Let's talk!

18.2.16

Ultimele zile au venit cu vesti bune, dar si cu vesti proaste, nu atat de proaste pentru mine personal, ci mai degraba pentru oameni dragi mei. Si desi lucrez la detasare nu-mi iese ... de cele mai multe ori nu-mi iese (daca voua va iese spuneti-mi si mie reteta, e ceva ce eu incerc de ani de zile sa depasesc si nu reusesc), iar asta m-a afectat intr-o anumita masura. Am trecut de la stari de bucurie la momente mai putin placute ... toate astea combinate cu un program destul de incarcat.

Blogul la randul lui a venit cu niste chestii la care nu m-am asteptat si care nu-mi fac deloc placere. Blogul este oaza mea de relaxare si am decis ca n-am sa mai las nimic sa tulbure asta, cine nu se regaseste in ce scriu sau cine nu e in stare de mai mult decat sa arunce niste vorbe fara sa gandeasca chiar nu are ce sa caute aici. Fiecare dintre noi are o poveste in spate, mai frumoasa sau mai urata, fiecare are probleme de care ceilalti habar n-au, fiecare se lupta cu ceva si nimic si nimeni in lumea asta nu ne da dreptul sa judecam si sa punem etichete. 

Prin urmare eu va primesc cu sufletul deschis si va respect, daca suntem pe aceeasi lungime de unda ma bucur, daca nu ... n-avem de ce sa mergem pe acelasi drum. Toata lumea incearca sa prezinte o viata frumoasa si perfecta in mediul asta on-line si incearca sa evite chestii mai putin placute, daca nu le discutam nu inseamna ca nu exista sau ca viata cuiva e perfecta. Nimeni nu e perfect si nici n-ar trebui sa ne pierdem timpul gandindu-ne la asa ceva. 

Ochelarii de soare ma ajuta uneori sa ma protejez de soare, alteori ma ajuta sa ma ascund de lume, iar alteori ma ajuta "sa nu vad" rautatea care ne inconjoara. Iar de multe ori exista in viata mea ca sa-mi protejeze ochii de praf, vant si altele care ii sensibilizeaza si mai mult. Sau exista pur si simplu pentru ca sunt zile cand nu vreau sa-mi las ochii sa vorbeasca. Pana la urma toti alegem ...


Revenind la ce ziceam la inceput ... nici mama n-a avut niste zile usoare (un deces in familie, niste probleme mai vechi, chestii care iti dau o stare nu tocmai placuta), trebuia sa avem si o discutie despre niste chestii pe care le-am tot amanat si i-am zis sa iesim la plimbare. Am facut insa o alegere gresita pentru ca ieri vantul si frigul si-au facut de cap si n-a fost cea mai placuta plimbare. Si a fost mai scurta decat am crezut noi ca va fi. 

Eu am vrut sa fac si niste poze, insa nu m-am uitat pe geam inainte. Parul mi-a zburat in toate directiile, ochiul stang mi-a curs atat de rau de la vant incat pe obraz se vedea o dara alba unde au tot curs lacrimile, hainele zburau si ele. In final am vrut sa nu public nimic, insa mi-am dat seama ca niciodata nu am incercat sa maschez chestiile reale din spatele blogului si nici n-am pretins ca am timp, aparatura sau talent sa realizez o sedinta foto de nota 10. Asta sunt, cu asta defilez.

Intentia mea era sa va arat cateva chestii pe care mi le-am luat eu si pe care i le-am luat mamei (unele au ajuns la ea din alte cauze). Va las linkuri sub poze pentru produse in caz ca va intereseaza ceva. Tot glumeam eu cu esarfele patura, de data asta mi-am luat un poncho patura. Posibil sa nu fie cel mai flatant obiect de imbracaminte, dar pe cuvantul meu ca a fost asa bine sa-l am pe frigul ala, chiar am avut momente cand m-am simtit invelita intr-o patura.

Nu este asa gros pe cat credeam eu ca va fi, insa imi place ca are doua fete (sper sa va dati seama din pozele pe care am reusit sa le fac) si materialul este moale si placut la atingere. Bluza gri (care nu prea se vede in poze, dar pe frigul de ieri chiar nu mi-a ars de aratat bluze pe strada, v-am lasat link daca vreti s-o vedeti pe site) a venit saptamana asta, imi place materialul la nebunie, insa este imensa. M-am uitat eu pe site inainte, insa de obicei pozele alea nu prea spun adevarul, de data asta insa e altceva ... pare mai degraba rochie decat bluza. Probabil ca o s-o leg intr-o parte ca s-o pot purta ca bluza, vad eu cand o fi mai cald.

poncho - AICI
bluza - AICI

Am iesit cu gandul sa va arat si cateva detalii, dar vantul m-a terminat - ce machiaj, ce ochelari la ochi, prapad ... sper sa nu mai am inspiratia sa ies la plimbare si la poze pe o vreme ca cea de ieri. Ochelarii sunt extrem de misto si-mi plac mult, insa nu stiu daca mi se potrivesc sau nu. Sunt diferiti fata de ce port de obicei, poate asta sa fie cauza ... o sa incerc sa mai fac niste poze intr-o zi mai calduroasa sa-mi spuneti si voi cum vi se par.

Geanta am tot purtat-o in ultimele doua saptamani, v-am lasat link catre ea mai jos - e prima data cand am comandat de pe siteul asta si n-am avut probleme. Pusesem ochii pe alta geanta de la ei, tot gri, insa pana m-am invartit eu pe site n-a mai fost in stoc. Am pregatit o alta postare cu geanta asta pentru mai tarziu si va spun acolo mai multe in caz ca vreti sa comandati ceva de la ei.

Pe unghii am Cream Soda de la Ciate, pe care v-am aratat-o cand am cumparat-o. Imi place formula, imi place rezistenta, dar parca mi-ar fi placut sa fie un pic mai inchisa, o idee, nu mult, dar e ok si asa. Inelul vi l-am aratat acum ceva vreme, cred ca e luat de pe Sammydress cu 2-3 dolari si-mi place mult, mai ales ca nu m-am iritat de la el si nici nu mi s-a inverzit pielea.

 ochelari - AICI
geanta - AICI

Bluza mov si ponchoul pe care le poarta mama nu au fost luate pentru ea, dar asa s-au aranjat lucrurile A fost mai curajoasa ca mine si a zis sa ii fac o poza si in bluza (cred ca a regretat decizia mai tarziu) sa vedeti culoarea mai bine. Mie mi-a placut la nebunie bluza (in special culoarea) cand a ajuns, insa nu e de mine, nu-mi place cum imi vine, asa ca a ajuns la ea, mai ales ca are nevoie de culoare in garderoba. Pe site parea un pulovar mai subtire si larg, in realitate e o bluza dintr-un material placut. Imi place si e chiar ok, dar nu prea are treaba cu poza (cred ca se vede si cu ochiul liber daca va uitati pe site - am lasat linkul sub poze).

Ponchoul ar fi trebuit purtat altfel (din nou e mai bine sa va uitati pe site sa vedeti despre ce vorbesc), dar nu e chip. Nu stiu daca e croit aiurea sau care e buba, insa a trebuit sa gasim un alt mod sa poata fi purtat. Eu am vrut sa-l dau dupa ce l-am probat si am vazut ca nu e chip sa fie purtat ca pe site, mama a zis ca il ia ea ca merge la primavara peste ceva mai subtire. Nu stiu cat de bine arata mai scurt in spate si mai lung in fata, dar asta e. 

Geanta o stiti deja, v-am aratat-o si pe gri pe blog, pentru cine prefera gentile mici crossbody e perfecta. Noua ne place mult (stiti ca mi-am luat si eu si i-am luat si mamei), materialul e moale si placut la atingere, franjurile sunt si ele misto (daca va place stilul asta), detaliile impletite sunt de efect, este in top 5 genti cumparate de pe Choies.

poncho - AICI
bluza - AICI
geanta - AICI

Cam atat am avut de zis si de aratat in postarea asta ... ma gandesc serios sa ma tund, am mai zis asta, dar n-am apucat. Si daca tot am pomenit de par as vrea sa-mi spuneti voi cum aveti parul - scurt/ lung, aveti ceva ganduri de schimbat lookul in curand?

19 comentarii

  1. Daca tot te-ai intins la vorba, aparent am si eu multe de comentat :)))
    Ochelari sunt bestiali!!! Si paturica ta la fel. Eu consider un poncho imbinarea perfecta dintre practic si elegant. Chiar daca din punctul tau de vedere nu este "flatant", mie personal mi se pare ca are ceva aparte si ca da tinutei un aer aparte, pe care nu il da nici un alt obiect vestimentar. (hmmmm, oare am parut obsedata de poncho-uri?....). Al mamei tale nu mi se pare foarte reusit, chiar daca ar fi purtat pe o parte, ca pe site. Nu prea vad diferenta dintre o esarfa groasa si acest poncho. Daca as fi primit eu coletul, il returnam (garantat).
    Felicitari pentru geanta! E superba si are amprenta ta personala ;)
    Si, intr-un final, raspunsul la intrebarea ta: am parul mediu si ma mananca foarte tare sa il tund putin ( adica bob :))) ), dar in toamna am nunta, asadar sunt nevoita sa fac eforturi pentru a ii accelera cresterea (sa pot alege o coafura in ton cu rochia si bla bla bla). Sper sa merite efortul :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine la capitolul ponchouri, insa stiu ca multe persoane nu sunt pe aceeasi lungime de unda, eu am destule, deci cred ca stii ca-mi plac. Si cu al doilea poncho ai din nou dreptate, dar nu ma incurc cu retururi, prea multa bataie de cap din punctul meu de vedere, iar timpul mi-a demonstrat ca mereu exista cineva care sa se bucure de ce nu ma incanta pe mine. :)

      Ștergere
  2. Asa e peste tot Camelia. Oameni care le stiu pe toate, te judeca, isi dau cu parerea si iti dau replici de genul "eu daca as fi in locul tau...". Pe mine ma dau gata lupii astia moralisti care nu sunt nici pe departe exemple de urmat in viata, dar considera ca au dreptul sa isi dea cu parerea. Chiar alaltaieri vorbeam cu o cunostiinta care a vazut pe facebook ca mi-am luat pisica. Bineinteles ca ma intreaba cat m-a costat. Am evitat sa raspund la intrebare (stiind ca pentru ea suma pe care am platit-o e mult si nedorind sa o fac sa se simta prost) , dar dupa ce a insistat de 4 ori (deja imi venea sa o pocnesc) i-am spus ...pretul!!!. Mai nene...si a inceput cu din alea ca ea daca ar fi in locul meu nu ar da nici 50 de lei pe un motan. ca face mizerie, costa bani intretinerea..bla bla bla. Ma simteam prost. In momentul ala ma luptam si ii tot ofeream argumente pentru decizia de a plati atatia bani pe o pisica, ii spuneam de dorinta mea de a avea un animalut de casa, de cata bucurie imi aduce, cat e de curatel si jucaus, cat il iubesc de mult. Si femeia asta nimic. Comenta continuu.
    Dupa ce m-a secatuit de energie si am ramas singura am stat asa si m-am gandit. De ce naiba imi consum eu energia cu ...mizerii din astea de oameni frustrati? nu se merita. E clar ca atata vehementa vine dintr-o frustrare, ca daca nu ar fi asa ai respecta deciziile celui de langa tine si daca ai vrea sa intelegi ai privi macar putin si din perspectiva lui...dar o persoana de genul asta e atat de inglodata in energie negativa incat isi vede doar demonii lui.
    In fine...am citit post-ul tau si mi-am amintit de "faza" asta.
    So life goes on and you're the best! :)

    app de ochelari. sunt f draguti . sunt astia?

    http://www.aliexpress.com/item/Fashion-Retro-Metal-Frame-Sexy-Cat-Eye-Sunglasses-for-Women-Coating-Brand-vintage-sun-glasses-female/32377694122.html?spm=2114.13010208.99999999.261.y4K6q9

    ii vreau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, da, asa cunoscuta mi se pare situatia asta. Nu stiu de ce nu-si vad unii de treaba lor ... mie mi-a zis cineva cu niste ani in urma cand era Ricky bolnav ca in loc sa dau bani la medic sa il tratez sa-l las sa moara, ca asta e ... fazele de genul asta trezesc instinctul criminal din mine. Nu merita nici macar o secunda sa pierzi cu astfel de specimene. Fiecare sa faca ce vrea, dar sa-si tina gura.

      Cred ca sunt acelasi model ochelarii, nu stiu insa sa-ti spun daca sunt si aceeasi calitate (cei pe care i-am primit eu chiar sunt lucrati bine si sunt "sanatosi"). :)

      Ștergere
  3. Unii oameni sunt rai si invidiosi , mai mult nu e de zis .
    Nu -ti mai pierde vremea citind comentarii negative care nu-ti fac bine . Ma enerveaza ca multi comanda altora ce sa faca cu banii lor, sunt cumva munciti de ei ? Asta referitor la ce spunea IARINA mai sus .
    Imi plac ochelarii, i-am vazut pe Shein si vroiam sa -i comand si eu, dar mi-am dat seama ca nu mi se potrivesc, sunt prea mari pentru fizionomia mea .
    Eu am parul lung la fel de lung ca al tau, doar ca este drept si fin , de obicei tai doar varfurile . Tu ai un par superb, sa nu te tunzi !! :))
    Imi place culoarea de pe unghii, imi place si geanta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii oameni se trezesc vorbind ... nici nu gandesc ce spun/ scriu, asta e ... si mie mi s-au parut mai mari ochelarii in poze, insa in realitate nu sunt asa mari. :)

      Ștergere
  4. Toate imi plac! Sa nu dai poncho-ul mamei tale, e foarte fain, tocmai asta e farmecul lui ca asa am vazut ca se poarta asimetric, mai scurt la spate si lung in fata. Ochelarii sunt superbi, am si eu o pereche asemanatoare pe maro cu lentilele in degrade si nu e de firma :), dar arata bestial.
    Imi pare rau pentru decesul din familie.
    Aveti grija de voi!
    Ai un par de admirat, nu l-am avut niciodata asa de lung si des. Lungimea pe care o am mereu e medie, dar acum nu de mult am decis sa ma tund bob cu partea din fata mai lunga. Tot timpul ma vopseam bruneta si anul trecut am facut o mare schimbare, am trecut la light brown si imi place de numa', nici firele albe numai sunt asa de evidente, le-am pacalit cumva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parul meu e asa negru de la mama natura, eu ma vopsesc doar pentru firele albe pe care le am, ca sa prinda ceva pe parul meu ar trebui sa ma decolorez si asta chiar nu vreau sa fac. Nici nu stiu daca as putea sa ma gandesc la mine altfel decat bruneta (si sprancenele le am la fel de negre, natural).

      Ștergere
  5. ce Posh sunt ochelarii (intr-un sens bun, of course). :D
    Sa ai o seara frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ochelarii, poncho-ul si geanta imi plac la nebunie! Am vrut si eu un poncho iarna asta dar n-am comandat la timp si acum nu-mi mai vine, l-as purta abia peste 7-8 luni si n-am rabdare :) Nu stiu ce s-a intamplat si cine a incercat sa te supere, dar mi-a placut ce ai scris ("Fiecare dintre noi are o poveste in spate, mai frumoasa sau mai urata, fiecare are probleme de care ceilalti habar n-au, fiecare se lupta cu ceva si nimic si nimeni in lumea asta nu ne da dreptul sa judecam si sa punem etichete.") si sunt perfect de acord. Sa-ti mai spun ca pe mine m-a "certat" una ca de ce imi spun Georgia daca nu ma cheama asa? :)) Unii au prea mult timp liber.
    Te pup, o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-a suparat cineva anume, doar ca vad atata rautate in jur (si cateodata am si eu parte de ea) incat mi s-a acrit. In loc sa-si vada fiecare de viata proprie si sa incerce sa traiasca cat mai frumos ... numai experti peste tot.

      Am vazut comentariul ala, am ramas uitandu-ma la monitor ...


      Duminica frumoasa!

      Ștergere
  7. Vreau sa incep prin a spune ca esti o persoana minunata. Ma supara sa vad ca este lume care da din gura fara sa gandeasca. Dar cum niciodata nu ascult ce spune gura lumii, vreau sa iti zic ca pentru mine esti una din cei mai frumosi bloggeri, oameni din blogosfera romaneasca. Esti o inspiratie atat pentru mine, cat si pentru multe alte fete. Se vede ca esti foarte dedicata in blog si in tot ceea ce faci. Sper sa poti lua toate cuvintele frumoase de la noi, fetele care te citim cu atata placere si sa te simti putin mai bine. Nu am din pacate sa iti dau un sfat pentru "detasare", de multe ori si eu imi doream asta, dar am realizat cu greu ca toate evenimentele persoanelor dragi din jurul nostru fac parte si din viata noastra si trebuie sa le fim alaturi si la bine, dar si la greu.
    Ochelarii si geanta imi plac la nebunie. Si poncho-ul mi se pare foarte fain, pentru zilele astea mi se pare perfect si pare foarte comod.
    Te pup si iti doresc o seara frumoasa si relaxanta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zambit cand am publicat comentariul, am zambit si acum ... iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca ceea ce scriu se dovedeste de folos. Sa ai un weekend minunat!

      Ștergere
  8. Ochelarii și geanta îmi plac mult, dar și poncho-ul, deși doar pe altcineva, eu mă simt legată cu așa ceva pe mine. :))
    Chiar nu ți-ai ales o zi deloc bună, în astea două zile am simțit că mă suflă vântul pe stradă... la propriu, parcă mă împingea din spate.
    Am râs, am glumit, dar dacă te duci să te tunzi ia-mă și pe mine, poate așa îmi fac curaj. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am avut o inspiratie de ... nu mai zic nimic, mi-am invatat lectia (si eu nici macar nu-s friguroasa). Ma mai gandesc daca te iau, eclipsa ... stii tu. :))

      Ștergere
  9. Foarte frumoasa tinuta ta, dar si cea a mamei tale! Eu am parul lung, ceva mai scurt insa decat al au! M-ar tenta o tunsoare mai scurta, dar ma gandesc totusi la un brave cut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parul meu creste extrem de repede, insa nu ma pot decide daca vreau sa-l scurtez sau nu. :)

      Ștergere
  10. Nu stiu in ce masura te poate ajuta, dar... cand am primit una dintre cele mai rele vesti care se pot primi, am fost aproape de prabusire. Si pentru ca nu-mi permiteam asta, am decis: am voie sa ma supar doar daca nu-mi sta bine parul. A functionat o vreme, sa stii! Suficient cat sa fiu unde trebuie pentru cei care aveau nevoie de mine. (Si pentru ca tot intrebi, am parul lung, pe jumatate carunt, iar acum sunt pe drumul de la rosu aprins spre blond argintiu, faza saten).

    RăspundețiȘtergere