Rochii pentru mama

12.7.16

M-am gandit mult daca sa mai postez sau nu pozele astea dupa ce-am aflat cateva vesti despre doua din siteurile de unde am cumparat produsele. Dar tot aveam pozele si cum in general produsele se gasesc si pe alte siteuri, am zis ca asta e, mereu ma intrebati cum sunt produsele, daca merita, cum vin, daca am mai cumparat ceva. Si cu ocazia asta o sa va dau si niste vesti care nu cred ca o sa va placa, cum nu mi-au placut nici mie.

In urma cu cateva saptamani am facut curat prin dressing si am dat donat o gramada de haine si am implicat-o si pe mama in asta si in timp ce sortam noi haine mi-a zis ca ar vrea si ea niste rochii lungi de vara ca n-a avut niciodata ceva asa lung (se uita la niste rochii d-ale mele) si i-am cumparat cateva lucruri on-line, va arat doar doua rochii si un kimono. Experienta in sine a fost caraghioasa, nu cred ca v-am zis, dar mama nu se apropie de calculator/ laptop, n-o tenteaza Internetul (de 2 ori in ultimii 10 ani s-a apropiat de calculator, in ambele dati eu eram plecata din tara si a trebuit sa faca niste transferuri de bani si a fost cumva "fortata" - nu e vorba ca nu stie, ci ca nu vrea, pur si simplu n-o pasioneaza).

I-am pus laptopul in brate, am deschis 3 siteuri si i-am zis cauta ce-ti place si arata-mi. Si a cam prins-o asta cu uitatul on-line la haine si accesorii, desi initial a cam strambat din nas. In final am dat comenzile (mi-am luat si eu - bineinteles - cate ceva) si au venit cam in acelasi timp. Pozele le-am facut cand am iesit de vreo 2 ori impreuna, lucru tot mai rar in ultima vreme, trebuie sa ne organizam cumva programul ...


Rochia lunga cu buzunare stiam ca o s-o ia pana sa-mi spuna ea ca o vrea, eu am acelasi model de rochie intr-un alt imprimeu (cred ca v-am si aratat-o cand am luat-o de pe acelasi site) si mereu imi zice ca pare foarte comoda rochia si ca e perfecta pentru plimbarile de vara. Rochia e un pic diferita de a mea, e parca mai subtire si un pic mai decoltata la spate si cred ca ar fi mers si o idee mai scurta, dar ii place si se simte bine in ea, asta e tot ce conteaza. 

Siteul de unde e luata e Shein, de-abia v-am povestit de promotia lor, insa intre timp am aflat ca nu mai livreaza in Romania, ceea ce m-a cam dezamagit. Se pare ca momentan (si s-ar putea ca momentan asta sa se lungeasca o perioada) nu au gasit solutii mai bune de transport catre Romania. Eu n-am avut niciodata probleme cu coletele de la ei, mereu au ajuns repede si in general la posta de cartier, dar se pare ca au existat si cazuri cu colete pierdute si timpi lungi de livrare. Eu sper sa gaseasca ceva si sa livreze iar.
rochie - AICI

Cea de-a doua rochie este una simpla dintr-un material moale (o puteti vedea mai bine pe site, are o parte sus care dubleaza cumva zona bustului, asa ca se poate purta fara sutien fara probleme) si e chiar reusita, ar fi fost interesanta si colorata, dar n-au decat varianta asta pe negru. Kimonoul a fost o alegere indrazneata care m-a mirat si pe mine datorita rozului puternic, insa e dragut si am vazut ca acum e si la oferta - se poate purta si la mare peste costumul de baie, dar si asa peste rochii/ topuri.

Kimonoul e luat de pe Romwe, care se pare ca are aceeasi problema ca si Shein cu transportul catre Romania - momentan nu mai livreaza. Cu cei de la Romwe am discutat pentru ca am vrut sa comand ceva pentru o prietena si mi-au zis ca incearca sa gaseasca solutii si sa remedieze situatia, dar nu stiu cat va dura. Eu sper sa rezolve si unii si altii pentru ca majoritatea lucrurilor luate de la ei mi-au placut si erau doua variante bune pentru cumparaturi on-line.
rochie - AICI
kimono - AICI

Mamele voastre cumpara on-line? Sunt adeptele tinutelor lejere si lungi vara? Ce parere aveti despre decizia celor doua siteuri de a nu mai livra catre Romania?

2 comentarii

  1. Of, cred ca la noi ar trebui rezolvata problema cu angajatii de la vama si de la posta tot mai neseriosi... :( eu nu comand de pe site-uri din alte tari,dar stiu fete care se bucurau de produse de pe Romwe.
    Mama mea mai face comenzi pe Miniprix si H&M,dar tot mai mult prefera sa mearga in magazin si sa probeze si mai descopere si alte chestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca in cazul de fata are legatura cu Posta Romana, cred mai degraba ca e vorba de logistica lor si de costurile de transport. Multe persoane prefera cumparaturile clasice din magazine, dar se pune uneori si problema timpului.

      Ștergere