Rasfat cu Collistar

26.2.16

Astazi vreau sa va povestesc despre un mic rasfat - pe care mi-l ofer din cand in cand - cu cateva produse de la Collistar. N-am ales intamplator momentul asta sa va povestesc, pe 1 martie apare noul Beauty Kit de la Marie Claire (gasiti aici detaliile) si in cutie vor fi si doua din produsele de care va povestesc astazi, asa ca daca vreti sa le incercati nu ratati noul kit.


Anti-Age Talasso Scrub contine saruri exfoliante cu uleiuri esentiale, floare de portocal si citrice de Sicilia, are un miros de vis si o textura uleioasa, extrem de placuta. Exfoliaza delicat pielea, o lasa hidratata si cu un aspect sanatos, este un adevarat rasfat, care nu se adreseaza doar corpului, ci si mintii, pur si simplu iti invaluie simturile si te relaxeaza.

Stiti ca mie nu-mi plac foarte mult exfoliantele uleioase si in general le evit, insa asta este exceptia, mi se pare nemaipomenit si cred ca trebuie sa-l incercati macar o data. Este terapie pentru trup si minte si reuseste sa ajute la o relaxare totala. Mi se pare perfect pentru serile cand sunt extrem de obosita dupa o zi lunga si grea de munca si vreau doar sa ma relaxez. Numai pentru produsul asta singur va sfatuiesc sa cumparati kitul de la Marie Claire, o sa va placa la nebunie.


Al doilea produs de care vreau sa va povestesc este o exceptie si mai mare in ceea ce ma priveste  - Pure Actives Anticellulite Capsules Caffeine + Ecrin si spun ca este o exceptie pentru ca miroase a cafea foarte puternic si stiti ca eu nu suport mirosul de cafea, insa imi place produsul atat de mult incat am trecut si peste asta. Nu suport mirosul (si ca sa folosesc o capsula trebuie sa aprind inainte o lumanare sau un betisor parfumat in camera ca sa combat cumva mirosul), dar imi place efectul atat de mult, incat accept compromisul.

N-o sa va povestesc acum despre celulita si ce inseamna, nu exista solutii miraculoare sau remedii imediate, dar poate fi atenuata, insa nu pentru asta folosesc eu capsula (ingredientele sunt in forma pura in capsula gelatinoasa, fara adaos de apa sau conservanti), ci pentru a-mi face un masaj total al picioarelor si pentru a-mi pune sangele si limfa in circulatie (escina din capsula e perfecta pentru asta) si simt ca ajuta mult, chiar daca dupa aia nu stiu cum sa ajung mai repede la baie sa ma spal pe maini si sa scap de miros.



Ultimul produs din ritualul asta de rasfat este Nourishing Anti-Age Oil Milk, cu aceeasi aroma de vis ca si exfoliantul de care v-am povestit la inceput. Are o textura lichida, laptoasa, dar matasoasa, care se topeste pe piele si o lasa hidratata si neteda, cu un miros extrem de placut. O sa repet un cuvant pe care l-am tot folosit in postarea asta, dar e cel mai bun - rasfat, rasfat, rasfat. Si cu asta spun tot.


Ati incercat vreunul dintre produse? Stiti produsele Collistar?

12 comentarii

  1. Zici că scrubul miroase ca laptele de corp? Bun, acum știu sigur că trebuie să iau beauty kit-ul! :)) Mi-a plăcut la nebunie aroma laptelui (și nu numai), iar de capsule ce să mai zic... eu sunt înnebunită în primul rând după miros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Laptele pentru corp mi-a placut atat de mult, incat visez la full size-ul Collistar. Este intr-adevar un rasfat. Te pup!
    http://www.beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu in treburile astea anticelulice nu mai cred. Sau mai bine zis..cred doar vara ptr ca știu ca efectul e de moment. Din tot ce am incercat cel mai mult mi a placut eraclyr ...nu stiu daca am scris bine dar mi e lene sa caut pe net denumirea exacta :d. In afara de asta...toate mi s au parut inutile. Poate colistarul o fi bun. Scrubul ma tenteaza ...deci o sa comand mai ales ca transportul e gratis.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am spus si eu in postare, ca nu exista tratamente minuni. Eu nu le folosesc pentru efectul anticelulitic, ci pentru masaj si relaxare.

      Ștergere
  4. Chiar ma uitam sa imi iau ceva exfoliant. Zici ca scrub-ul asta e demential? Pare revigorant daca ne luam dupa ingrediente. Eu mai folosesc pentru picioare o crema de galbenele cu musetel. Iar despre celuluita nu vorbesc, insa cel mai bun remediu este un sapun bun cremos, nu Dove, si un burete de baie. Inmuiat bine si frecat prin zonele necesare apoi dusat cu apa rece. face minuni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut si eu ca face parte din cutie, dar nu cred ca o sa il iau. Daca in loc de produsele de la Avon erau alte produse, mai putin accesibile, garantat erau ale mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu au cum sa aleaga toate produsele speciale, eu l-am comandat oricum. :)

      Ștergere