Ultimele cumparaturi de pe iHerb

20.6.16

In ultima luna am plasat doua comenzi pe iHerb si amandoua au ajuns destul de greu. Ma obisnuisem sa ajunga comenzile in 10, maxim 12 zile, iar ultimele au venit dupa 3 saptamani, ceea ce nu-mi place deloc, insa asta nu ma va opri sa continui sa cumpar de pe acest site - imi plac produsele, imi plac preturile si e unul din siteurile mele preferate pentru cumparaturi on-line. Iar daca mai sunt si oferte bune imi place si mai mult - in perioada asta produsele Ecotools au reducere 20%, in caz ca vreti ceva de la ei, profitati.

Motivul pentru care am dat comenzile nu au fost cumparaturile cosmetice, dar de fiecare data mi-au alunecat in cos cateva produse de genul asta. Unele au fost la oferta, altele pur si simplu mi-au starnit curiozitatea. Daca va intereseaza vreun produs anume dati click pe denumirea produsului si o sa va duca spre pagina de iHerb aferenta, unde puteti gasi mai multe detalii despre fiecare.

Mi-am luat Beauty Is You - All Over Konjac Body Sponge de la Andalou Naturals si sunt chiar curioasa cum e - v-am povestit despre buretii pentru ten recent si v-am zis ca-l astept si pe asta. Nu obisnuiesc sa folosesc bureti pentru corp, dar astuia sunt dispusa sa ii dau o sansa. Flip Balm de la Palmer's in varianta Juicy Watermelon mi-a adus aminte de balsamurile de la eos si l-am luat din curiozitate - mai sunt doua variante disponibile: Ripe Mango si Creamy Coconut. Night Repair Cream Resveratrol Q10 de la Andalou Naturals in varianta travel size a fost la oferta si citisem de bine despre ea, asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa-mi satisfac curiozitatea.

Produsele Miss Spa mi-au atras atentia de cand au aparut pe site si am luat Energize, Pre-Treated Gel Eye Masks si Brighten, 1 Pre-Treated Facial Sheet Mask, mai sunt cateva variante disponibile si am vazut si sosete si manusi hidratante, pe care chiar vreau sa le incerc. Am vazut pe site si cateva produse noi de la Visine si mi-am luat niste picaturi Lubricating + Rewetting Drops speciale pentru purtatorii de lentile de contact.


Partea mai consistenta si mai grea a celor doua comenzi (de asta am si dat doua comenzi - ca sa ma pot incadra in cele 1,814 grame/ comanda pentru a beneficia de transportul de 4 dolari prin Air Mail, coletele ajung la posta de cartier si nu se platesc alte taxe) o reprezinta cumparaturile pentru bucatarie.

Am luat muguri de pin de la Now Foods (imi place sa ii pun in salate), Tri-Color Quinoa tot de la Now Foods (quinoa este super sanatoasa, poate fi adaugata in salate, mancata ca garnitura, se pot face o gramada de lucruri cu ea - iar daca incercati sa eliminati glutenul din alimentatie este o varianta foarte buna) si Cacao Sweet Nibs de la Navitas Naturals (v-am aratat produsul asta si in ultima comanda - se poate folosi in loc de chocolate chips in retete, se poate pune pe fructe/ budinci/ terci si multe altele).

La capitolul condimente am luat Turmeric (despre turmeric/ curcuma v-am mai spus, eu il pun cam la tot ce gatesc, atat pentru gust, cat si pentru proprietatrile anticancerigene pe care le are) si Garlic Salt de la Simply Organic, dar si condimentul meu preferat de la Mrs. Dash - Chicken Grilling Blends de care v-am mai povestit pe blog si pe care il folosesc cam la tot ce gatesc.

Ultimele doua produse pe care le-am cumparat sunt Nutritional Yeast Flakes de la Now Foods si Refined Organic Coconut Oil de la Nutiva. Despre Nutritional Yeast v-am spus si in ultima postare cu cumparaturi de pe iHerb - fulgii de drojdie inactiva (nu-mi place deloc denumirea asta) dau gust de branza oricarui preparat, sunt o sursa excelenta de B-uri si eu m-am obisnuit sa ii folosesc, asa ca i-am luat din nou. Uleiul de cocos de la Nutiva nu l-am mai cumparat pana acum, dar aveam nevoie de unul pentru gatit fara miros (nu-mi place mirosul de cocos, v-am mai spus) si asta mi s-a parut cel potrivit pentru nevoile mele


Si cam astea au fost cumparaturile de data asta, intre timp am mai dat o comanda pe site pentru ca mai sunt cateva produse pe care mi le doresc. Voi cumparati de pe iHerb? Va limitati doar la cosmetice sau luati si alt tip de produse?

8 comentarii

  1. Super preturi, super reducere, superbe produse, ma atrage foarte tare buretelul dar si mastile imi fac cu ochiul-pretul este ok-14.50 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iHerb are o gramada de produse interesante, bani si timp sa avem. :)

      Ștergere
  2. Acum o sa-mi iau si eu codimentele astea, de cand le tot aman. Si fulgii aia de drojdie par interesanti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac mult condimentele de pe iHerb, am mai dat o comanda zilele trecute si am luat iar cateva condimente.

      Ștergere
  3. Preturi bune, imi face cu ochiul mugurii de pin si turmeric.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place ca esti curioasa si testezi multe produse ,nu numai de cosmetica ci si de bucatarie. Interesant acest lucru deoarece majoritatea tinerelor in ziua de azi nu prea sunt interesate de bucatarie. Comanda o pizza,sau ceva KFC sau Mc Donalds ,o salata ,ceva usor si gata. Te felicit ,am vazut ca-ti place sa si gatesti pe langa multe alte activitati pe care le ai. Te pup draga mea si-ti doresc mult noroc si succes in tot ce faci . Mi-a placut aricolul si in special produsele achizitionate . O saptamana reusita !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai sunt chiar asa de tanara, dar intotdeauna m-au intersat multe lucruri. Adepta fast foodului n-am fost niciodata, chiar imi place sa gatesc. Iti multumesc pentru gandurile frumoase. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere