mai este o varianta matifianta, dar eu nu am nevoie de matifiere.

Pentru unghii mi-am luat trei produse, nu le stiu, n-am citit nimic despre ele, dar am vrut sa incerc ceva nou, asa ca au ajuns repede in cos top coatul cu efect de gel, picaturile pentru uscarea rapida a unghiilor si creionul corector. Mai am de la ei cateva tratamente pentru unghii si cateva oje si chiar mi se par rezonabile preturile pentru ceea de ofera.

Sprayul pentru machiaj nu este o noutate, v-am povestit despre el pe blog si vi l-am aratat si intr-o postare cu preferate. E genul de produs pe care il descoperi si ajungi sa-l folosesti zilnic pe masura ce il incerci de mai multe ori, asa mi s-a intamplat si mie. Il gasiti aici daca va tenteaza, insa va recomand sa asteptati o promotie sa-l luati, mi se pare cam mare pretul intreg tinand cont ca are doar 100 ml.

Pe site este o promotie luna asta si la o comanda de minim 50 lei se ofera cadou o perie de par pentru calatorii (in limita stocului disponibil), asa ca am gasit-o si eu in colet. Este o perie micuta din plastic, pentru mine total nefolositoare, dar stiti voi vorba aia cu calul de dar nu se cauta la dinti.


Ati mai incercat ceva nou de la Melkior in ultima vreme? Ce produse va tenteaza cel mai mult de la ei?

15 comentarii

  1. Folosesc pentru setarea anticearcanului pudra luminoasa mozaic in nuanta light touch si imi place foarte mult cum arata :)
    O vroiam pe cea de la Laura Mercier (vazuta la tine ) dar nu am mai prins-o pe Strawberry.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu Light Touch, dar nu m-am gandit sa o folosesc asa. O sa incerc. :)

      Ștergere
  2. Alta perie!! :)) <inunate produse. Eu nu am incercat de la ei decat niste oje, crema de maini si creionul dermatograf. Si mi-au placut mult toate

    RăspundețiȘtergere
  3. Ohhh, Melkior! Da, da!
    Am fardurile alea mono, bineinteles :)
    Le ador!
    Mai am si pensula de sprancene si inca una de blending, la fel, foarte bune.
    Pana acum, nu a fost ceva sa nu imi placa de la Melkior.
    Eu cand dau comenzi, mereu primesc drept cadou, un plic argintiu, cu bule. Cred ca am vreo 4, deja.
    Dar barbati-miu se bucura de ele din plin, mi le-a ciordit ca sa isi tina hardurile externe in ele :)))
    Imi plac mult si ojele lor, am fost surprinsa, sa constat ca rezista mai bine decat OPI.
    Ah, am tot zis ca imi iau si eu creion din ala corector pentru unghii... sper sa nu uit, iar, data viitoare!

    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu farduri de la ei si o pensula pentru iluminator, imi plac. Blushurile sunt pigmentate si nici pudrele nu sunt rele. Pe mine m-au ratat cu plicul de data asta, desi pe factura aparea. :))

      Ștergere
  4. Hmmm, sunt curioasa de baza aia de machiaj cum e. Poti sa ii faci un review dupa ce iti faci o parere despre ea, please?

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Nu mi se pare ca-s multe, mai ales ca-s chestii pe care le folosesc.

      Ștergere
  6. Sprayul pentru machiaj l-as incerca. Astept si eu sa ne spui parerea ta despre baza pentru machiaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am apucat s-o incerc, dar daca imi place sigur o sa va povestesc despre ea. :)

      Ștergere
  7. Eu am pus ochii pe baza matifiantă, dar tot sunt curioasă de o impresie și despre asta! Cum nu știai de creionul corector? Vezi dacă nu mă citești suficient? :)) L-am lăudat de o grămadă de ori, mie mi se pare cel mai eficient din câte am încercat, aproape l-am dat gata între timp și vreau să-l iau iar. :D
    Mă așteptam să fie mai micuță peria aia, nu prea e travel size în viziunea mea. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vazut in poze, dar n-am citit nimic despre el, nu ma gandeam ca ma intereseaza :)) E mica peria, nu e mare, zici ca e de jucarie.

      Ștergere
  8. Am comandat 2 rujuri, era oferta 1+1 gratis. Mi-a placut si peria primita cadou.

    RăspundețiȘtergere