Spuma de dus Balea

4.6.16

V-am mai spus pe blog ca-mi plac spumele de dus si v-am si povestit de cele care mi-au placut mult.. Am inceput cu una de la Greenland si am continuat cu ce-am mai gasit prin magazine sau on-line (cu exceptia celei din Lidl de la Cien pe care n-am ajuns s-o iau, dar am citit ca ar usca pielea, deci nu sunt foarte decisa daca o vreau sau nu). Ultimele doua care au ajuns in baia mea sunt din DM de la Balea, am aflat de la voi pe Facebook ca exista si la Balea asa ceva, eu anul trecut le-am ratat.

Prima varianta pe care am gasit-o a fost Hawaiian Dream cu flori de tiare si lapte de cocos, iar la ultima vizita in magazin am gasit si cealalta varianta disponibila - Fresh & Fruity cu lamaie verde si grepfrut. Au 200 ml si costa 7 lei, mai mult decat rezonabil. Hawaiian Dream are un miros extrem de placut, floral (laptele de cocos nu se simte puternic, mie nu-mi place mirosul de cocos, insa aroma acestei spume chiar imi place), iar Fresh & Fruity este exact asa cum o descrie numele - fresh si cu aroma fructata (grepfrutul se simte destul de puternic si aroma este usor amara la inceput, cel putin senzatia asta o am eu).


Sistemul de dozare este destul de interesant (nu l-am mai vazut la alte spume) si practic, iar textura este exact de spuma (in general produsele de genul asta sunt sub forma de gel care se transforma in spuma) care isi mentine consistenta pana la aplicare. Nu este la fel de fina daca fac comparatii cu altele mai scumpe (ma gandesc la Douglas si Kneipp, in special), insa curata foarte bine si nu lasa pielea uscata.

Mirosul nu se mentine pe piele mult timp, insa pielea ramane curata si hidratata, iar senzatia de spuma pe piele mie imi place mult atunci cand fac dus (stiu ca multa lume prefera sa foloseasca gelurile de dus cu diversi bureti, eu nu fac asta, nu-mi place). Ambalajele mi se par foarte practice si vesele, iar un alt lucru pe care l-am observat este ca sunt destul de spornice - le-am folosit de cateva ori bune si par la fel de pline (am avut surpriza cu o spuma luata dintr-un magazin sa-mi ajunga pentru doar 5-6 folosiri).


Le-ati incercat? Cum vi se par?

12 comentarii

  1. Mmmm, ce bine arata! Trebuie sa le i-au si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le-am incercat pe amandoua si-mi plac. Mi se pare ca nu exista altceva mai fin ca spuma de dus, e o incantare sa ma spal cu ele. In rest, aceleasi concluzii ca si la tine. Poate mai apar si alte arome, acum voi cauta numai spume de dus, de care nici nu aveam habar pana la astea doua... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dai vreo comanda pe Aoro sa le incerci si pe cele de la Kneipp, o sa-ti placa sigur. :)

      Ștergere
  3. Sună bine descrierea lor, nu le-am încercat, dar cu prima ocazie aș încerca-o pe cea cu cocos :D.

    Mi-am luat în schimb 2 din cele 3 spume de la Cien, din Lidl. Într-adevăr usucă puțin pielea, iar mirosul îmi pare puțin artificial, a chimicale. Dacă simți mirosul doar din capac ai zice că miros bine, dar spuma în sine are un miros puternic și destul de artificial, nu prea e pe gustul meu...

    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci ca mi-ai spus, chiar ma gandeam sa iau una sa vad totusi cum e, dar n-are sens. Sa le incerci pe astea de la Balea, o sa-ti placa sigur.

      Ștergere
    2. Ah... şi sunt şi ceva mai scumpe, costă 10 lei fiecare.

      Ștergere
  4. Am incercat varianta cu lamaie verde si grepfrut, nefiind fana cocosului. Mi se pare un produs destul de bun si cu siguranta o sa il tot recumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu-mi place cocosul, nu se simte in varianta cu flori de tiare, deci da-i o sansa, mi se pare mirosul mult mai fin decat al celei cu lamaie si grepfrut.

      Ștergere
  5. Momentan testez una de la Avon, dar spuma nu este asa de inchegata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiam ca are si Avon asa ceva, sa le incerci si pe astea, sunt misto tinand cont de pret.

      Ștergere