Duo Linfa-Age de la Bottega di LungaVita

23.2.16

Va povesteam luna trecuta despre uleiurile Kueshi pe care le-am incercat de la Pick N Dazzle (daca ati ratat postarea puteti citi aici mai multe), ceea ce nu v-am spus atunci este ca nu doar Kueshi mi-a atras atentia ca brand, am tot citit de Bottega di LungaVita si produsele Linfa-Age, asa ca folosesc de mai bine de o luna doua creme de la ei si astazi a venit momentul sa va povestesc despre ele.

Bottega di LungaVita este o campanie cu o vechime de aproape 40 de ani, ce a luat nastere in inima Alpilor italieni, in orasul San Pellegrino Terme, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din regiunea Brembana Valley, renumita pentru apa sa apreciata in toata lumea. Pun sanatatea fizica si mentala pe primul plan si astfel creaza remedii wellness pentru folosirea zilnica, combinand ingenios traditiile stravechi cu inovatiile stiitifice. 

Cele doua produse pe care am ales eu sa le incerc sunt doua creme de fata (24-hour Facial Deep Moisturiser Cream si Regenerating Facial Night Cream), iar daca vreti sa le incercati cei de la Pick N Dazzle au creat o oferta pentru voi, o cutie cu cele doua creme - mai multe detalii gasiti aici.


24-hour Facial Deep Moisturiser Cream este o crema de zi emolienta, cu o textura extrem de usoara si matasoasa care se absoarbe imediat in piele. Formula este imbogatita cu unt de shea si ulei din germeni de grau, cu un continut ridicat de vitamine. Nu contine parabeni, alcool, coloranti, alergeni si poate fi folosita pentru orice tip de ten, insa cred ca cele cu ten uscat sau deshidratat o vor aprecia mai mult.

Eu am folosit-o in perioada asta cand vantul si-a facut de cap si tenul meu a simtit efectele din plin si atunci cand am aplicat-o dimineata n-am avut probleme cu descuamarea pielii, insa au fost si zile cand am folosit altceva si cel care n-a fost de acord cu asta a fost nasul meu - am simtit portiuni uscate care nu aratau tocmai bine, ceea ce ma face sa cred ca aceasta crema face ceea ce promite - mentine pielea hidratata pe parcusul zilei. 

Nu as folosi-o ca si crema de zi in perioadele mai calde (eu avand tenul normal), dar as folosi-o ca si crema de noapte fara probleme. Are un efect relaxant, un miros natural extrem de placut (si stiti ca-s pretentioasa cand vine vorba de asta), imi place cum se aplica, dar mai ales imi place cum imi simt tenul dupa ce o folosesc - hidratat, elastic si odihnit.


Regenerating Facial Night Cream mi-a placut la nebunie in perioada asta si am folosit-o aproape in fiecare seara de cand o am. Are o textura luxurianta, dar nu lasa tenul gras, desi formula este imbunatatita cu miere si laptisor de matca. Pe langa astea contine si unt de shea, vitamina E, ulei de jojoba si acid hialuronic si nu contine (ca si crema de zi) parabeni, alcool, coloranti sau alergeni.

Are un complex de ingrediente hranitoare pe care tenul meu le-a adorat in perioada asta cand frigul si vantul au fost resimtite din plin la orice iesire din casa. Ma asteptam sa fie o crema banala (si o spun direct), insa m-a surprins mai mult decat placut - imi place textura, imi place mirosul (din nou, nu parfum, ci ceva natural, dar extrem de placut), dar mai ales imi place ca-mi hidrateaza tenul si-l lasa relaxat si elastic. N-am ce sa cer mai mult de la o crema pe care o folosesc seara (inca ma bazez pe boostere pentru a-i oferi tenul meu tot ce are nevoie).


Daca nu aveti o problema cu amabalajul de tip borcan (eu le-am evitat in ultima perioada, dar acum nu mai sunt asa reticenta), chiar va recomand sa le incercati, mai ales ca oferta celor de la Pick N Dazzle e chiar buna (v-am lasat linkul la inceputul postarii).

Am vazut ca in cutiile Pick N Dazzle sunt si sampoane si geluri de dus din gama Linfa-Age, insa pe siteul producatorului am vazut si cateva unturi de corp, dar si masti pentru fata, care mi s-au parut chiar interesante. Daca o sa apara si la noi, sunt chiar curioasa sa vad cum sunt.

Ati incercat produse de la Bottega di LungaVita (am vazut ca in cutiile Pick N Dazzle mai sunt si produse din gama Vita-Age In)? Dar vreuna din aceste creme? As vrea sa stiu voua cum vi s-au parut, pe mine chiar m-au surprins placut.

Trimiteți un comentariu