NativeBox, alegerea mea

17.2.16

Am descoperit NativeBox acum ceva vreme, absolut intamplator, mi-a placut mult ce-am vazut si le-am tot urmarit siteul, pagina de Facebook si contul de Instagram si cu cat vedeam mai mult cu atat deveneam mai interesata ... si mai inspirata. NativeBox este o cutie cu mixuri de fructe uscate, seminte si nuci, create si echilibrate de nutritionisti, asa ca a urmat ceea ce era normal - o comanda. 

Pe site gasiti 3 variante disponibile (Starter Box, Native Snacker Box si Happy Snacker Box, pe care le puteti personaliza dupa preferinte) si inca se mai poate comanda si editia limitata Jumi-Juma (aici gasiti mai multe detalii despre ea). Cutiile au 5, 10 sau 20 pungi cu mixuri (in functie de ceea ce va place si de ceea ce aveti nevoie) si preturile sunt intre 70 si 200 lei, iar livrarea este gratuita.

Se poate comanda lunar, nu va obliga nimeni sa continuati daca nu vreti (desi eu cred ca daca incercati mixurile lor o sa vreti sa le cumparati din nou) si am inteles ca in curand va exista si varianta de abonament, gasiti toate informatiile pe site. Mie imi place mult conceptul, insa la fel de mult imi place si modul de prezentare, a fost o incantare sa primesc si sa desfac cutia si sa incerc mixurile (imi plac pungile cu sistem de inchidere ZipLock, imi plac culorile alese pentru etichete si denumirile, ma stiti cum sunt - atenta la detalii). Eu am comandat tot ce era disponibil pe site ca sa vad ce-mi place si vreau sa mai iau pe viitor.


Mixurile sunt mai mult decat interesante: Berry Good (caju crud, merisor, coacaze, aronia), Nutri Brunch (nuci braziliene, nuci romanesti, merisor, coacaze), Seed Up (migdale crude, coacaze, seminte de floare soarelui, seminte de dovleac), Seeds power (seminte de chia, seminte de in, seminte de susan, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac), Zen Bee (merisor, migdale crude, seminte de floarea soarelui), Mic Dejun (goji, seminte de in, seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui) si Nut Shot (nuci romanesti, migdale, caju).


Daca fructele uscate, mixurile de seminte si nuci fac parte din stilul vostru de viata sigur o sa va placa conceptul asta. Mixurile sunt gandite sa-ti ofere tot ce-ti trebuie, nu trebuie sa te mai gandesti cum sa le combini si daca nu lipseste ceva, ai desfacut punga si ai tot ce-ti trebuie.

Eu le-am folosit pentru salate, am inlocuit o gustare cu ele (Nut Shot e perfect de luat in geanta daca stiti ca aveti de umblat si nu vreti sa cumparati cine stie ce produs dubios), le-am folosit la micul dejun sau atunci cand am avut pofta de ceva diferit, se pot folosi intr-o multime de combinatii, am incercat mai jos sa va arat doar cateva feluri in care le-am combinat eu.


Mie imi place la nebunie conceptul asta si sper sa afle cat mai multi oameni de el, mai ales cei ce ar vrea sa aiba un stil de viata mai sanatos, dar n-au timp sa-si cumpere cele necesare sau pur si simplu nu stiu cum sa le combine, cei ce au deja un stil de viata care include fructe uscate, nuci si seminte sigur vor aprecia ideea, asa cum am facut si eu. Eu cred in NativeBox si sunt extrem de curioasa ce mai urmeaza.

Tudor si Roxana, cei din spatele acestui proiect, isi doresc sa convinga cat mai multi oameni sa dezvolte obiceiuri sanatoase, fie ca sunt legate de alimentatie, de un stil de viata activ sau de o minte luminoasa, asa ca am pentru voi un cod #nativecamelia care va ofera o reducere de 15% pana la finalul lunii. Eu sper sincer ca veti profita de asta si veti aduce un plus de sanatate in viata voastra, mai ales daca aveti nevoie de un impuls.

As vrea sa stiu cum vi se pare conceptul, ce va atrage (si ce nu), ce ati vrea sa vedeti in plus.

10 comentarii

  1. Mi se pare foarte buna ideea acestui concept, in special pentru cei care cred in acest tip de alimentatie. Eu aleg sa mananc astfel de seminte amestecate (un termen foarte generic) la birou, puse in iaurt, intrucat mi se par o gustare foarte satioasa, sanatoasa si putin calorica comparativ cu alte gustari care se pot servi intr-un birou. Big like!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt o multime de feluri in care le poti folosi si cand ai mixul gata pregatit e si mai usor sa intinzi mana dupa el. :)

      Ștergere
  2. Fain conceptul, dar cam scump. Eu mi-am cumparat fructe uscate si diverse seminte si le combin singura,folosesc in smoothies.
    Ideea e de alimentatie sanatoasa, deci oricum se convinge omul sa incerce ... e de bine!
    Pofta buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ceea ce ofera mie nu mi se par scumpe, mai ales ca nu toata lumea are la indemana o sursa buna de unde sa procure tot felul de fructe uscate si nuci. Eu inainte luam de la un magazin si niciodata nu gaseam tot ce imi doream, iar de multe ori nici nu mai apucam sa le amestec, ca sa nu mai zic de nu intotdeauna nimeream cea mai buna calitate la tot ce luam.

      Ștergere
    2. Eu am apelat la internet. Am cumparat unele seminte si fructe de pe vegis, apoi am gasit dried fruits (legat si .ro - ca sa nu pun link-uri) - ultimul are o gama mai larga de produse, certificate organic. Mie imi plac curmalele si aici le-am gasit mai ieftin :))
      Adevarat, din lipsa de timp sau chef, mai uitam sa le amestecam ... dar asta e - eu am facut smoothie cu grapefruit, banana, curmale, goji, apoi am adaugat in cana seminte de chia si pudra de moringa - din toate cate ceva.
      Pofta bune si sanatate!

      Ștergere
  3. NU imi place ca nu scriu tara de origine a produselor. Pt mine e f importanta asta.Ma intereseaza de unde e chia, de unde sunt nucile etc.Eu nu mai cumpar de multa vreme legume/fructe/seminte din Turcia, de ex. Si da , mi se par si mie cam scumpi. Nu mi se pare asa o mare filosofie sa iti faci tu niste mixuri acasa, sa fim seriosi, aceste mixuri nu trebuie gatite, decongelate. etc. Trebuie doar 1 min sa te gandesti ce ai vrea sa ai ca gustare a doua zi si inca 1 min sa le amesteci. Asa, poate doar ocazional, as incerca. Dar numai daca scriu tara de provenienta a produsului :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Ionela! Mulțumim pentru feedback-ul tău. Ne-am pus pe treabă și am completat și țara de proveniență a fiecărui ingredient pe care îl includem în mixurile NativeBox. Nu avem nimic din Turcia și încercăm să utilizâm cât mai multe produse românești. Sunt doar primele mixuri cu care am început, dar vor urma și altele pe care le vom lansa periodic, nu doar cu semințe și nuci :) Zi frumoasă!

      Ștergere
    2. Pana sa-ti raspund eu au raspuns cei de la Native Box - pe pungi este trecura tara (sau tarile) de provenienta, n-am vazut Turcia pe nicaieri. :)

      Ștergere