7 intr-o saptamana #53

7.2.16


A fost o saptamana foarte obositoare si speram ca weekendul asta sa fie unul linistit si cu mai multa odihna, dar nu prea mi-a iesit, asa ca la ora asta mi-as dori sa exista un buton de derulat inapoi si sa fie vineri si sa inceapa weekendul iar. Visez si eu ... 

Am mancat multe capsuni saptamana asta si am avut noroc sa nimeresc unele chiar gustoase, asa ca le-am mancat fie simple, fie cu kiwi si banane (combinatia asta este printre preferatele mele cand vine vorba de fructe). Mi-a ajuns si comanda de pe Choies la posta de cartier (spre marele meu noroc, nici nu mi-a venit sa cred cand am vazut avizul), asa ca am pus mana pe cele 2 genti de care va ziceam cu cateva saptamani in urma. Cea cu ciucuri am luat-o in speranta ca e aceeasi nuanta si material ca cealalta si asa si e, imi place mult de tot, era ideal daca era un pic mai mare, dar nu conteaza - o puteti vedea mai bine aici. Geanta cu franjuri o stiti probabil, mi-am luat-o pe negru si i-am luat si mamei una gri si mi-a placut atat de mult nuanta de gri ca mi-am luat-o si eu - o gasiti aici.

Am inceput sa gasesc mult mai usor zucchini in magazine, asa ca au reintrat in meniul meu, iar combinatia zucchini la gratar (cu condimentele de la Mrs. Dash de care v-am tot spus - le gasiti aici) cu piept de curcan e una care imi place mult si am tot facut-o pentru pranz. Insa si varianta cu morcovi pe care v-am aratat-o acum ceva vreme in postarea asta o fac destul de des.

Serile trecute am primit doua colete surpriza - unul de la Benefica cu nou lansatele suplimente cu propolis pentru imunitate, o sa va povestesc mai multe despre ele zilele urmatoare pentru ca mi se par extrem de interesante, ii puteti gasi aici, vor urma si alte produse interesante de la ei, eu am incredere in Solaris, asa ca o sa urmaresc cu interes acest proiect nou al lor. Celalalt colet a fost de la Nutrivita si am primit o gramada de produse de la Gerlinea, n-am apucat sa ma uit cu atentie la ele, insa o sa incerc o parte din ele (sunt cateva care stiu sigur ca n-o sa-mi placa - cu cafea si cocos) si o sa va povestesc ce si cum pentru ca mi-ati spus cand vi le-am aratat pe Facebook ca va intereseaza.

Nu prea am ajuns prin magazine cand au inceput reducerile, dar ieri am dat o fuga pana in Mega Mall cu scopul precis de a ma duce la Parfois. Mi-a ramas gandul la geanta imprimata cu tren pe care v-am aratat-o acum cateva luni si am vazut pe site la reducere varianta mica a gentii insa nu pe aia o voiam. In magazin erau alte genti la reduceri, dar nu cea la care mi-a ramas mie gandul. Oricum n-am plecat cu mana goala, erau o gramada de accesorii reduse. Mi-am luat 3 perechi de cercei, o bratara si un inel cu 9 lei fiecare si imi plac mult de tot. Am vazut si un ceas din colectia noua care mi-a placut mult, ma mai gandesc. Am evitat tentatiile cosmetice, dar am intrat in Koton si mi-am luat un pulovar cu 40 lei (redus de la 110) - e gri, larg, nu e gros si are niste detalii interesante.

Am facut o scurta vizita si in DM, de unde am iesit cu cateva produse, desi nu asta mi-a fost intentia cand am intrat. Produsele de la Palmolive erau reduse la 4,99 lei, am mirosit cateva si am plecat cu 2 - un exfoliant si un lapte de dus, amandoua miros fantastic (le-am vazut si in Carerfour cu 5 lei si ceva, erau oferte foarte bune si la Fa in Carrefour daca aveti drum sau va trebuie ceva). Vopseaua Nectra de la Schwarzkopf era si ea la oferta, 10-11 lei, nu mai retin exact, asa ca a ajuns si ea in cos. 

De la Balea mi-am luat gelul de ras Sweet Vanilla pe care l-am mai avut si mi-a placut, a fost pana in 8 lei (stiu sigur ca ultima data cand l-am luat a fost mai scump) si o sare de baie cu vanilie care era la oferta la 2 lei si ceva. Odorizantele automatice de la Glade erau la oferta (11 sau 12 lei) si chiar aveam nevoie, asa ca am luat doua si cateva rezerve. 

Sper ca ati avut o saptamana reusita si ca ati avut parte de momente frumoase. V-ati luat ceva saptamana asta?

14 comentarii

  1. Faina tare gentuta cu franjuri! :)
    Sa o porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gentile sunt super simpatice, la fel si cerceii :)
    Cred ca ma duc si eu dupa geluri de dus Palmolive, am o rezerva minuscula (doar un gel neinceput) si cum se consuma repede, n-ar strica vreo 2, mai ales ca n-am mai avut Palmolive de prin liceu :D
    O saptamana frumoasa si linistita, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur o sa gasesti ceva care sa-ti placa, ai de unde alege. Sa ai o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  3. Ma omori cu gentile, desigur. :) Bijuteriile sunt finute, imi place bratara in mod deosebit. Saptamana cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa zic ... obsesiile sunt obsesii si trebuie tratate ca atare. :)

      Ștergere
  4. Da, mi-am luat, niste geluri de dus Palmolive si asta ptr ca am citit pe FB tau de oferta :)
    Partea buna saptamaii asteia e ca am reusit cu o colega sa-i luam omuletului o mini-toaleta :) Pana sa caut asa ceva, habar n-aveam ca exista asa ceva. pe vremea mea erau olite si atat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum arata mini toaleta aia? :))

      Ștergere
    2. Uite si tu, asa-i ca-i draguta? :)
      http://www.emag.ro/reer-minitoaleta-pentru-copii-albastra-ree-4411-1/pd/DB2MTMBBM/

      Omuletul i-a tot vazut pe ceilalti copii stand pe olita. Si-a dorit si el " oale" dar cum corpusorul lui e diferit ( stii tu, ti-am zis ca are osteogeneza imperfecta) nu incapea pe olitele obisnuite. Asa ca am facut rost de "oale" speciale :)

      Ștergere
    3. Chiar tare mini toaleta, bine macar ca acum are si el oala lui. :)

      Ștergere
  5. Am mâncat și eu o tartă cu căpșuni săptămâna asta... dar n-au avut niciun gust căpșunile alea. :))
    Să te bucuri de toate noutățile și săptămâna următoare să fie cu mai multă odihnă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am nimerit unele gustoase, sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  6. Batoanele cu ciocolata extra dark de la Gerlinea sunt preferatele mele , le ador .
    Ce promotie buna la gelurile Palmolive, daca trec prin DM trebuie sa le caut . Frumos puloverul dar si accesoriile , sa le porti cu placere .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci le-ai incercat si-ti plac, bine de stiut. Multumesc, sa ai o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere