Balm Balm All Over Balm

5.7.16

Produsele Balm Balm mi-au atras atentia cu multa vreme in urma, mereu am zis ca o sa-mi iau ceva sa incerc, dar ... stiti si voi cum apare mereu cate ceva si tot amani. Le-am vazut recent pe Love Lula, site de care v-am tot povestit, asa ca m-am decis ca e momentul sa ma rasfat putin, dar mi-a fost destul de greu sa ma decid ce vreau pentru ca variantele pentru All Over Balm (produsul care ma interesa pe mine) sunt destul de multe. In final m-am decis la doua si o sa va spun mai multe despre fiecare.

All Over Balm este un produs multifunctional care poate fi folosit pe maini, picioare, coate, genunchi, buze, par si chiar si pe alte zone care necesita hidratare si putina atentie. Eu le-am vrut mai mult pentru efectele de aromoterapie decat pentru ingrijire si asa le-am si folosit. Au 30 ml (destul de micute insa cantitatea folosita este mica) si vin in borcane de sticla inchise la culoare. Baza este o combinatie de unt de shea, musetel si diverse unturi si uleiuri, iar pentru fiecare tip de balsam se foloseste o combinatie de uleiuri esentiale.

Stiti ca-mi plac momentele mele de relaxare cand folosesc produse de genul asta, imi pun castile in urechi si ma rup de lume, iar balsamurile astea sunt perfecte pentru asa ceva, insa le-am folosit seara inainte de culcare pe piept si la incheieturi. Uneori le-am aplicat si pe cuticule, se transforma in ulei si intra imediat in piele si lasa o aroma extrem de placuta, care dureaza.


Calm All Over Balm (il gasiti aici) contine ulei de lemn de cedru, ulei de tamaie (nu stiu daca stiti sau nu cum miroase, nu va ganditi la tamaia de la cimitir, eu de-a lungul timpului am avut cateva lumanari cu ulei de tamaie care au mirosit extrem de bine si chiar au un efect relaxant), ulei de patchouli si ulei de lemn de santal. Are, asa cum ii spune si numele, un efect calmant insa eu il vad mult mai potrivit pentru a fi folosit toamna/ iarna.

Aroma este una lemnoasa, dar cu cateva accente puternice si de cate ori l-am folosit mi-a dat senzatia de caldura, de confort, asa ca l-am pus la pastrare intr-un loc racoros si am de gand sa ma bucur de el cand se raceste vremea. Cred ca va fi perfect pentru serile racoroase cand vreau putina caldura, dar si relaxare si rasfat.


Recover All Over Balm (il gasiti aici) contine ulei din arbore de ceai, ulei de ravensara, ulei de ienupar, ulei de piper negru si ulei de perisor si este fenomenal pentru relaxarea muschilor. Aroma este una fresh, usor mentolata si dupa o zi obositoare ajuta mult la relaxare si la eliminarea tensiunii acumulate (uneori n-am facut decat sa deschid capacul, sa "adulmec" si sa simt ca mintea mea se relaxeaza). 

L-am folosit si in perioada in care m-a chinuit tusea si am simtit ca ma ajuta. Il folosesc si inainte de culcare pentru a ma detensiona, insa l-am folosit si dupa dus pe pielea usor umeda atunci cand am simtit ca ma "tin" anumite zone. Nu folosesc niciodata astfel de produse cu uleiuri esentiale pe zonele unde am rani sau stiu ca sunt sensibila pentru ca nu vad sensul. Vreau sa ma bucur de efecte, nu sa stau cu grija ca poate ma irit sau mai cine stie ce.


Ati incercat astfel de balsamuri? Stiti produsele Balm Balm?

6 comentarii

  1. N-am auzit de ele, dar cel putin Recover All Over Balm suna foarte bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca nu-s foarte populare, d-asta imi si place sa va povestesc despre astfel de produse.

      Ștergere
  2. Nu stiam nimic despre ele. Bine ca mai intru pe aici sa aflu si eu noutatile. As incerva varianta asta relaxanta ca imi simt picioarele umflate si grele. Vara asta este extrem de dificila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt probleme cu circulatia caldura asta nu e deloc buna. Eu am si niste sprayuri pe care le folosesc - v-am povestit de ele pe blog, cauta Akileine daca ai ratat postarea, se gasesc la Optima Shop.

      Ștergere
  3. Suna tare bine, iar varianta calm cred ca ar fi pe placul meu olfactiv.

    RăspundețiȘtergere