7 intr-o saptamana #70

5.6.16


Saptamana asta a inceput cu o raceala care m-a scos din starea de functionare cateva zile bune, asa ca am apreciat cu adevarat momentele cand am iesit din casa si am putut sa ma bucur de aer curat. Mi-am luat revansa weekendul asta pentru toate zilele cand m-am miscat in reluare, ieri am stat cateva ore bune intr-un leagan la niste prieteni in curte si m-am incarcat cu energie pozitiva.

Raceala mea a pornit din gat, asa ca mancarea n-a fost printre prioritatile mele, insa intr-una din zile ni s-a facut pofta de pizza si am actionam in consecinta - nu-mi amintesc cand am mancat ultima data pizza, dar s-a intamplat de mult, asa ca Pizza Hut Delivery a fost alegerea noastra si am fost inspirati pentru ca a fost chiar buna.

Zilele astea au venit cu o gramada de noutati si extrem de curioasa sa le incerc si sa vad daca imi plac sau nu. Am dat o comanda pe ebay acum cateva saptamani si mi-a ajuns coletul cu cateva masti de la Tony Moly si Holika Holika. Nivea mi-a trimis cateva produse pentru protectia solara si un accesoriu de par pe care trebuie sa-l mai studiez. Hair Touch Up Root Concealer de la L'Oreal Professional ma tenta de ceva vreme, varianta black apare la noi de-abia in august, dar si nuanta brown e destul de inchisa, o sa va povestesc mai multe pe blog despre el pentru ca stiu ca si voi va luptati cu firele albe. 

De la Natural Cosmetic am cateva produse pentru corp si par, mi-a fost destul de greu sa ma decid, am ales menta pentru corp si keratina si ulei din seminte de in pentru par. Daca imi plac o sa va povestesc mai multe pe blog in perioada urmatoare. Tot la capitolul noutati am sters de pe lista doua chestii pe care voiam de ceva vreme sa le incerc: ondulatorul Expertise So Curls de la Rowenta si Foreo Luna (varianta Play o am si-mi place mult). Prima experienta cu So Curls n-a fost una tocmai reusita, dar nu ma las. Despre Luna o sa va povestesc curand mai multe pentru ca-mi place la nebunie.

The Body Shop a lansat cateva noutati pentru vara asta, printre care si doua game Voyage Collection: Polynesian Island Tiare si English Dawn Gardenia. Daca gama cu flori de tiare nu mi s-a parut ceva nemaipomenit, cea cu gardenii mi se pare perfecta pentru vara asta - o aroma florala, curata si proaspata. Despre celelalte noutati o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare, cred ca editia limitata Pinita Colada o sa vi se para interesanta.

Am primit un colet surpriza de la Lidl si am zambit larg cand am vazut Caietul de Amintiri cu noul logo Instagram si acadelele colorate, a fost ca o intoarcere in timp. Duminica asta sunt tot racita (am fost la un botez si aerul conditionat din local m-a "aranjat" iar), dar am de gand sa ma duc la vot, dupa care o sa ma bucur de o acadea si de o plimbare lunga. Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti in seara asta?

6 comentarii

  1. Insanatosire grabnica si sa te bucuri de produse!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum arată pizza aia... Sunt fană Pizza Hut, încerc totuși să nu exagerez, dar parcă acum ar mai merge una. :))
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iesim intr-o zi la o pizza, eu cam uitasem ce gust are. :)) Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  3. Vreau si eu pizza hut, am avut dar au fugit de la noi :(nu stiu de ce.
    Sa te faci bine, nu te pup sa nu se ia :)
    In legatura cu blushurile, cu siguanta nu le-am ratat doar ca am uitat ,probabil au fost in postari foarte vechi,oricum in ultimul timp nu cred ca ai folosit ceva de genul.
    Sa ai o saptamana mai buna.
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti pe toate cu drag!Am vrut si eu duminica pizza, dar am zis intr-un final pas.

    RăspundețiȘtergere