Pupa Vamp! Mascara

16.2.16


Va spuneam acum ceva vreme ca am descoperit o gramada de rimeluri misto in ultima perioada si astazi a venit vremea sa va povestesc despre Vamp! de la Pupa. Si sa va fac si o surpriza, dar aflati mai multe daca cititi postarea pana la capat.

Rimelurile Pupa au intrat in viata mea acum mai bine de 10 ani si mi-au placut mult, mai ales ca au fost foarte bine tolerate de ochii mei sensibili. Nu-mi amintesc ce rimel mi-a placut cel mai mult de la ei la vremea aia, insa stiu ca avea un tub rosu si ca l-am cumparat de multe ori si am fost extrem de dezamagita cand nu am mai avut de unde sa-l cumpar (stiu ca si acum mai sunt doua variante in tub rosu, probabil ca o sa le incerc la un moment dat si pe alea).

Nu puteam decat sa ma bucur cand Vamp! a aparut in viata mea, asa ca l-am desfacut imediat si am inceput sa-l folosesc, insa nu m-am grabit sa scriu despre el pana nu l-am folosit o perioada mai lunga de timp. Stiu ca de-abia s-a lansat si varianta Vamp! Extreme si sunt curioasa cum e, am si o veste buna pentru voi - pana pe 28 februarie daca aveti card Pupa puteti sa cumparati varianta Extreme din magazine cu 27 lei (gasiti aici mai multe detalii, pretul intreg este 53 lei).

Dar sa revin la Vamp! ... imi place mult de tot, de la formula, la perie, la efect, n-am nimic sa ii reprosez. Separa, defineste, alungeste si ofera volum, iar ambalajul este gandit foarte bine - niciodata nu se ia prea mult produs pe perie, nu trebuie sa stergi, sa ai grija sa nu incarce, sa ai grija sa nu te murdaresti, este un produs extrem de usor de folosit (a fost gandit foarte bine - imi place mult ca tubul sta "in picioare" pe birou/ masa) si care isi face treaba foarte bine. 

Si pentru ca-mi place atat de mult vreau sa-l incercati si voi, asa ca am un rimel pentru una dintre voi - tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti ce cautati la un rimel, ce va face sa cumparati un anume rimel, ce face diferenta, ce conteaza cel mai mult pentru voi. Aveti timp pana duminica (21.02) si saptamana viitoare aflam cine e norocoasa (daca urmariti blogul in mod anonim si va inscrieti lasati si o adresa de mail in comentariu ca sa va pot identifica). Bafta!

Daca l-ati incercat deja vreau sa stiu si parerea voastra, va place sau nu?

Later edit: Patricia Blaj, felicitari, Vamp! Mascara ajunge la tine. Astept mesaj/ mail cu datele pentru a-ti expedia premiul.

26 de comentarii

  1. Un rimel, mie, imi place sa separe bine genele in primul rand si apoi sa le imbrace destul de mult incat sa-mi ofere volum, sa para mai dese. Asa ca, mi-ar placea sa-l pot incerca pe acesta de la Pupa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac rimelurile care alungesc si definesc bine genele. Imi place ca genele mele sa arate cat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand vreau sa imi cumpar un rimel,in primul rand ma uit la pensula,deorece imi plac foarte mult cele din silicon,sa fie negru intens,sa nu imi incarce genele pentru ca nu imi place efectul de "paianjen" si in ultimul rand imi plac cele care miros frumos!
    Te pup.
    nicoletaandreeaturcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceea ce caut la un rimel este să intensifice privirea fără să lase prea mult produs pe gene ( mă enervează când îmi uneşte genele de parcă-s lipite cu superglue :))). Le vreau negre, separate şi cât mai naturale. Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca nu detin niste gene bogate, aleg mereu un mascara pentru volum si alungire, dar care sa nu incarce excesiv.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am incercat rimelul acesta. Cel mai mult ma atrage forma periutei. Imi plac in special cele cu forma de arici sau de pieptan. Mi se pare ca acestea confera o separare mai buna a genelor si un volum mult mai mare. Al doilea aspect foarte important este ca rimelul sa nu fie lipicios sau sa persiste acea senzatie de umed pe gene.
    anca_ipate@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. De la o mascara imi doresc sa separe genele fara sa le lipeasca, alungire si intensitatea culorii. De asemenea imi place sa reziste fara sa se transfere pe pleoape ( am pleoape uleioase ).
    Nu am incercat pana acum nici un produs Pupa, dar as fi incantata sa incep cu acest mascara! Multumesc pentru primavara plina de surprize pe care ne-o oferi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am incercat inca acest rimel. La o mascara caut in primul rand sa imi coloreze bine genele si sa le alungeasca.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu cum de mi o fi scăpat...eu iubesc produsele Pupa! La un rimel caut sa alungeasca si sa nu imi încarce inestetic genele ,sa aibă o culoare intensa de negru abanos ! Vezi ..nu sunt deloc pretențioasa ! Multumim pentru concursuri , draga Cami! Te urmăresc cu adresa mail mih_crmn@yahoo.com .

    RăspundețiȘtergere
  10. Am gene destul de lungi, asa ca e important ca rimelul pe care il folosesc sa mi le curbeze fara sa mi le incaece si sa nu "curga" de pe gene pe parcursul zilei

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place mult sa folosesc rimelul dar am si dificultati sa-l gasesc pe cel "perfect". Eu am ochii sensibili,lacrimeaza usor si de aceea este important sa nu mi-i irite si sa nu ma trezesc neagra in jurul lor.As incerca acest rimel.Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru mine un rimel care sa ma satisfaca ar trebui sa imi alungeasca si sa-mi curbeze genele dar fara sa le incarce,sa aibe un pigment puternic si un raport calitate-pret satiafacator!
    crina_tabacaru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Îmi place ca rimelul să ofere genelor mele volum și să ofere acel efect de gene "pline". De asemenea, aș vrea să nu aibă efectul ăla de încărcat, să unească genele într-un mod foarte inestetic. De obicei îmi iau un rimel în urma review-urilor de pe blog sau din curiozitate. Eram curioasă în privința acestui rimel, poate am noroc :) Mulțumim pentru concurs, te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Rimelul perfect trebuie sa-mi alungeasca/curbeze genele & sa dea un aspect glamorous privirii fara sa o incarce!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pentru mine este important la un rimel sa nu curga, sa ofere volum si alungire fara senzatia de gene incarcate. Sa para ca sunt naturale :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Vai de viata mea.....pai cand imi cumpar o mascara caut tare multe si am pretentii.E singurul produs cosmetic care are interzis la a ma dezamagi.Pentru ca sunt purtatoare de "biciclete" de mai bine de 37 de ani genele mele saracele sufera amarnic.Adica sunt roase la varfuri si decolorate din cauza faptului ca se ating de lentilele mele groase.Desi in zilele noastre lentilele noi de plastic se pot subtia fara a afecta dioptriile,genele mele au ramas ca vai de lume.Deci atunci cand imi achizitionez o mascara noua caut: volum,culoare intensa,curbare si alungire...deci cam tot ce ar putea o mascara sa ofere.Daca o singura mascara nu imi poate oferi chiar toate pretentiile mele...atunci imi iau mai multe mascara fiecare cu caracateristica sa si le folosesc deodata :)
    Multumim pentru ocazia de a incerca asa un produs despre care eu am auzit numai lucruri faine.:*

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce caut la o mascara? Multe :)). In primul rand sa separe genele, sa nu le incarce, ca le alungeasca, sa ofere volum si culoarea, negrul sa fie ff intens. Daca mai e si waterproof e perfect.
    mail: ghimpu.elena24@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce-mi doresc cel mai mult de la un rimel este sa imi alungeasca genele fara a le incarca :)
    carmen.teodora.ionescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Am genele destul de lungi, pentru mine un rimel bun inseamna culoare (sa fie un negru puternic) si volum :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Cand aleg un rimel imi place sa nu imi incarce genele,pentru ca aplic 2 straturi ca sa fie mai voluminoase. Si imi place sa le alungeasca si sa le mai curbeze, eu personal avand gene mici si drepte :)
    Pana acum nu am gasit rimelul perfect, poate acesta va fi ! :)

    XoXo
    Alexa from http://mymakeupgame.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am folosit rimel de la Pupa si sincera sa fiu, nu am gasit inca rimelul perfect, care sa ma satisfaca pe deplin! Eu am genele rare si Vreau culoare, vreau densitate si volum, vreau sa am efect de privire bine conturata, patrunzatoare, vreau gene bogate, curbate, frumoase!!!
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. La un rimel caut alungire si volum fata efect de gene incarcate.

    RăspundețiȘtergere
  23. Caut si volum si alungire la un pret rezonabil(pana in 100 lei)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce caut la un rimel, cred că vreau totul intr-un singur produs! Alungire, separare și volum! Să nu încarce! Iar despre Pupa, pot spune că-mi doresc de ceva timp rimelul lor, deloc accesibil(pentru mine)! Așadar, multă baftă!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna spune mi si mie eu sunt din buzau si as dori sa achizitionez acest rimel. De unde l as putea lua?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pupa nu are magazin on-line, doar din magazinele lor fizice se poate cumpara - gasesti lista cu orasele pe siteul lor.

      Ștergere