Ce am in geanta ...

18.2.16

Va spuneam in postarea de mai devreme ca mi-am luat recent geanta gri de pe Gearbest si ca a fost prima data cand am comandat de la ei si ca vreau sa va spun mai multe. Siteul l-am descoperit in urma cu ceva vreme si m-am mirat cate ceasuri au (cred ca v-am si povestit de ei la momentul ala, nu-mi mai amintesc si n-am mai stat sa caut), dar n-am luat nimic atunci. 

Recent cautam o geanta gri mai mare (stiti ca mi-am comandat doua micute) si am ajuns si la ei pe site - am vazut una care mi-a placut mult, dar pana s-o comand s-a epuizat stocul. Dar cum eu eram setata pe o geanta gri am dat de cea de AICI si am comandat-o fara sa ma mai gandesc mult si nu-mi pare rau, chiar daca n-a fost tocmai ieftina. Avea si un maimutoi atarnat (il puteti vedea pe site), am renuntat la el cum a venit.

A ajuns in mai putin de 3 saptamani, n-a fost nevoie sa ma duc la posta vamala (a venit la oficiul postal de cartier si mi-a adus-o postasul acasa) si este lucrata foarte misto. Imi plac accesoriile inchise la culoare, materialul, dar si modelul (are si o bareta lunga pentru a fi purtata pe umar, insa se poate purta pe umar si cu baretele standard, sunt destul de lungi).


Daca tot am purtat o geanta mai mare in ultima vreme (am avut niste intalniri legate de munca si se cerea o geanta mai mare si mai serioasa) m-am gandit sa va arat si ce car dupa mine in geanta, n-am mai facut de mult o postare de genul asta. N-o sa insist pe detalii, daca va intereseaza ceva anume intrebati-ma in comentarii.

Cheile, servetele (umede si uscate), cartile de vizita (inca folosesc suportul metalic sub forma de valiza, imi place la nebunie si toata lumea ma intreaba de unde il am) si mp4 playerul nu-mi lipsesc niciodata din geanta, indiferent de ce geanta port, asa ca n-aveau cum sa lipseasca nici acum. Portofelul (am trecut la cel gri, portofelul cu catei si-a dat duhul si m-am intristat putin, insa o sa-mi mai comand unul, mi-a placut prea mult ca nu-l mai am) si telefonul sunt si ele mereu prezente, tableta doar daca e ceva legat de munca. Ceea ce nu apare in poza este bateria externa (era la incarcat cand am facut pozele), pe care o iau mereu daca stiu ca am de munca.

Ochelarii de soare (si tocul aferent) sunt de nelipsit din geanta mea, numai gandul ca ies afara si nu-mi pot proteja cumva ochii imi face inima sa bata mai tare. Daca port o geanta mica, nu car si portfardul dupa mine, insa tinand cont de geanta asta l-am luat si pe el dupa mine, nu se stie niciodata cand ai nevoie de ceva de acolo.

Iar in portfard (probabil vi-l amintiti din cadourile de Craciun de la Pupa) am o crema mica de maini, un dezinfectat (asta nu-mi lipseste nici in cea mai mica geanta), ata dentara, o oglinda, doua balsamuri pentru buze (Burt Bee's si Nivea, de data asta), un mini parfum (acum aveam in geanta un roll-on de la Zara) si lipiciul lichid (mereu e in geanta dupa patania din vara cand am ramas desculta pe strada dupa ce mi s-a dezlipit sandaua).

In functie de timpul pe care stiu ca o sa-l petrec plecata posibil sa mai adaug o sticla de apa si ceva de rontait (pungutele Nut Shot de la NativeBox de care v-am povestit ieri mi se par ideale pentru asa ceva) si poate ceva bomboane fara zahar daca stiu ca o sa mananc pe undeva. 


Am facut cateva poze cu geanta afara ca sa o vedeti mai bine si sa vedeti si detaliile. Mie imi place culoarea la nebunie, este exact ceea ce cautam, modelul pe care il aveam in cap era cu totul altul, dar in final chiar imi place combinatia asta. Am mai vazut cateva genti dragute la ei pe site - puteti sa va uitati si voi aici daca aveti chef, dar mi-am impus sa stau linistita o perioada (geanta de care v-am spus ieri pe Facebook a fost o mica scapare, nu se pune).


Cum vi se pare geanta? Voi ce carati dupa voi in geanta mereu? Vreo ciudatenie gen lipici cum car eu?

16 comentarii

  1. Eu am in geanta chei , servetele , gel dezinfectant pentru maini , oglinda , balsam de buze , o agenda mica cu un pix si portofelul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca se aseamana continutul gentilor noastre: portofel (in care tin si un pieptene mic), telefon, spirt, ata dentara, minicrema de maini, portfard cu oglinda, rujuri, balsamuri de buze si parfum roll-on, chei, servetele, pachetul pentru serviciu. Ciudatenii nu prea port, exceptand faptul ca imi place sa imi pun cumparaturile in geanta (cele care incap...) fiindca urasc sa port sacose, sacosele, sacosici prin magazine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu incerc mereu sa le pun ... asa mi-am distrus o geanta, de atunci am mai multa grija. :)

      Ștergere
    2. Si eu mai multa grija... la alegerea gentii. Cele care eu breateaua cusuta pe geanta (nu pe inel/catarama) sunt mult mai rezistente. :))))

      Ștergere
  3. Spune-mi ce ai in geanta si prin buzunare, ca sa-ti spun cine esti :)
    Raspunsul meu: bomboane ( din alea fructate de la Lidl) si ambalajele aferente :)
    Alte ciudatenii nu car dupa mine. Cred ca am o geanta de soldat, car doar strictul necesar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata foarte bine geanta, imi place si portofelul asortat. Eu umblu cu un tubulet de Picatura dupa mine, mi s-a desprins o capsa la o fusta si alte peripetii de genul, asa ca m-am invatat minte :D Plus ca tubul e mic si nu ma incurca deloc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unii poartă în geantă lipici, alții cremă de picioare... :))
    Foarte frumoasă geanta, s-o porți sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa zic si ce faceai tu cu crema? Merci :)

      Ștergere
    2. Hai că acum cine știe la ce poate zbura imaginația celor care citesc... :)) Dar las-o așa, să „mă laud” singură la mine pe blog. :))

      Ștergere
  6. Frumoasa geanta
    Citind ce ai scris mi-am dat seama ce îmi lipsește din geanta și anume ață dentara ☺

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult geanta ta! Eu am facut ;a un moment dat o obsesie pentru genti maro, asa ca am una de la mama :D Nu e destul de mare pentru gusturile mele, dar e practica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau una maro, dar nu gasesc culoarea pe care o caut ... am dat gres cu vreo 2 si acum astept. :)

      Ștergere