Geluri spuma pentru dus

1.2.16

Cineva (cu patru picioare) a decis in aceasta dimineata ca trebuie sa ne trezim extrem de devreme. Toate incercarile mele de a-mi pune perna in cap au fost zadarnice, degeaba am incercat sa ignor zgomotul, pana la urma m-am dat batuta ... asa ca m-am gandit sa fiu productica si am bagat la cuptor niste mini omlete/ briose - cum vreti sa le ziceti - cu ciuperci si ceapa verde (vi le-am aratat aici) si cat au stat ele in cuptor eu am facut un dus si mi-am luat la revedere de la gelul de dus spuma cu lapte de orez si vanilie de la Greenland. 

Si uite asa mi-a venit mie in minte sa va povestesc astazi despre gelurile de dus spuma pentru ca am mai luat doua variante in ultima perioada, insa nu se compara cu cel de la Greenland. Am mai vazut si alte variante pe piata (inclusiv la Balea) insa toate sunt pe acelasi principiu - un gel care aplicat pe piele se transforma in spuma, nu tocmai ceea ce caut eu cand ma uit dupa un gel spuma.


Cel de la Greenland (eu l-am luat din Viena anul trecut, nu l-am vazut la noi in aceasta forma, dar o sa ma mai uit dupa el) este laptos si in momentul in care iese din tub este spuma, o spuma fina, cu o textura extrem de matasoasa. Miroase incredibil, este extrem de bland cu pielea si o hidrateaza. Este o placere sa-l folosesti si este unul dintre cele mai tari produse pentru dus pe care le-am folosit. O sa ii duc dorul ... 

Celelalte doua variante pe care le am sunt de la SkinActive si Imperial Leather (le gasiti la magazine care aduc produse de afara, in special din UK), nu pot sa zic ca nu-s bune, insa nu se compara cu cel de la Greenland. Amandoua sunt niste geluri pentru dus, care in contact cu pielea se transforma in spuma (cel de la Imperial Leather face mai multa spuma), insa nu ofera aceeasi hidratare, ba chiar simt ca-mi usuca pielea (Imperial Leather in special, desi e mult mai laudat si are un pret mai mare decat cel de la SkinActive). Amandoua miros bine, insa nu o sa le cumpar din nou pentru ca nu sunt ceea ce speram eu sa fie.


Ati folosit geluri spuma pentru dus? Cum vi se par in comparatie cu cele normale? Aveti vreo recomandare?

14 comentarii

  1. Nu am incercat tipul acesta, cu toate ca am auzit de ele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca de astea nici nu stiam. M-ai facut tare curioasa de cel de la greenland. O zi buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ca ai aflat de ele, poate iti satisfaci si curiozitatea daca le vezi pe undeva. Sa ai si tu o zi frumoasa!

      Ștergere
  3. Eu l-am folosit pe cel de la Balea care mi-a placut teribil de mult. M=-a deranjat faptul ca s-a consumat poate prea repede dar in rest totul a fost pe placul meu. Cred ca mi-ar place sa incerc si alte variante pentru ca recunosc nu am mai folosit dar nici nu am mai cautat altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa il iau si eu pe cel de la Balea, sa vad cum e, m-ati facut curioasa. :)

      Ștergere
  4. nu am folosit pana acum astfel de geluri de dus insa par tare interesante. daca o sa am ocazia, o sa cumpar si eu unul
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot pe principiul asta de functionare a fost o crema pentru picioare la Lidl, care se transforma in spuma in momentul in care iesea din tub. Minunat produs, sper sa-l mai aduca.
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gel spuma nu am avut, in schimb am avut o crema de corp sub forma acasta adusa din Spania. Am fost putin sceptica la inceput ca semana cu o spuma de ras...dar intra imediat in piele si o lasa catifelata + mirosea a crema Nivea....un deliciu. Acum stau si imi storc creierii sa ma gandesc cum se numea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum m-ai facut si pe mine curioasa, mai ales ca am citit mai sus si de o crema de picioare pe acelasi principiu. :)

      Ștergere