Ingrijire in 3 pasi cu SVR

4.2.16

Cand lucrezi de acasa sunt si zile cand poti sa muncesti in pijama (daca vrei neaparat), zile cand poti sa iti permiti sa lenevesti mai mult, zile cand nu vrei sa folosesti produse de machiaj, dar vrei sa iti simti tenul pregatit pentru o noua zi. Pentru astfel de zile eu am folosit in ultimele saptamani cateva produse de la SVR, brand de care v-am mai povestit si pe care il gasiti la Optima Shop.

Dimineata tenul meu nu are nevoie de multe produse si recunosc ca nici n-am rabdare si timp sa fac ceea ce fac seara (in general ii ofer un rasfat seara si am grija sa aleg produse care sa ii dea ceea ce are nevoie), asa ca dimineata vrea sa-mi simt tenul curat, hidratat si ferm. Si pentru asta n-am nevoie de mai mult decat de produsele de care vreau sa va povestesc astazi. Daca ies din casa mai tarziu folosesc o crema cu factor de protectie solara si ma machiez, daca nu, sunt ok asa.


Apa micelara Physiopure (o gasiti aici) are o formula ce contine magneziu oxigenat, care spune producatorul ca ajuta la respiratia celulara si nu contine alcool, coloranti sau alergeni. Eu o folosesc de ceva vreme si-mi place. Ambalajul este foarte practic, plasticul este tare, iar pompa este foarte utila (de cate ori nu am pus prea mult produs pe discheta demachianta?). Pretul este si el bun (45 lei pentru 400 ml), mai ales ca se consuma destul de greu datorita pompitei care nu permite risipa. 

O folosesc si dimineata si seara (si uneori si pe timpul zilei daca imi simt tenul incarcat), curata bine tenul, nu usuca pielea si nu lasa vreo pelicula lipicioasa. Singurul lucru pe care l-as schimba este mirosul, nu stiu de ce, dar nu imi place, insa asta nu ma impiedica sa folosesc cu placere produsul, insa am vrut sa mentionez si asta in caz ca si voi sunteti ca mine si sunteti sensibile la miros (nu e neplacut sau prea puternic, dar nu incanta foarte tare).


Celelalte doua produse pe care le folosesc sunt din gama Specilift, pe care o gasiti aici (este chiar si o oferta pentru 2 dintre produsele din gama in momentul asta). Eu am ales crema de ochi (15 ml) si crema lejera (40 ml) si sunt potrivite pentru tenul meu normal. Mai exista o varianta de crema, potrivita tenului uscat.

Imi plac ambalajele si imi place si sistemul de dozare, ambele tuburi au si un capac transparent de protectie (cred ca puteti sa-l vedeti in poza) care nu permite apasarea accidentala (da, eu am facut-o si pe asta de-a lungul timpului), asa ca sunt usor si de luat in calatorii. Ambele produse au ca ingredient activ Retinol Tri Vegetal, brevetat de cei de la SVR, care spun ei ca prin asocierea de ingrediente activeaza crearea de celule noi. Nu stiu sa spun ce e cu brevetele, dar stiu ca imi plac produsele si ca le-am folosit cu placere. Au formula foarte lejera, intre gel si crema, intra imediat in piele si sunt o baza buna de machiaj.

Cei de la SVR au lansat recent o noua gama - Liftiane, care contine resveratrol pur si acid hialuronic. In gama sunt disponibile 4 produse: o crema de ochi si buze, un ser si doua variante de creme (pentru ten normal/ mixt si uscat/ deshidratat), care par destul de interesante. Daca va tenteaza le gasiti aici.


Ati incercat vreunul din produsele de care v-am povestit? Sau alte produse SVR care v-au placut si merita incercate?

8 comentarii

  1. Nu am incercat dar mi se par foarte bune ,o sa le incerc cand oi avea ocazia

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu SVR încă n-am experimentat, dar o să țin minte micelara, pompița aia mă încântă maxim. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte utila, eu am incurcat-o de cateva ori cu gelul de curatare a mainilor pe care il tin tot pe birou si are si el pompa si nu pricepeam de ce e asa lichid.

      Ștergere