Biocyte, nutricosmetice pentru ten tanar si suplu

10.6.16

Termenul de nutricosmetice este la fel de controversat ca si cel de dermacosmetice, este o intreaga nebunie in jurul lor, o gramada de pareri, unele argumentate, altele doar ca sa existe. Nu stiu cat de cunoscut va este noua termenul, dar nutricosmetica este un concept care imbina principiile nutritiei cu cele ale frumusetii, sub forma nutricosmeticelor, care pot fi suplimente alimentare, bauturi sau alimente de infrumusetare si a fost lansat initial in Japonia.

Biocyte, brand care promoveaza nutricosmetica, a revenit pe piata din Romania cu o gramada de produse interesante (au in portofoliu peste 80 produse) si zilele trecute am participat la brunchul de lansare pentru a afla mai multe lucruri despre produsele care se gasesc in farmaciile Help Net. Frederic Levy, General Manager Biocyte, ne-a povestit despre brand, despre concept, dar mai ales despre produse si am aflat o groaza de informatii.


Paleta de produse din portofoliul Biocyte este destul de larga, au produse antiaging, cu efect de lifting sau orientate catre sanatatea firului de par, avand la baza colagen si acid hialuronic, respectiv keratina. Am vazut si Water Detox, care mi s-a parut un produs destul de interesant, dar si produse pentru bust si masti pentru ten. Mastile sunt de generatie noua (ca sa zic asa) si au efect de "a doua piele", nu sunt tocmai ieftine, dar mie mi-au starnit curiozitatea si o sa caut mai multe informatii despre ele.

De ieri am inceput sa iau si eu doua suplimente de la ei, o sa va tin la curent daca mi se pare ca au vreun efect sau nu. Hyaluronic Forte are cea mai mare concentratie de acid hialuronic de origine vegetala pentru uz intern (200 mg) de pe piata si ajuta la intarzierea procesului de imbatranire a pielii si la redensificarea ei prin stimularea biosintezei, iar Resveratrol Forte este indicat persoanelor care acuza o stare persistenta de oboseala si ajuta la cresterea nivelului de energie, insa are si rol antioxidant, actionand ca un scut de protectie impotriva procesului de imbatranire.


Ati incercat ceva de la Biocyte? Ce parere aveti despre suplimentele de acest fel?

5 comentarii