The Body Shop English Dawn Gardenia

8.7.16


V-am aratat apa de toaleta English Dawn Gardenia de la The Body Shop intr-o postare in urma cu ceva vreme si va spuneam ca-mi place mult de tot si ca mi se pare perfecta pentru vremea asta calda. De atunci am tot folosit-o si am realizat ca-mi place atat de mult incat vreau sa ii dedic o postare si sa aflati si voi mai multe despre ea.

English Dawn Gardenia s-a adaugat recent celorlalte arome din Voyage Collection (in acelasi timp s-a lansat si Polynesian Island Tiare, care mie insa nu-mi place) si daca ajungeti intr-un magazin The Body Shop chiar va recomand sa o testati sa vedeti cum e. Anul trecut eu am folosit foarte mult Italian Summer Fig din aceeasi colectie, de care v-am si povestit la momentul ala, insa anul asta imi place la nebunie English Dawn Gardenia.

Imi place mult si culoarea sticlei (forma este aceeasi pentru toate parfumurile din aceasta colectie), insa aroma este cea care ma face sa tot intind mana dupa aceasta apa de toaleta. Este florala, dar extrem de fresh si de curata, perfecta pentru a racori putin in zilele astea caniculare. Are ceva atat de proaspat si de curat incat e o placere s-o folosesc.

Primele acorduri sunt de bergamota, dupa care se simte un buchet aromat de gardenii, iar notele de baza sunt de lemn de santal. Este o combinatie simpla, dar de efect, inspirata probabil de editia limitata de acum cativa ani English Dawn White Gardenia, care avea si cateva note de citrice in compozitie. Imi place, n-am ce sa zic mai mult.

Fiecare gama pe langa apa de toaleta contine si gel de dus, lotiune de corp, crema de corp si spray pentru corp si folosite impreuna ajuta sa reziste mai bine aroma, apele de toaleta de la The Body Shop nu rezista mult, doar cateva ore. Insa ceea ce va recomand eu sa incercati este sa combinati apele de toaleta intre ele si sa va creati o aroma unica, eu am incercat cu cele 2 pe care le am si a iesit ceva ce chiar mi-a placut.

Ati incercat English Dawn Gardenia? Cum vi se pare? Aveti vreo aroma preferata de la The Body Shop?

8 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. E un parfum curat, fresh, nu prea are ce sa nu-ti placa la el. :)

      Ștergere
  2. Am incercat English Dawn Gardenia in magazin (imi place mult), dar mi-a picat cu tronc saptamana asta promotia parfumului Italian Summer Fig, stiam ca iti place si chiar este si pe gustul meu, mi-l doream deja de anul trecut. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mai e si la promotie, eu zic sa profiti. Italian Summer Fig dupa cateva minute pe piele e deosebit. :)

      Ștergere
  3. Am vechea versiune (White Gsrdenia) cumparata anul trecut la sale-uri si se pare ca sunt similare. Mie-mi plac parfumurile cu flori albe, asa ca unul care contine gardenie si tuberoza ma subjuga! Si e bine ca ai scris, ca asa mi-am amintit ca-l am si ar fi cazul sa-l folosesc :)) Ma bate gandul sa-mi comand Italia Summer Fig, ca tot e redus, insa nu prea mai am loc sa le depozitez si incerc sa ma temperez (uite asa uit de ele, pentru ca le dosesc prin dulapuri) :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita din plina Italian Summer Fig la ce reducere are acum, m-am uitat si eu pe site inainte sa scriu postarea. :)

      Ștergere
  4. La Italian Fig ni-a ramas si mie gandul de anul trecut cand il vedeam la tine. Ma duc sa vad cat e reducerea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ai luat? La cat e reducerea nu cred ca ai rezistat. :)

      Ștergere