Lotiune micelara ACM Sensitelial

22.6.16


In ultima perioada am fost surprinsa de cateva produse pe care nu m-as fi gandit sa le incerc si asa am descoperit cateva branduri cu care nu eram foarte familiarizata. Produsele ACM de la Magnifique Skin au aparut in viata mea anul trecut, iar astazi vreau sa va povestesc despre lotiunea micelara SensiTelial pe care am folosit-o in ultima perioada.

Sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de lotiuni micelare, mai ales ca ochii mei nu tolereaza orice produs, se inrosesc si incep sa curga imediat cum nu le convine ceva. Eu folosesc lotiunile micelare dupa ce-mi demachiez tenul sau dimineata pentru a-mi curata tenul, iar daca sunt acasa chiar si pe timpul zilei cand simt nevoia de reimprospatare. Ceea ce vreau de la o lotiune micelara este sa nu-mi usuce tenul, sa curete eficient (pentru ca sunt zile cand o folosesc si numai pentru demachiere) si sa nu-mi irite ochii.

SensiTelial este o lotiune micelara creata pentru pielea uscata si sensibila si am fost curioasa sa o incerc cand am primit-o, dar am fost si putin sceptica datorita mirosul usor de trandafiri (nu stiu daca e chiar de trandafiri, dar eu asa il percep - este placut, dar mi-a fost putin teama de reactia ochilor mei). Formula este curata, cu exceptia parfumului care este ultimul pe lista de ingrediente, insa tind sa cred ca este o cantitate foarte mica pentru ca nu am simtit nici un disconfort, ochii mei extra mega sensibili nu au reactionat in nici un fel.

Curata eficient, nu usuca pielea, ofera o senzatie de prospetime, iar ambalajul este exact ce trebuie sa fie - sticla este usor de tinut in mana si are un sistem de dozare perfect, care nu permite sa curga produs aiurea. Pretul este si el bun, in jur de 27 lei la Farmacia Tei, iar uneori am vazut-o la oferta cu alt produs la acelasi pret, ceea ce face totul o afacere excelenta.

Ati incercat-o? Cum vi se pare? Sunteti familiarizate cu produsele ACM?

6 comentarii

  1. Nu am incercat-o, de citit am citit despre aceste produse, si eu am o mica sensibilitate la anumite produse, mai nou si la anumite masti de fata imi lacrimeaza ochii si trebuie sa aplic produsul cat mai departe de zona ochilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija la ce contin - multe au uleiuri esentiale si de-aia sunt probleme cu ochii.

      Ștergere
  2. Nu am incercat-o, dar va fi pe lista de cumparaturi, parca imi vine greu sa o inlocuiesc pe cea de la Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie Bioderma mi se pare destul de scumpa, daca o gasesti pe asta da-i o sansa, s-ar putea sa-ti placa. :)

      Ștergere
  3. Am incercat o doar pe cea de la Nivea.Dar urmeaza,multumim.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cea de la Nivea nu-mi place in mod deosebit, e ok, dar parca nu ma convinge. :)

      Ștergere