7 intr-o saptamana #55

21.2.16


Saptamana asta a fost pe repede inainte (si cam asa am fost si eu), prin urmare o sa incep postarea asta fara vreo ordine sau logica. Ce-am facut luni v-am povestit deja ieri, asa ca mi se pare "normal" sa va spun ce-am facut si vineri. Am dat o fuga pana in Promenada Mall pentru lansarea colectiei British Rose de la The Body Shop, despre care o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare, mi-a placut aranjamentul dulce si m-am gandit ca o sa va placa si voua sa-l vedeti. Nu stiu daca erau la fel de gustoase pe cat aratau (n-am incercat), insa am baut in pahar de sampanie.

Si daca tot am ajuns la The Body Shop mi-am satisfacut si o curiozitate - Shade Adjusting Drops (varianta Lightening), de care o sa va povestesc mai multe dupa ce le incerc, sunt sigura ca va intereseaza. Am scos din sertar gama Total Results (varianta Curl) de la Matrix si am folosit-o impreuna cu Maracuja Oil de la Biosilk si-mi place la nebunie, de mult nu m-au incantat niste produse de par atat de mult (cred ca de la OGX). Parul meu este matasos, stralucitor si-mi place la nebunie "tinuta" lui - le-am gasit la pret bun aici, daca va tenteaza. 

Am facut niste cumparaturi albastre, au venit ele cam sifonate, dar imi plac prea mult ca sa ma impiedic in detalii (v-am spus ca ma reintorc la dragostea mea pentru albastru) si am primit de la Farmec doua produse din gama Happiness, cea mai vanduta gama a lor in 2015. Crema pentru picioare o stiu si-mi place, cea de corp o s-o incerc, pachete astea mi se par un cadou potrivit de 1/8 martie, sunt accesibile si produsele pentru corp sunt chiar bune - mai multe pachete cu preturi bune gasiti aici

Saptamana asta am schimbat micul dejun si aproape zilnic am mancat terci de ovaz (indulcit cu o banana) cu lapte de soia, fie cu seminte si fructe uscate deasupra, fie cu fructe. Imi place! Iar la final o sa va arat o invadatoare, care in fiecare zi pune stapanire pe patul meu. Probabil v-o amintiti pe Foxy, pe care mai mult o strig Lulu, o babuta cuminte.

Saptamana voastra cum a fost?

14 comentarii

  1. Draga de Foxy, cum s-a cuibărit ea în patul tău. :)) E o scumpă, chiar n-am mai văzut-o de mult prin poze.
    Brioșele de la evenimentul TBS sunt prea frumoase ca să fie mâncate! :))
    Să ai o nouă săptămână așa cum ți-o dorești!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ii place la poze, se ascunde sau daca nu se ascunde are o expresie de zici ca cine stie ce ii fac. E comica rau. :))

      Ștergere
  2. Vad ca nu doar produsele TBS sunt geniale, dar si prezentarile. O saptamana minunata

    RăspundețiȘtergere
  3. Saptamana mea a fost foarte agitata (cateva controale medicale si cateva intalniri + stresul de la birou). sper sa vina una muuult mai linistita. Iti doresc o saptamana de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca saptamana asta a fost mai buna, la mine tot nebunie a fost. :)

      Ștergere
  4. Mica invadatoare este adorabila!
    Sper ca saptamana aceasta sa fie reusita, cu momente frumoase, dar si mai linistita! Asa o doresc si pentru mine, sunt tare in urma cu somnul si relaxarea.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nu ii plac pozele de nici un fel, iar eu as vrea sa surprind in poze multe chestii pe care le face, dar n-am cu cine. :)

      Ștergere
  5. Babuta invadatoare e tare scumpa :)
    Sa ai o saptamana minunata .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e frumusica si comica ... si incapatanata, deloc nu ma lasa sa ii fac poze. :)

      Ștergere
  6. Te rog sa ne prezinti parerea ta despre produsul TBS. Pe mine ma intereseaza cel care inchide pt ca vara greu gasesc ceva care sa imi placa, dar e bine primita si aceasta varianta.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere