Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster

24.2.16

Am dat intamplator pe net de Superstart Skin Renewal Booster de la Elizabeth Arden in urma cu cateva luni ... cautam informatii despre boostere (v-am povestit recent de cele pe care le folosesc de ceva vreme) si mi-a stranit curiozitatea. Nu stiam cand si daca se va lansa si la noi, insa mi-a ramas gandul la el. Asa ca atunci cand l-am primit de la Elizabeth Arden Romania m-am bucurat mult pentru ca citisem numai pareri bune despre el.

Asa ca in seara respectiva l-am si pus la treaba. Ulterior a ajuns in rutina mea de dimineata, dar il folosesc si seara, in functie de ce simt ca are tenul meu nevoie. Ambalajul imi place mult, mi se pare elegant si practic (are inclusiv un buton de inchidere pe spate, care impiedica apasarea accidentala, ceea ce il face usor de luat si in calatorii), dozarea se face perfect, insa e foarte greu de fotografiat (asta e un fel de "behind the scenes" - a fost nevoie de 4 "sedinte" foto ca sa am niste poze cat de cat bune si tot nu-s multumita de ce a iesit).


Despre conceputul din spatele boosterelor v-am mai povestit pe blog, cei de la Elizabeth Arden au imbratisat din plin acest nou trend (care mie imi place la nebunie si mi se pare o chestie foarte misto) si au venit pe piata cu un produs care se foloseste inainte de ser sau crema si ii potenteaza rezultatele. Practic ajuta pielea sa-si recapete aspectul sanatos, o protejeaza si ii intareste capacitatea de a se vindeca si regenera. 

Textura este foarte usoara, un gel care se absoarbe imediat in piele, si lasa tenul pregatit pentru celelalte produse. Formula este foarte buna si contine o gramada de ingrediente bune (glicerina si o multume de ingrediente reparatoare - trigliceride, ceramide si altele), iar mie imi face o placere reala sa-l folosesc, este un rasfat pentru tenul meu si asta simt de cate ori il folosesc.

Singurul lucru asupra caruia vreau sa va atrag atentia este ca undeva pe lista se regaseste si parfumul, insa mie nu mi-a cauzat vreo problema desi l-am folosit si in jurul ochilor (si ochii mei reactioneaza cel mai usor), ceea ce ma face sa cred ca este intr-un procent destul de mic, dar e mai bine sa stiti in caz ca va tenteaza, mai ales ca nu e un produs tocmai ieftin. Nu simt parfumul cand miros produsul, nu ma irita, daca nu citeam ce contine nici nu stiam.


Asa cum va spuneam imi place mult si-l folosesc aproape zilnic (ori dimineata, ori seara, uneori si dimineata si seara), mi se pare un produs foarte bun, iar atunci cand vreau un rasfat total pentru tenul meu il combin cu alte doua produse de la Elizabeth Arden - Flawless Future Caplet Serum si capsulele cu ceramide (cu care imi ofer si un mic masaj).


L-ati incercat? Cum vi se pare? Va tenteaza?

6 comentarii

  1. Și mie-mi place mult de tot! Nici eu nu a avut probleme cu faptul că este prezent parfumul pe lista ingredientelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In general efectul iritantilor se resimte dupa o perioada lunga, nu imediat, insa mie chiar imi place produsul asta. :)

      Ștergere
  2. Nu am incercat nici un produs skincare de la Elizabeth Arden. Am avut mai demult parfumul 5Th Avenue si mi-a placut tare mult. Par produse de calitate si cand voi avea ocazia am sa incerc si eu Superstart Skin Renewal Booster (poate la urmatoare comanda pe feelunique :D). Imi place tare mult activitatea de pe blog din ultimele 2 luni, esti tare activa si ne prezinti numai produse ademenitoare! Apreciez intotdeauna o parere sinceza si imagini de calitate la un review de produs. O saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am si acum 5th Avenue si am si varianta NYC Premiere, chiar vreau sa va povestesc despre ele curand pentru ca-s perfecte pentru primavara. :)

      Ștergere
  3. Mie imi place asa mult ca il folosesc si de 3 ori pe zi :D.

    RăspundețiȘtergere