Demachiere a la Pupa

13.2.16

Probabil va amintiti ca am primit acum cateva saptamani un colet de la Pupa cu cateva produse interesante si v-am zis ca de-abia astept sa le incerc. Si primele pe care le-am pus la treaba si de care vreau sa va povestesc astazi sunt produsele pentru demachiere. Eu am primit trei din cele cinci care sunt in gama asta (mai exista o lotiune tonica hidratanta si un demachiant delicat pentru ochi) si o sa va povestesc pe rand despre ele.


Demachiantul bi-fazic pentru fata, ochi si buze are 200 ml, este 55 lei si mi se pare foarte bun. Trebuie agitat bine inainte (ca orice demachiant de acest tip), nu se separa repede, deci nu e nevoie sa va grabiti sa-l puneti pe discheta, curata foarte bine si cel mai incapatant rimel rezistent la apa si rujurile rezistente la transfer. 

Imi place mult, este eficient, iar pelicula uleioasa pe care o lasa este una hidratata si care se absoarbe usor, ceea ce ramane in urma este o piele curata si hidratanta. Asa cum stiti, eu am ochii sensibili si am mare grija ce folosesc in zona ochilor, produsul asta nu mi-a creat nici o placere si isi face treaba foarte bine.


Laptele demachiant hidratant este 47 lei si are tot 200 ml. Are un miros extrem de placut si are o textura extrem de matasoasa, senzatia pe care o am de cate ori il folosesc este ca ma aflu la spa si am un moment de relaxare totala. Contine ulei de migdale si lasa pielea extrem de catifelata, are si ceva parfum undeva pe la jumatatea listei de ingrediente, daca evitati produsele cu parfum s-ar putea sa nu va placa. 

Mie imi place mult sa-l folosesc pentru ca este cremos, curata eficient machiajul fetei si tenul meu ramane hidratat si relaxat. In serile cand sunt extrem de obosita si simt ca un pic de rasfat mi-ar prinde bine asta e produsul dupa care intind mana si fac din momentul demachierii un mic ritual de relaxare.


Uleiul gel demachiant ultra-rapid pentru fata m-a intrigat de cum l-am vazut. Are acelasi tip de ambalaj ca si celelalte doua produse, costa 55 lei si are, bineinteles, tot 200 ml. Stiu ca este o intreaga nebunie cu uleiurile demachiante, am incercat si eu ceva, dar nu pot sa zic ca m-au prins in vreun fel. Insa ulei gel suna diferit si chiar am fost curioasa sa vad cum e si cum se simte pe ten.

Imi place! Se maseaza pe ten, se emulsioneaza cu putina apa si se transforma intr-un produs laptos care curata tenul foarte bine. L-am incercat si pentru inlaturarea machiajului si a facut o treaba extrem de buna, insa imi place sa-l folosesc si pentru curatarea tenului de impuritati (cand nu folosesc produse de machiaj si in special dimineata) si sa-mi ofer si un mic masaj de 2-3 minute. Tenul meu ramane curat, hidratat si relaxat.


Eram curioasa sa incerc si altceva in afara de produse de machiaj sau oje de la Pupa (produsele pentru corp mi-au placut si ele mult si am aceeasi senzatie de rasfat si timp petrecut la spa cand le folosesc), asa ca curiozitatea mea a fost satisfacuta din plin si ma declar incantata.

Imi plac produsele, imi place aspectul lor si-mi place cum imi simt tenul dupa ce le folosesc. Le-ati incercat? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Au o multime de produse interesante, sa te uiti cand ai ocazia.

      Ștergere
  2. Multumim Camelia, suna bine ce spui despre produsele astea, nici nu stiam ca au si asa ceva, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au o multime de produse, azi m-am uitat prin magazinul lor si am descoperit si altele. :)

      Ștergere
  3. Puuuuupaaaa! Nu le-am incercat, dar sunt sigura ca sunt la fel de calitative ca si celelate produse ale lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca astept Pupa la Iasi. Momentan, mai achizitionez din duty free, dar acest lucru nu se intampla pe cat de des mi-as dori eu...

      Ștergere