We blog, we swap, we laugh

20.2.16

Luni seara am fost la a patra editie de Beauty Swap, eveniment organizat de Beauty Barometer, asa ca astazi m-am gandit sa va spun cum mi s-a parut si sa va arat si cu ce m-am intors acasa. Am plecat cu gandul sa ma intorc doar cu cateva chestii, bineinteles ca nu mi-a iesit, ce-am avut eu in minte s-a evaporat total cand am ajuns acolo. V-am povestit si despre editiile anterioare la care am participat, n-o sa insist pe detalii, este o intalnire intre bloggeritele de beauty si fiecare vine cu ce nu i se mai potriveste, ce nu mai foloseste, ce-a primit si n-are nevoie si facem schimburi intre noi.

Editia asta a avut loc, la fel ca si ultima, la Beauty Studio 190 (fetele de la salon ne-au "suportat" si de data asta) si mie mi s-a parut cea mai reusita de pana acum, mai ales datorita atmosferei, dar si a schimburilor. S-a ras, s-a glumit, s-a negociat, s-a tradat, s-a ras, s-au facut schimburi, s-au castigat cadouri la tombola, s-a ras si tot asa.


Va spuneam ca am plecat cu niste ganduri in cap - fara farduri, fara oje, poate niste parfumuri si cateva produse pe care nu le-am mai incercat. Pozele de mai jos sunt dovada ca una am gandit si alta am facut. Dar e greu sa rezisti cand te vezi intre atatea produse care de care mai tentante si ti se fac oferte peste oferte. Nu m-am descurcat rau deloc pana la urma, am produse noi cu care sa ma "joc" si m-am si distrat pe cinste.

Despre ondulatorul de la Lidl v-am intrebat acum multa vreme cand l-am vazut intr-un pliant de-al lor. Iulia a tinut minte ca eram curioasa si mi l-a adus ... m-am uitat la el, m-am intrebat daca chiar o sa-l folosesc si pana la urma am zis ca n-am nimic de pierdut, asa ca m-am intors cu el acasa si cu inca cateva produse pentru par: Moisture Lock Leave-in Smoothing Treatment de la Senscience, Selfie Brush si Wet Detangle Brush (ultimele 3 produse le gasiti la Top Line daca va intereseaza, iar periile le gasiti si pe Aoro - aici, am vazut niste modele chiar dragute la ei).

Cu Alina am facut niste schimburi interesante si m-am intors acasa cu Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 din gama Resist de la Paula's Choice, crema de ochi Ginzing de la Origins si fondul de ten Face and Body de la MAC. Si cam aici se termina memoria mea privind schimburile ... la unele produse am banuieli, insa nu mai stiu ce si cum, dar mai ales cu cine.

Fondul de ten de la Inglot, un fard de la Pacifica (nuanta Treasure), creionul iluminator mat (Camille) de la Anastasia Beverly Hills, Mosaic Powder (Light Touch) de la Melkior, un bronzer Inglot, Illuminating Bronzer (Narcissistic) de la NYX, un blush de la Inglot si doi pigmenti (Inglot si Numeric Proof) au venit si ele cu mine acasa.

Si pentru ca am zis fara farduri ... doar cu 3 palete m-am intors acasa: Full Exposure de la Smashbox, Couture Variation Tuxedo (10 Color) Eye Palette de la Yves Saint Laurent si Chambray Blues din gama Luxe de la Avon (pe care nu o voi pastra, am luat-o cu un scop precis). 

Nici la partea cu fara oje nu m-am descurcat prea bine, dar oricum e mai onorabil decat data trecuta - Prodigy Gel Duo (02) de la Golden Rose, Regal Vintage de la Orly si Uptown de la Nailsinc m-au facut sa pacatuiesc. Exfoliantul Reshaping (cu sare roz de Himalaya si alge brune) din gama Home Spa de la Pupa m-a strigat de cum a intrat pe usa si eu i-am raspuns bucuroasa, iar Bathina de la Benefit e curiozitate pura.


Bineinteles ca pe langa schimburi am fost rasfatate si cu niste cadouri de la sponsori, asa ca am venit acasa incarcata si cu alte produse interesante (o parte din ele vor ajunge si la voi ca doar n-o sa ma bucur singura de ele, mai multe detalii in curand). Spuma de dus (ca doar va spuneam de curand ca sunt in cautare de ceva nou) si crema de corp Polynesian Dream (Kukui Oil & Noni Fruit) de la Douglas ma incanta peste masura si de-abia astept sa le folosesc, rimelul Devil Eyes il stiu deja si-mi place mult.

Am primit produse de la Charme D'Orient, Melkior, Vectem, Optima Shop, Flormar, McVittie's (chiar imi trebuia o cana noua, nu?), Herbalife si cateva produse GUM pentru igiena dentara, dar si un portofel realizat manual de fetele de la Unique ART (care imi place mult de tot). Unele produse sunt noutati pentru mine, altele le stiu.


La tombola m-am numarat printre norocoase si am castigat noua gama Lift Up de la Cosmetic Plant, m-am uitat putin la produse (ingrediente, ambalaj) si am fost surprinsa placut. Chiar este un pas inainte pentru Cosmetic Plant, s-ar putea sa le dau o sansa, imi stiti slabiciunea pentru produsele cu acid hialuronic.


Ca de obicei eu n-am facut nici o poza in timpul evenimentului, v-am mai spus ca m-am dus sa ma simt bine si sa socializez si exact asta am si facut, asa ca am uitat complet de poze. Am trait momentul si atat ... insa am vazut cateva fotografii realizate de Letitia Iordanescu si mi-au placut la nebunie. N-o stiam pana la acest eveniment, dar de acum incolo o sa ii urmaresc activitatea, a surprins perfect atmosfera de acolo. Am selectat doar 3 poze si cred ca exprima exact ce s-a intamplat luni seara.


Cam asta a fost pentru mine cea de-a patra editie de Beauty Swap ... am ras, am schimbat produse si ne-am simtit bine. Daca va intereseaza parerea mea despre vreunul din produsele mentionate mai sus spuneti-mi in comentarii ca sa stiu ce ati vrea sa cititi.

21 de comentarii

  1. Hai că ai făcut afaceri bune! Să le folosești cu plăcere pe toate!
    Sunt curioasă cum o să ți se pară fondul de ten Inglot și pudra Melkior.
    Mi-ai amintit cu ocazia asta de tratamentul leave-in Senscience, uitasem complet de el, nici nu știu dacă l-am folosit vreodată. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa folosesti si tu cu placere ce-ai luat. Mereu iti amintesc de ceva. :))

      Ștergere
  2. Minunate evenimentele astea! Un rasfat pentru trup si suflet! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ... daca te duci cu inima deschisa n-ai cum sa nu te simti bine. :)

      Ștergere
  3. Super fun a fost, te pup si ma bucur ca ne-am cunoscut Camelia. N-am negociat nimic cu tine de data asta,dar sigur data viitoare o vom face :)).Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am simtit tare bine, ma bucur ca am putut sa vorbim macar putin. Duminica frumoasa! :)

      Ștergere
  4. M-ar interesa produsele Gum.
    Stii cumva despre gelul pentru sprancene Nyx?
    :)
    In DM este oferta la o chestie misto ptr cuticule de la Sally Hansen :)
    (S-a tradat inseamna ceva anume sau e doar o expresie)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele GUM imi plac mult, mai am cateva si le-am tot folosit. Nu stiu de gelul ala, eu nu folosesc nimic pentru sprancene. :)

      Nu e o expresie, e tradare la propriu, dar una "vinovata" doar de pasiunea pentru cosmetice, deci am luat-o in gluma, nu in serios.

      Ștergere
  5. Ai adunat produse foarte interesante. Sa le folosesti pe toate cu drag! Interesanta si gama Lift Up de la Cosmetic Plant, n-am stiut de existenta ei pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu e lansata de mult gama, cred ca in decembrie a aparut. :)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu placere! M-ar interesa primele pareri ale tale depre gama Lift-Up de la Cosmetic Plant, dar asta mai incolo dupa ce le vei folosi si cand vei avea timp sa ne scri. Chiar arata tare bine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca apuc sa le folosesc (dupa ce termin ce am inceput in ultima vreme) o sa va povestesc cum sunt, am vazut ca prezinta interes. :)

      Ștergere
  7. Imi amintesc ca,odata, la o intilnire asemănătoare, parca ai primit la o tombola peria Clarisonic... Oare ai povestit ceva despre ea, asa cum ai promis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa citesti in curand despre ea, nu ma grabesc niciodata sa scriu despre un produs pana nu-l folosesc o perioada lunga, cu atat mai mult in cazul asta fiind vorba despre un produs atat de laudat si nu tocmai ieftin.

      Ștergere
  8. sa le folosesti cu placere, si pe mine ma tenteaza noua gama Cosmetic Plant, chiar eram curioasa de ingrediente

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, cate cadouri frumoase! Astept parerea ta despre anoile produse de la Cosmetic Plant si te invidiez teribil pentru portofelul acela (cred ca din gartie). Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata foarte bine portofelul, eu ma tot gandesc cata munca e la realizarea lui.

      Ștergere
    2. Munca?... E putin spus... Am avut cateva tentative de a reliza un astfel de portofel, dar m-a tradat rabdarea. Acest proiect este pentru un chinez batran :))))

      Ștergere
  10. Fondul de ten de la MAC si paleta YSL ,Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30, astea ma intereseaza pe mine :)
    Ai facut o afacere buna, sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, fardurile YSL sunt extrem de pigmentate, am ramas surprinsa de ele, inca mai sunt produse pe care n-am apucat sa le incerc. :)

      Ștergere