Cicaderm de la Ivatherm ... de avut in casa

29.6.16

Despre Cicaderm de la Ivatherm am tot auzit in ultimii ani, mai ales recomandat de medici si de dermatologi dupa anumite interventii, insa de-abia recent am avut ocazia sa-l si incerc si tot ce-mi vine in minte este "de ce nu l-am avut in casa pana acum?". V-am tot spus ca eu am probleme cu pielea de pe corp, ma irit usor, imi mai fac si singura cate o bucurie, mereu e ceva de vindecat, iar Cicaderm exact asta face - vindeca rapid si reduce riscul formarii cicatricilor.

Ce este interesant in cazul acestui produs este ca actioneaza in toate fazele vindecarii leziunilor pielii. Ingredientele active sunt apa termala Herculane, Mimosa tenuiflora (extrasa din arborele cu acelasi nume, numit de mayasi si "arborele pielii", arbore recunoscut de sute de ani pentru rezultatele spectaculoase in procesul de vindecare si cicatrizare a pielii lezate sau arse) si vitamina E.

Cicaderm actioneaza in patru pasii:

- taninurile si flavonoidele opresc sangerarea si amelioreaza circulatia periferica, iar alcaloizii calmeaza durerea, efectul analgezic avand loc in mai putin de 3 ore
- apa termala Herculane calmeaza, iar Mimosa tenuiflora are actiune antibacteriana si antiinflamatoare, astfel inflamatia este redusa
- polizaridele si lipidele favorizeaza sinteza colagenului si refacerea tesutului, stimuland proliferarea celulara
- flavonoizii si arabinogalactanii stimuleaza sinteza de colagen, elastina si acid hialuronic, accelerand reconstructia pielii


Daca tot v-am spus datele oficiale si chestiile "tehnice" vreau sa va spun concret cum mi se pare mie crema si cand am folosit-o. Textura este foarte usoara, as zice a unui gel usor, nu are nici un fel de miros si intra destul de repede in piele (in cazul unei rani serioase creaza un strat protector la suprafata pielii). Poate fi folosita in diverse situatii (julituri, plagi mici, arsuri, varicela, epilare sau dupa proceduri cosmetice), iar eu - din nefericire - am bifat multe din lista asta in ultima vreme, asa ca am putut sa vad concret ce face si ce nu face.

Mi-a aparut langa spranceana o mica iritatie care m-a innebunit vreo 2 zile pana mi-a venit stralucita idee sa aplic Cicaderm (nu stiu de ce nu m-am gandit din prima la varianta asta ca doar aveam crema in casa) - a doua zi dimineata roseata disparuse complet, zona nu mai era inflamata, iar in a treia zi de aplicare nu mai exista nici macar un semn. 

Urmatoarea proba la care am supus Cicaderm a fost una mai putin placuta si cu o stare destul de neplacuta pentru mine. De la transpiratie m-am iritat in zona gatului, nu se vedea nimic pe piele, insa zona era foarte uscata si ma manca ingrozitor (iar peste noapte era si mai rau) - dupa primele doua aplicari n-am vazut mare lucru, desi pielea se simtea mult mai neteda, insa de la a treia aplicare senzatia de mancarime a disparut aproape complet, iar pielea a revenit la starea normala.

Am testat-o pe cateva semne lasate de pisica si s-a comportat admirabil - nu s-a infectat zona (nu stiu voi cum sunteti, dar la mine zgarieturile de pisica mereu arata urat si se infecteaza) si s-au vindecat destul de repede. Am avut si o arsura pe un deget, insa am ales sa folosesc alt produs pe zona aia pentru ca eram curioasa daca face fata si ... a facut (este vorba de uleiul de cacay de care v-am povestit, basica a disparut intr-o zi ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic).

In prezent Cicaderm trateaza o rana destul de urata pe care o am pe un deget (si pe care chiar nu vreau sa povestesc cum am capatat-o pentru ca este o amintire urata) si care imi da ceva batai de cap intrucat a fost deschisa cateva zile si de cate ori misc degetul ma deranjeaza. In primele zile a supurat destul de rau, insa am fost constanta cu aplicarea Cicaderm (de cate ori am simtit nevoia) si incepe sa arate mult mai bine - sunt curioasa daca imi va ramane sau nu semn, dar timp sa cred ca nu, tinand cont de ce am vazut pana acum ca face Cicaderm.


Concluzia e simpla: e un produs pe care e bine sa-l aveti la indemana, mai ales daca aveti copii sau stiti ca o patiti des (cum fac eu), nu se stie cand se dovedeste util. Daca vreti sa cititi mai multe despre el o puteti face aici, de unde se poate si comanda on-line, ca si celelalte produse Ivatherm. Eu nu pot sa ma gandesc ce bine era daca exista produsul asta si acum 15 ani, cand am avut eu probleme grave de la o dermatita de contact, dar e bine ca l-am descoperit si acum. Voi ati incercat Cicaderm? Cum vi se pare?

Si pentru ca-mi place sa impart cu voi lucrurile misto pe care le descopar, am un premiu Ivatherm pentru una dintre voi - o apa termala la 100 ml si o crema cicatrizanta si reparatoare Cicaderm. Tot ce aveti de facut ca sa va inscrieti este sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti daca folositi sau nu produse Ivatherm si care sunt recomandarile voastre. Aveti la dispozitie o saptamana, iar weekendul viitor aflam numele castigator (daca lasati comentariu anonim nu uitati sa lasati si o adresa de mail ca sa va pot identifica in caz ca norocul e de partea voastra).  Bafta!

Later edit: Intrucat prima castigatoare anuntata nu m-a contactat am ales o alta castigatoare - felicitari Ioana Nae! Astept mesaj privat cu datele tale.

37 de comentarii

  1. Ah, ce bun ar fi Cicaderm acum :( am fost ciuruita de o gasca de tantari si m-am scarpinat si am niste rani uratele.

    Am incercat crema de ochi de la Ivatherm, cea antirid si anticearcan, mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut ocazia sa incerc produse Ivatherm, dar in momentul de fata ma confrunt cu o arsura solara pe nas si frunte de toata frumusetea mia crapat pielea in asa hal incat imi puroiaza :( am ajuns la disperare, iar toata gura mie plina de herppes, buzele mi se cojesc, in zona cearcanelor ma cojesc, arat groaznic nici din casa numai ies. As fi curioasa de Cicaderm, macar sa nu raman cu cicatrizi de la crapaturile pielii, apa termala cred ca mi-ar mai calma durerea. Multumim ptr concurs si informatii. Te pup, Claudia

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu folosesc produse Ivatherm, dar imi voi cumpara cat mai curand crema hidratanta pentru fata cu protectie solara SUNLIGHT 50+.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am apucat am folosesc încă produse Ivatherm iar crema asta pare o minune în tub. Dacă nu o câștig probabil o voi cauta sa o cumpăr curând. yoana_cnu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, folosesc produse Ivatherm, iar cel mai folosit produs este apa termala. Cel mai mult o folosesc pentru cel mic, inca de cand s-a nascut o aplic pe fata lui, chiar si pe corp uneori. Cand s-a nascut avea numeroase puncte de grasime pe fata, specifice bebeilor. Il tamponam dimineata si seara cu o discheta demachianta cu apa termala, sau pur si simplu pulverizam pe el. Punctele de grasime fiind specifice lor, ii apareau si ii dispareau, insa de cand am inceput sa il dau, i-au mai aparut de maxim 2 ori, apoi nu i-au mai aparut deloc. Sunt foarte multumita de aceasta apa termala. Consider ca niciodata nu am suficienta :)) o folosesc si pt mine, pentru demachiere si hidratare a tenului! The best!!! Email: bumbac_alexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Singurul produs de la Ivatherm pe care il am este apa termala pe care o folosesc atat eu cat ci feciorul meu pentru a ne racori tenul si a indeparta efectele soarelui.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc un gel de curatare de la ei si este foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  8. In prezent nu folosesc nici un produs Ivatherm , dar as fii foarte bucuroasa sa incerc apa termala si aceasta crema minune despre care ne-ai povestit :)
    Email : oanaalexandra1010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am folosit crema Una de la Ivatherm si sunt multumita de ea, ingrijeste delicat pielea si o lasa supla si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut pe site crema asta si chiar ni credeam ca face ceea ce promite, dar m-ai facut foarte curioasa si mi-as dori sa o supun la niste "teste". Am folosit de la Ivatherm lotiunea micelara care imi place, curata bine un machiaj simplu ca al meu si Effaclar duo pentru ten gras si acneic, dar starea tenului meu nu s-a imbunatatit, desi am citit numai lucruri bune despre ea. Adresa de email este ellaaa08@yahoo.com si multumim pentru ocazia de a incerca minunea asta de crema!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am folosit câteva produse de la ivatherm. Având probleme cu acneea am fost oarecum "obligată" sa încerc cat mai multe produse cosmetice, alte game de produse pt acnee m-au cam dezamăgit, același Lucru credeam ca o sa se întâmple si cu cele de la ivatherm, însă nu a fost cazul, mi se par OK. Cicaderm nu am încercat si încă ma întreb de ce nu am făcut-o pana acum.
    Email: irina792@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit produse Ivatherm pana acum si nu as putea sa fac nici o recomandare.Am auzit insa foarte multe pareri pro pentru crema Cicaderm si chiar sunt hotarata sa o incerc.
    FB Mirela Nenciu
    Email mirynenciu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Munteanu Mădălina Georgina29 iunie 2016 la 16:25

    Folosesc produse Ivatherm printre care si minunea aceasta de Cicaderm . Chiar este minunata si daca ai o iritație o rezolva , eu aveam un fel de iritație pe fata de la praful banilor (lucrând la un schimb valutar ) si cu Cicaderm m am vindecat . O recomand cu drag . madu_ubyta_91@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Azi ce m-am intors cu copiii din tabara si, hop, la tine, un concurs :)
    Am avut cu mine o apa termala Ivatherm - varianta mini - buna.
    Am mai folosit o crema de picioare de la ei, f buna.
    Cam atat :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Inca nu am incercat crema Cicaderm, mi se pare tare utila la casa omului.
    Crema mea preferata din vara asta este Toleriskin de la Ivatherm, am descoperit-o nu de mult si imi place tare mult ca e lejera, hidratanta si calmanta. Cand a fost canicula mi s-a inrosit tenul de nu stiam ce sa mai fac, a fost singura crema care am suportat-o pe fata. O recomand tuturor alaturi de fondul de ten Joviale si apa termala, sunt produse excelente.

    RăspundețiȘtergere
  16. Trebuie neapărat sa încerc și eu aceasta crema ca ma lângă cu tot felul de iritații de la căldura asta...am avut apa termală și a fost buna

    RăspundețiȘtergere
  17. De la Ivatherme folosesc Metrocreme si mi-e tare draga! Sunt foarte mulțumită de ea!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am folosit apa termala de la Ivatherm si cateva mostre de crema de fata, tot imi propun sa-mi cumpar produse de la ei pentru ca sunt de foarte buna calitate, dar cumva uit si cumpar altele.

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi plac foarte tare produsele Ivatherm!Zilnic folosesc Ivahidra si sunt foarte multumita!Cicaderm nu am folosit,dar poate am noroc sa o testez acum,mai ales ca se apropie nunta si am ceva semne inestetice pe fata de la acnee!:(
    Carmennicoletasova@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Folosesc apa termala Ivatherm si mi se pare foarte buna.
    giulianaflorea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am încercat nimic de la Ivatherm până acum, dar vreau să iau un spray cu apă termală, mai ales după ce am testat-o pe arsuri solare și iritațiile piciului.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu folosesc crema de ochi UNA de la Ivatherm si o recomand.

    thestashofbeauty@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Da, folosesc Apa Termala zilnic si este minunata
    darkangel240219@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu am încercat nici un produs.Sunt foarte furioasă de efectele lor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu folosesc produse Ivatherm in prezent, insa citind experienta ta cu Cicaderm, am trecut-o deja pe lista de cumparaturi, mai ales dupa o experienta cu o mica arsura avuta recent, in prezent, in refacere: incercand sa scot o painica din cuptor, din neatentie am atins bratul de marginea cuptorului... Arsura nu a fost chiar profunda si initial nu s-a format pernuta cu lichid, ca urmare nu am aplicat nimic (decat apa oxigenata, pentru ca oricum nu aveam niciun produs in casa destinat arsurilor). Am suportat usturimea in prima zi, dupa care scazand in intensitate, nu am mai dat importanta zonei, lasand-o sa se refaca liber fara bandaj... Mare greseala! In urmatoarea zi am iesit prin soare dupa treburi. Intoarsa acasa, ca urmare a caldurii toride, simteam cum usturimea nu doar ca reaparuse, dar se si intensifica si aparusera mai multe pernute cu lichid in zona respectiva... practic se "reactivase" arsura :((( Nu mi s-a mai intamplat asa ceva! Nici de data aceasta nu aveam nimic in casa pentru arsuri, decat tot apa oxigenata pe care am folosit-o mai multe zile la rand, mi-am bandajat bratul cand ieseam afara, in soare, iar lucrurile par a fi sub control acum... Temerea mea este sa nu ramana cicatrice... si aici apare din nou nevoia unui Cicaderm... cu siguranta il voi testa.

    RăspundețiȘtergere
  26. Folosesc de la Ivatherm solutia micelara si sunt foarte multumita de ea.
    email radumarilena2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi plac produsele Ivatherm. De la ei am o lotiune de corp si o apa micelara.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am folosit crema matifianta de la ei, acum câțiva ani,și mi-a plăcut însă nu am recumparat-o fiindcă era scumpa, ca și toate produsele Ivatherm. Dar na, calitatea cere un preț pe măsură :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Inca nu am folosit produse de la Ivatherm, insa aud tot timpul pareri pozitive si as vrea sa le incerc pe cele potrivite mie.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ce mi a placut de la Ivatherm a fost apa termala si demachiantul...nu am reusit sa las comentariul cu contul google asa ca las si adresa de email just in case;)..oana_alexandra_simion@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Recunosc că din păcate,financiar nu stau prea bine așa că nu mi.am permis să.mi cumpăr produse de la ei,,am avut noroc de mister mostre primite și le.am putut testa,calitate domnule,nu gluma!!! Într,adevăr intra in piele si catifeleaza foarte bine...am o fetiță de 3anisori care acum exploreaza mediul înconjurător și e plină de julituri..și mă gândesc că ar ajuta_o mult Cicaderm să nu_i rămână semne ;) ca doar na,suntem domnișoare ;) mulțumim pt ca ne tii la curent cu noutățile. Bordeanu_irina@yahoo. com

    RăspundețiȘtergere
  32. Doar de câteva zile am început să folosesc apa termală de la Ivatherm și mă declar mulțumită, având în vedere faptul că este prima dată când folosesc un astfel de produs și ceva de la Ivatherm. După câteva zile de utilizare o pot recomanda celor care doresc să o încerce, mai ales că este foarte utilă în sezonul acesta călduros.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mulțumesc mult, Camelia! Chiar am pe cine o folosi :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu va imaginati cat de buna e crrma
    Cicaderm

    RăspundețiȘtergere
  35. Pe o rana deschisă unde a fost tub de drenaj ... Se poate folosi ?

    RăspundețiȘtergere