7 intr-o saptamana #56

28.2.16


Iar a fost o saptamana plina si am avut o gramada de treaba, dar am profitat si de mici momente de pauza si am incercat sa le fac cat mai placute pentru mine. O cana de ceai, o gustare sanatoasa (am incercat tot ce-am luat de la NativeBox si nu pot sa zic ca e ceva ce n-as comanda din nou, sunt foarte gustoase si proaspete, ma bucur mult ca i-am descoperit - pana la sfarsitul lunii puteti sa folositi codul de care v-am mai zis #nativecamelia daca vreti sa comandati ceva si aveti 15% reducere), o activitate relaxanta si ceva care sa miroase frumos (uneori si ceva muzica pe fundal) e combinatia castigatoare de fiecare data.

Marti seara am fost la Atelierul de Gatit Tupperware cu cateva cititoare si mi-a placut mult. Am pregatit lava cake si prajitura cu morcovi (daca vreti sa vedeti cum a iesit lava cake v-am aratat aici) si m-am intors acasa cu cateva chestii extrem de utile in bucatarie, insa vreau sa va povestesc despre ele separat pentru ca stiu ca unora dintre voi va place gatitul si sunteti in cautare de solutii care sa ne faca munca mai usoara in bucatarie.

Am primit un cadou de la cineva drag, care mi-a mers la inima: o pereche de cercei (imi plac la nebunie), o lumanare parfumata (n-am folosit-o, miroase prea frumos si o tin pe birou momentan) si un pix cu numele meu, mici detalii care ne bucura sufletul si ne aduc zambete pe chip. Am primit si doua colete surpriza care mi-au placut mult: de la Secom am primit o crema cu vitamina B12, un ulei de maracuja si un bol superb, iar cei de la Photosnacks (de a caror existenta nici nu stiam) mi-au trimis un magnet cu cele mai apreciate poze de pe Instagram.

Pe final de saptamana am ajuns si eu la cumparaturi si mi-am luat cateva chestii, va arat cateva dintre ele. In DM sunt o gramada de promotii eu mi-am luat o oja Sally Hansen (nuanta Greige) cu 17,50 lei si am vazut o noua editie limitata cu vanilie si migdale a gelului de dus peeling de la Balea, care imi place mult, asa ca a ajuns si el in cos, a fost pana in 5 lei. In Kendra erau o gramada de produse la jumatate de pret, insa m-am limitat doar la doua deodorante de la Mitchum (10 lei/ bucata) despre care am tot auzit de bine, dar pe care nu le-am incercat pana acum. Am intrat si la Cosmetica Verde si am gasit produse de la Bunica Agafia la 4 lei, asa ca mi-am luat doua exfoliante si o masa lifting pentru corp.

La C&A erau o gramada de reduceri, mi-am luat cateva tricouri de bumbac din gama lor Basics cu 10 lei, o pereche de pantaloni de trening tot din bumbac cu 20 lei si inca cateva chestii, iar la partea de accesorii am gasit o gramada de cercei si inele cu 7,90, asa ca mi-am luat si eu cateva si am luat si pentru cateva femei dragi mie. Am facut o vizita si la Parfois, m-am dus sa ma uit dupa un ceas pe care am pus ochii acum 2 saptamani si am iesit cu cercei si cu o geanta, reducerile astea sunt periculoase rau. As fi putut sa mai pun poze cu ce-am cumparat, dar ma opresc, daca ajungeti prin magazine aveti grija la card, atat va spun.

Duminica asta e dedicata relaxarii, de maine incepe o noua saptamana nebuna si vreau sa ma prinda primavara asta pregatita pentru lucruri frumoase. Saptamana voastra cum a fost?

19 comentarii

  1. Sa ne arati si noua geanta ! :)
    La mine in C&A nu prea mai sunt multe produse la reducere, iar la accesorii chiar nimic .
    Trebuie sa trec si eu zilele urmatoare prin DM si Kendra .
    Saptamana mea a fost foarte obositoare, am avut foarte multa treaba .
    Sa avem o saptamana mai buna .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc sa ii fac poze cand o scot la plimbare, lumina din casa nu e buna si e pacat de geanta. Chiar aveau o gramada de accesorii la C&A (si haine interesante). Sa fie mai buna saptamana asta!

      Ștergere
  2. Duminica placuta!
    Saptamana asta a trecut ca viteza sunetului. In weekend nu am mai iesit pentru cumparaturi, stiam ce ma asteapta..oferte tentante peste tot. Ma pastrez pentru 8 Martie.. mai e putin :))
    Acuma ma apuc de facut biscuitii cu nutella pe care i-ai facut de Craciun, duminica imi place sa bucataresc retete mai speciale.
    Sa avem o saptamana frumoasa! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Ți-ai luat până la urmă gel de duș, ă? Nu vorbeam că ai prea multe? :))
    Foarte mișto inelele! Trebuie să ajung și eu pe la C&A, am vrut să trec ieri, n-am mai avut chef, dar mâine poate-mi fac timp.
    O săptămână cât mai bună să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe principiul am deja nu mi-as mai cumpara nimic, nu suna bine deloc, asa ca ... asta e. :))

      Ștergere
  4. Doar pentru reduceri as vrea sa ma mut la Bucuresti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cardul/ buzunarul tau ce parere are? :)

      Ștergere
    2. Dupa mai multe intamplari nefericite pentru bugetul familiei, am doua carduri: unul de salariu pentru cumparaturi pentru casa si unul separat pentru mine. Toata lumea este fericita, mai ales sotul ! Cumpar responsabil mai mult fortata !

      Ștergere
  5. Saptamana mea a fost cel putin grea! Refuz sa mi-o amintesc!
    Foarte frumoase accesorile tale noi!
    Mi-a atras atentia cartea de colorat cu mandale. Eu mi-am luat sambata o fata d masa cu mandale. Cred ca vor intra in categoria "obsesii:. Acum incerc sa "proiectez" un model de goblenat cu acest model, pe care sa il transform intr-o bratarica. Sper sa imi reusesca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai am cateva carti cu mandale si pe telefon am o aplicatie d-asta de colorat mandale, ma ajuta uneori sa-mi relaxez mintea. Spor la creatie!

      Ștergere
  6. Foarte frumoase inelele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt, lucrate bine, ieftine, frumoase - combinatia perfecta. :)

      Ștergere
  7. O saptamana de cosmar. Contabilitatea o sa ma omoare. Dar am trecut si ma pregatesc de 1 martieee. Partieee. De copil am asteptat ziua asta cu incantare. Pentru flori si pentru primavara. Trebuie sa vanez si eu niste reduceri ca prea isi cumpara lumea diverse pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de noutati si sa iti coloreze zilele! Imi plac tare mult cerceii, sunt speciali. Iti doresc o saptamana senina, cu multe bucurii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, am reusit in ultima vreme sa aduc o gramada de cercei frumosi, asa ca mi-e greu sa ma decid ce sa port. Sa ai si tu o saptamana frumoasa si o primavara plina de fericire!

      Ștergere
  9. Sa le folosesti cu drag! Am avut si eu un scrub corporal de la Bunica Agafia, de fapt doua am avut, dar unul mirosea puternic inclusiv a lavanda si nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu doar masti de fata cred ca am mai incercat de la ei sau cel putin atat imi amintesc.

      Ștergere