Rasfat mentolat la ceas de seara

30.6.16

In urma cu ceva vreme v-am povestit de cateva produse pentru par de la Natural Cosmetics (gasiti aici postarea daca n-ati apucat s-o cititi) care mi-au placut mult, iar astazi vreau sa va povestesc si despre produsele de corp pe care le-am incercat de pe site si care m-au ajutat sa ma racoresc in serile cand caldura a facut ravagii.


Gelul de dus cu ulei de menta (banuiesc ca v-ati dat deja seama ca vara asta imi place menta, v-am mai povestit de un gel de dus cu menta acum cateva saptamani si nu cred ca ma opresc aici) are un efect intens racoritor si este placerea suprema dupa o zi fierbinte. Menta are proprietati antiinflamatorii si asta a fost motivul pentru care am ales aceasta varianta (mai sunt si altele pe site).

Imi place si ambalajul, sticla inalta maro, opaca cu gat care se ridica pentru a curge produsul, insa aroma si senzatia de racorire si de bine pe care o am dupa ce folosesc gelul asta de dus sunt cele care ma fac sa intind adeseori mana dupa acest gel de dus, desi mai am si altele incepute in baie.


Gelul de exfoliere cu efect anticelulitic a fost o alegere de moment, nu ma orientez de obicei catre produsele care sunt targetate pentru zonele cu celulita pentru ca nu cred ca un exfioliant sau o crema pot face minuni, fara ajutor suplimentar si o dieta buna, dar mi s-a parut interesant ce contine acest produs, asa ca am zis ca merita o sansa.

Este un produs cremos, delicat, care curata cu blandete zonele pe care este masat si contine o combinatie de uleiuri esentiale de patchouli, piper negru si coriandru, care un efect racoritor foarte placut, pe care l-am intuit atunci cand am citit descrierea produsului. Mi se pare ca pregateste foarte bine pielea pentru aplicarea produselor de hidratare, am vazut ca in aceeasi gama este si o crema de masaj si probabil ca folosite impreuna sunt chiar misto.


Crema de corp cu ulei de menta am luat-o in completarea gelului de dus si chiar eram curioasa cum o sa mi se para mirosul, nu-mi amintesc sa fi avut pana acum o crema sau lotiune de corp cu aroma de menta. Uleiul de menta ii da o aroma proaspata, iar senzatia dupa aplicare este una de revigorare si energizare, care imi place mult.

Textura este foarte usoara, pare mai degraba un sufleu decat o crema, aroma nu este deranjanta (miroase a menta exact cat sa fie placuta), intra imediat in piele si o lasa catifelata si cu o senzatie placuta de racorire. Este foarte potrivita pentru un masaj usor al picioarelor, mai ales daca aveti probleme cu circulatia. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult, dar e combinatia potrivita pentru vremea asta - aroma racoritoare si textura usoara care intra imediat in piele.


Ati incercat ceva de la Natural Cosmetic? Va place aroma de menta?

4 comentarii

  1. Crema aia suna foarte bine zilele astea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelul de dus este chestia care mi-a sunat un clopoțel de shopping. Ding!!! Gel de dus cu menta am mai încercat, dar îmi doream ceva foarte mișto care sa iți lase senzația aia persistenta de racorire. Am sa îl comand și eu zilele astea.

    RăspundețiȘtergere