7 intr-o saptamana #54

14.2.16


Saptamana asta a fost una plina, din toate punctele de vedere, iar eu am simtit ca am incercat toate starile posibile (si imposibile). Luni am primit multe comenzi date saptamanile trecute si am pornit saptamana cu o gramada de idei misto ... si apoi ... a venit marti. O pana de curent mi-a busit sectorul de boot al computerului, exact cand eram in mijlocul unui proiect (cum altfel decat urgent?) si a trebuit sa dau ochii cu trecutul meu (o parte importanta a lui, cel putin) ca sa rezolv problema. Am reusit sa fac computerul, dar m-am dereglat eu putin ...am trecut printr-o gramada de stari, de senzatii, de chestii si m-am trezit cu o gramada de intrebari ... fara raspuns.

Am incercat ca fiecare dimineata sa inceapa frumos si combinatia capsuni, banana si kiwi este in continuare la putere (o sa va povestesc mai multe in curand despre cum imi incep eu diminetile). Una din livrarile care m-a incantat peste masura a fost cea de la NativeBox, un proiect extrem de misto, pe care eu il urmaresc de la inceput si care imi place la nebunie cum s-a dezvoltat. De-abia asteptam sa dau prima comanda la ei, o sa va povestesc mai multe saptamana viitoare si am si un cod de reducere pentru voi.

Un alt pachet care m-a facut sa zambesc larg a fost comanda de la H&M, am vazut castronul (cu urechi) si farfuria si n-am rezistat, ma binedispun de cate ori le folosesc. Am primit de la Nivea gama Repair and Targeted Care si m-a amuzat mult continutul coletului si mesajul, asa ca am vrut sa vi le arat si voua in caz ca nu ati vazut deja pe Facebook.

Am primit si niste haine, o geanta si cateva accesorii (sper sa apuc sa vi le arat si voua curand), sunt curioasa daca o sa port ochelari astia, i-am probat si-mi plac cum vin, sa vedem ... Vineri am ajuns in Debenhams la Mall Vitan la invitatia celor de la Elizabeth Arden si mi-am facut de cap printre produse, am in minte o lista intreaga de chestii pe care vreau sa le incerc de la ei. Mi-a atras atentia gama Prevage pentru ingrijirea tenului, dar nu numai.

Pe langa cele cateva produse de machiaj pe care le-am primit de la Elizabeth Arden (si pe care sunt curioasa sa le incerc), aseara am intrat in Lidl dupa banane si am iesit cu o sare de baie cu mango si papaya (care face si spuma, zic ei, o sa vad) si cu niste sosete pufoase (mai am si alte modele de la ei si-mi plac la nebunie). As zice ca saptamana asta a fost una intensa ... dar frumoasa pana la urma. Mai trebuie doar sa-mi pun ordine in ganduri ... sa aveti o duminica superba!

10 comentarii

  1. Farfuriile sunt adorabile, iar produsele Elisabeth Arden arata divin. Weekend placut, atat cat a mai ramas si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Să ai o nouă săptămână cel puțin la fel de frumoasă... și doar cu stări bune!
    Găsești acum pe undeva căpșuni cu gust... de căpșuni? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu o saptamana frumoasa, toate capsunile pe care le-am luat in ultimele 2 saptamani au fost extrem de gustoase. :)

      Ștergere
  3. Farfuria + bolul = love :)sunt asa cute .
    Imi place cum arata micul dejun, eu de obicei il fac cu banane + mere + 2 bucatele ciocolata neagra :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat si eu niste mere zilele trecute, poate poate ... sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  4. Ce faine sunt platourile cu mustati!!!

    Te pup cu drag.

    www.miu-miu.ro

    RăspundețiȘtergere
  5. Super bol, super farfurie, super ochelari! Sa ai o noua saptamana de vis!

    RăspundețiȘtergere