Vegis, un magazin ce merita vizitat

30.6.16

Stilul de viata sanatos m-a preocupat intotdeauna, dar in ultimii ani mai mult ca oricand - sunt avida dupa informatii, caut, citesc, trec totul prin propriile mele filtre si aleg ceea ce consider ca este potrivit pentru mine. Sunt ferm convinsa ca faptul ca nu am mancat niciodata anumite lucruri, ca n-am fost niciodata atrasa de un anumit tip de alimentatie si ca am incercat sa ii dau organismul ce are nevoie sunt factorii ce au facut sa mai fiu inca aici. 

In cautarile mele pe net am dat si peste Vegis, dar n-am comandat niciodata de la ei, insa zilele trecute am avut ocazia sa particip la primul eveniment organizat de ei si sa descopar chestii foarte interesante. Vegis este magazinul online de produse naturiste numarul 1 pe piata din Romania, iar in cei peste 4 ani de activitate au depasit pragul de 5000 produse. Gamele lor cuprind atat produse alimentare, cat si produse bio/ vegane, suplimente, cosmetice, detergenti si produse naturiste, toate avand in comun faptul ca folosesc forta naturii pentru a asigura un stil de viata sanatos.


Invitatia celor de la Vegis a fost la brunch, astfel incat sa intampinam vara asta cu un plus de energie si tonifiere, dar si cu o piele mai frumoasa, lucruri pe care cred ca ni le dorim toate, nu?. Am descoperit astfel doua din gamele lor de produse, Niavis si Bielenda. 

Niavis este o linie de superalimente, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw si naturale si este una dintre cele mai apreciate game ale lor. Gama cuprinde pulberi de spirulina, chlorella, orz verde, iarba de grau, pudra proteica din orez, faina de cocos, MSM, moringa, baobab, turmeric, maca si multe altele, printre care si un ulei de cocos care mi s-a parut extrem de tentant si deloc scump. 

Am incercat cateva smoothieuri in cadrul evenimentului si mi s-au parut interesante, chiar vreau sa iau cateva pulberi de la ei (baobab, maca, astragalus, alfalfa si turmeric), sunt ideale pentru a fi consumate cu regularitate, fiind surse naturale de energie si aducand un aport considerabil de vitamine si minerale esentiale pentru o stare de sanatate buna. Gasiti aici toate produsele Niavis daca vreti sa cititi mai multe informatii.

Cealalta gama pe care am descoperit-o la eveniment este Bielenda - Golden Oils cu uleiuri pretioase. Fiecare produs Bielenda Golden Oils contine 3 uleiuri pretioase, care imbunatatesc rapid conditia pielii, oferindu-i nutrientii de care are nevoie, hranesc in profunzime si ilumineaza pielea. Gama contine produsele Ultra Fermitate (ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp) cu uleiuri pretioase de babassu, fructul pasiunii si fistic si produsele Ultra Nutritive (ulei de baie, lotiune de corp, unt de corp) cu uleiuri pretioase de argan, perilla si abisinian.

Magazinul mi se pare extrem de bine aprovizionat, categoriile sunt usor de descoperit si destul de bine impartite, am vazut o groaza de produse pe care nu prea le-am vazut in alte parti (batoanele proteice Pulsin ar fi un exemplu bun), au o multime de optiune de produse fara gluten si fara zahar, dar si multe branduri pe partea de cosmetica.


Brunchul a avut loc la Infinitea, loc de care v-am mai povestit pentru ca am fost recent la un eveniment acolo si mi se pare la fel de fascinant ca prima data cand l-am descoperit. E ca o oaza de liniste in mijlocul acestui oras nebun - de fapt in momentul in care pasesti acolo nu mai simti ca esti in Bucuresti. Daca ar fi mai aproape de mine, in mod sigur mi-as petrece timpul mai des pe acolo.


Ati cumparat vreodata de la Vegis? Stiti produsele Niavis si Bielenda? Cum vi se par evenimentele de genul asta? Mie imi plac la nebunie, e cel mai usor sa cunosti produsele unui brand asa si sa descoperi lucruri noi si interesante. In plus ramai si cu amintiti frumoase.

4 comentarii

  1. Si eu sunt foarte interesata de o alimentatie sanatoasa.
    Pozele sunt super, toate produsele sunt apetisante.
    Te pup si te astept si la mine pe blog ca am facut review la Blue Plasma si stiu ca te interesa acel produs.

    https://urbanbeautyjunkie.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai fost asa in trecere pe site. Trebuie sa mai aprofundez

    RăspundețiȘtergere