2 x rimel Max Factor

5.2.16

In ultima perioada am descoperit cateva rimeluri care imi plac mult de tot si pe care le folosesc cu extrem de multa placere si nu e nimic exagerat in ce-am scris. E foarte probabil sa nu folosesc farduri de ochi si pe buze sa nu aplic decat un balsam, insa rare sunt momentele cand ies din casa (nu ma refer la iesitul cu cainii la plimbare) fara sa folosesc rimel. Este un produs care imi place si-mi place aplicarea si modul in care defineste ochii.

Astazi vreau sa va povestesc despre doua rimeluri de la Max Factor pe care le folosesc atat separat, cat si impreuna si care isi fac treaba excelent. Unul din motivele pentru care imi plac rimelurile Max Factor este faptul ca nu-mi irita ochii (sunt rimeluri de la anumite branduri pe care eu nu le pot folosi pentru ca imi curge ochiul stang foarte rau, n-am descoperit ce anume nu-mi prieste, dar sunt cateva firme pe care le evit cand vine vorba de rimel, chiar daca au formule bune si toata lumea le lauda), iar al doilea este gramajul produselor. In general rimelurile (in cazurile fericite) au 9, maxim 10 grame, am intalnit si rimeluri cu 6 grame de produs, iar cele de la Max Factor au 12 si chiar 13 grame.


Masterpiece Transform (High Impact Volumising) Mascara are o perie extrem de interesanta, mai ingusta la baza si mai lata spre capat si reuseste sa prinda toate genele, pana si pe cele mai mici, iar mie asta imi place la nebunie. Este rimelul perfect pentru alungire si definire, iar daca va place sa combinati rimelurile (cum imi place mie) este baza perfecta pentru orice alt rimel. Separa genele, le defineste si le alungeste si oricate straturi aplic genele nu se lipesc si nu sunt incarcate.


Velvet Volume (False Lash Impact) Mascara are o perie usor de folosit (problema mea cand am folosit prima data False Lash Impact cu multi ani in urma a fost peria mare si usor incomoda, problema care la Velvet Volume nu mai exista), ofera volum, iar genele raman curbate, insa nu sunt "tepene". Aplicat in cateva straturi chiar da efect de gene false (daca se exagereaza cu aplicarea genelor au tendinta sa se lipeasca usor).


Eu le folosesc si separat (in functie de ce anume vreau in ziua respectiva), insa cel mai mult imi place sa le combin - Masterpiece Transform ca baza (defineste si alungeste genele) si Velvet Volume False Lash Effect aplicat peste pentru gene curbate si cu volum. Pentru mine combinatia asta este una mai mult decat reusita si imi ofera genele pe care le vreau - lungi, definite si cu volum.

Ati incercat vreunul dintre ele? Folositi rimeluri Max Factor?

11 comentarii

  1. De mult (foarte)timp nu am mai folosit un rimel Max Factor. Foloseam 2000 Calories cam cand a aparaut si era foarte bun, apoi la al 3-lea rimel formula era deja schimbata si implicit, efectul si cum arata pe gene. L-am mai cumparatpeste un an-doi dar nicio schimbare in bine asa ca am renuntat la el.
    Am incercat si alte firme si m-am oprit la Astor, folosindu-le destul de mult timp.
    Acum sunt foarte multumita de Yves Rocher Vertiginos care imi place foarte mult-e (aproape) tot ce vreau de la un rimel; l-am avut si pe Sexy Pulp dar mie nu prea imi place (ai scris ca tie iti place mult).

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu Vertiginos, mi-a placut, insa mai mult mi-a placut Sexy Pulp. Nu cred ca am incercat vreunul de la Astor, nu-mi amintesc.

      Ștergere
  2. Eu momentan il am pe cel cu 2000 calories, dar adevarul e ca la mine trebuie doar putina curbare. Mama are o slabiciune pt Max Factor de multi ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu-mi amintesc cum e 2000 calories, l-am incercat acum multi ani. :)

      Ștergere
  3. Produsele mass-market care m-au uimit in ultimul timp cel mai mult prin calitatea lor sint rimelurile. Pina acum vreun an-doi nu am avut nici un rimel "ieftin" tocmai pt ca nici eu nu pot sa concep sa ies undeva fara gene rimelate si dupa principul putin (?!?) si bun imi cumparam mereu doar "scumpeturi". Insa am primit odata la testare un mini rimel Max Factor si am ramas uimita! Wowww ...un rimel de 8 euro aranjeaza genele cam la fel cu unul de 30-35 ?!! Imposibil! Trebuie sa investighez problema! Si asa am ajuns sa am multeeee rimeluri mass-market de care sint foarte multumita raport calitate- pret!
    Nu-mi aduc aminte cum se numesc toate, dar stiu ca de la Max Factor am incercat multe si sint frumos colorate:)))) Imi amintesc de unul cu ambalaj rosu care mi-a placut mult, am mai avut unul cu ambalajul mov, altul galben ... Acum am unul cu doua capete, insa nu prea ma inteleg cu el si se demachiaza si foarte greu. Rimelurile e viata mea :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rimelurile mass-market au fost mereu o surpriza placuta, pentru cine n-are vreo sensibilitate la ochi sunt cea mai buna alegere. :)

      Ștergere
  4. Cate si mai cate rimeluri am folosit dar niciunul de la Max Factor, cred ca am pierdut mult dupa cate vad. Tare interesant mi se pare al 2-lea Velvet Volum, periuta e super! Am sa-i dau o sansa dupa ce il incerc pe Sexy Pulp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super produse, raportul pret-calitate excelent. Imi mai plac si rujurile rezistente la transfer de la ei, din acelasi motiv O alegere foarte inspirata!

    RăspundețiȘtergere