Noutati pentru vara de la The Body Shop

7.6.16

The Body Shop a lansat cateva produse noi si interesante pentru vara asta, iar eu am facut o vizita in magazinul lor din Baneasa (care a fost redecorat dupa cel mai recent concept de magazin) sa aflu mai multe. N-am fost in cea mai buna forma a mea, asa ca am facut poze putine si am uitat cu desavarsire de o gama intreaga, dar asta e ... si lucrurile de genul asta fac parte din viata.

Eram extrem de curioasa in privinta editiei limitata pentru vara asta, Pinita Colada, pentru ca am tot vazut-o laudata pe Youtube. Desi cocosul nu este printre preferatele mele, trebuie sa recunosc ca editia asta tropicala miroase bine - nuca de cocos se combina extrem de bine cu ananasul, iar aroma este una care te duce cu gandul la soare, la mare, la distractie. Sunt patru produse in gama: unt de corp, exfoliant cremos, body sorbet si gel de dus.

Textura exfoliantului este una extrem de fina si are bucatele reale de nuca de cocos, iar sorbeturile mi se par perfecte pentru vremea calda, mai ales daca sunt tinute la rece 10-15 minute inainte de folosire. Daca vreti sa va rasfatati putin si sa visati la o vacanta tropicala, gama asta e pentru voi.


Pe partea de machiaj sunt doua noutati extrem de interesante: Honey Bronze Drops of Sun si Instaglow CC Cream SPF 20 PA+++. Drops of Sun Holiday Glow Creator continua ceea ce au inceput cu Shade Adjusting Drops, principiul este acelasi - se combina 1-2 picaturi cu fondul de ten/ crema hidratanta pentru a obtine un bronz natural (niciodata portocaliu). Aici gasiti mai multe informatii.

Cealalta noutate este reprezentata de CC creamurile Instaglow pe care eu nu le-am vazut inca pe site, dar din cate stiu sunt disponibile 3 variante: Bright Glow (light skin), Warm Glow (dark skin) si Peachy Glow (light to medium). Pot fi folosite ca primer, efectul fiind unul de iluminare, minimizare a porilor si matifiere.  


Voyage Collection s-a imbogatit cu doua game noi: Polynesian Island Tiare si English Dawn Gardenia. Fiecare gama (la fel ca celelalte 5 care exista deja: Italian Summer Fig, Japanese Cherry Blossom, Indian Night Jasmine, Fijian Water Lotus si Atlas Mountain Rose - preferata mea este Italian Summer Fig, de care v-am si povestit anul trecut pe blog) contine 5 produse: gel de dus, lotiune de corp, crema de corp, apa de toaleta si spray pentru corp.

Polynesian Island Tiare are o aroma exotica, calda si senzuala, dar care pe mine nu m-a prins foarte tare. In teorie combinatia de bergamota, esenta de portocale, flori de tiare, frangipani, ylang-ylang si notele de nuca de cocos si vanilie suna foarte bine si ma asteptam sa-mi placa, dar nu mi s-a parut ca mi se potriveste de nici un fel.

In schimb English Dawn Gardenia (pe care am uitat cu desavarsire s-o fotografiez) imi place la nebunie, desi nu ma asteptam la asta. Aroma este atat de proaspata si de curata, incat m-a cucerit de la prima mirosire. Combinatia de bergamote, gardenii si lemn de santal este foarte fresh, florala cat sa fie extrem de placuta si mi se pare perfecta pentru vremea asta calda. Am tot purtat-o ultimele zile si-mi place mult de tot, chiar daca nu rezista multe ore. 


In perioada asta sunt o gramada de promotii 2+1 atat on-line, cat si in magazine (intra si produsele noi, de-abia lansate), dar si reduceri la body sorbet, am vazut si o geanta de plaja draguta oferita cadou pentru cumparaturi de minim 250 lei, asa ca daca vreti ceva, profitati acum.

Cum vi se par noile produse lansate de cei de la The Body Shop? Ce va intereseaza mai mult?

2 comentarii

  1. Suna tare bine, mie imi place combinatia de arome de cocos si ananas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E chiar interesanta combinatia, cred ca o sa dispara repede colectia asta din magazine.

      Ștergere