Bune, de la supermarket

9.2.16

Am incercat in ultima vreme sa va povestesc si despre produse ieftine si bune, care sunt usor accesibile, iar postarea de astazi se incadreaza tot in categoria asta. Am cateva produse de la Fa, Syoss si Schauma pe care le-am folosit in ultimele saptamani si care imi plac (produsele Schauma si Fa le-am vazut cu reduceri destul de mari zilele trecute prin magazine).


Samponul si balsamul din gama Power Volume 48H sunt primele produse de la Schauma incercate de mine. Le-am primit acum ceva vreme (impreuna cu sprayul din aceeasi gama, pe care nu prea am apucat sa-l folosesc, deci nu prea am ce sa spun despre el) si m-am tot uitat la ele, pana recent cand le-am si incercat, dupa o experienta nereusita cu un sampon de firma care mi-a dat niste mancarimi de scalp (a fost prima data in viata mea cand am patit-o).

Nu pot sa zic ca am observat ceva la capitolul volum, insa curata foarte bine parul, il lasa matasos si hidratat (folosite impreuna) si n-am avut probleme de la ele. Daca va place senzatia de par care scartaie a curat o sa va placa sigur gama asta.


Vopseaua de par de la Syoss este o prezenta constanta in viata mea (am incetat sa mai arunc banii la coafor pe vopsit profesional acum cativa ani cand am realizat ca parul meu creste la fel de repede si am aceleasi radacini albe pe o parte a capului, motiv pentru care de altfel ma si vopsesc - probabil ca n-o sa fiti de acord toate de acord cu mine, insa in cazul meu banii dati pe vopsit la coafor sunt bani aruncati aiurea si nu mai practic "sportul" asta), iar varianta Oleo Intense am incercat-o de 2 ori in ultimele saptamani si-mi place mult.

Culoarea este intensa, nu mi-a uscat/ afectat parul, nu curge foarte rau la spalare (ma refer la nuanta incercata de mine - 1-40 Blue Black), n-am patat nimic, ma declar multumita si nu simt nevoia sa incerc o alta marca de vopsea momentan, chiar daca v-am aratat in weekend ca am luat o vopsea Nectra ca avea un pret bun (ce? voi nu faceti d-astea? e la oferta, hai sa cumpar).


Gelul de dus cu iaurt grecesc si migdale de la Fa imi place la nebunie si vi-l recomand cu caldura. Mie imi plac gelurile de dus de la Fa si v-am mai spus asta pe blog de-a lungul timpului, insa asta m-a cucerit de la prima folosire. E cremos, miroase extrem de bine, lasa pielea hidratata, e o adevarata placere sa-l folosesc si eu nu ma innebunesc dupa mirosul de migdale in produsele pentru corp, dar asta e altceva. Daca nu l-ati incercat trebuie s-o faceti.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este tot de la Fa - Fresh&Dry Lotus Flower Anti-Perspirant, il folosesc in perioada asta si chiar imi place. Nu ma irit de la el (marea mea problema cu axila si pielea sensibila din acea zona), dar n-as putea sa-l folosesc cand e cald (nu e suficient), asa ca l-am folosit in perioada asta si e ok, imi place mult mirosul.


Ati incercat vreunul dintre produse? Voi ce recomandari de produse ieftine si bune aveti?

12 comentarii

  1. Imi place foarte mult samponul de la Schauma, tocmai pentru ca imi face parul sa scartie. Iti multumesc ca mi-ai reamintit de el!
    Am incercat si deodorante Fa (mai toate variantele). Ma tenteaza mirosurile lor placute, dar mi se par putin lipicioase cand termometrul indica mai multe grade.
    Eu personal nu ma vopsesc, dar ma ocup de podoaba capilara a mamei, care creste extrem de repede. Ii plac nunatele rosiatice, a caror principala caracteristica este "curgerea din par". Singurele care m-au multumit ca raport calitate/pret/frecventa de utilizare/miros in timpul vopsirii au fost Palette si Syoss, asadar sunt printre preferatele noastre si le achizitionez in functie de disponibilitatea nunatei in magazin.
    Acum am redescoperit sampoanele Elseve (portocaliu si rosu). Ori imi era dor de ele si mi se par ceva mai calitative decat atunci cand am renuntat la ele, ori chiar au modificat putin formula si le-au imbunatatit calitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca au regandit formulele la Elseve, eu n-am mai incercat de mult timp nimic. Nici eu nu folosesc deodorantele Fa cand vine caldura, nu le simt lipicioase, dar nu-mi ofera suficienta protectie.

      Ștergere
  2. Tare mult imi place gelul de dus Fa cu iaurt si migdale dar si cel cu aloe, sunt geniale! De la Schauma am folosit cateva sampoane, dar nu stiu ce sa zic.. sunt ok, curata bine parul insa au un parfum destul de puternic. Imi plac mirosurile mai soft la produsele de par. Gama noua de volum nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-l stiu pe cel cu aloe, nici nu cred ca l-am vazut in magazine. N-are miros puternic gama asta de-am incercat-o eu de la Schauma.

      Ștergere
    2. Gelul de dus Fa e cu iaurt si aloe, recipientul e verde deschis, miroase senzational fresh, e cremos-lichid, me like :)) Din aceeasi gama am vazut ca au sapun lichid, dar inca nu l-am cumparat.

      Ștergere
  3. De la Syoss am incercat mai demult sampon si balsam si au fost ok. Produse Fa si Schauma n-am mai folosit de ani buni. Acum ca ti-am citit review-ul sunt tentata de gelurile de dus Fa, mai ales ca pot profita si de campania cu citybreak la Rio :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sa-l incerci pe asta cu iaurt grecesc si migdale, e tare. :)

      Ștergere
  4. Doar sampon am de la Syoss. Camelia, ce stii de glicerina, crema de maini de la farmec, m-am impiedicat in seara asta de ea si nu am stiut daca se merita sa o iau, pentru sot la birou.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hidrateaza foarte bine si lasa mainile foarte catifelate, dar pe mine ma pisca destul de tare atunci cand o aplic, desi nu am pielea sensibila/alergica la aproape nimic (exceptand sulf si venin de albina).

      Ștergere
    2. N-o stiu, Mihaela. Poate te ajuta raspunsul Ancai.

      Ștergere
  5. Eu am incercat prin vara antiperspirantul Fa si mi-a placut... In general, sunt destul de putine lucruri de firma pe care le cumpar, prefer sa gasesc ceva accesibil care sa mi se potriveasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si produse ieftine si bune, totul e sa le gasim pe alea care ni se potrivesc.

      Ștergere