Douglas Peel Off Base

19.7.16

Cred ca vi s-a intampat si voua sa cautati un produs care sa va ajute sau sa va usureze munca, sa nu gasiti nimic sau sa gasiti chestii dubioase ... si apoi sa apara absolut intamplator in viata voastra. Cam asa mi s-a intamplat si mie cu produsul de care vreau sa va povestesc astazi, de care sunt extrem de incantata si care cred ca o sa vi se para si voua interesant daca va plac ojele sclipicioase si v-ati saturat sa pierdeti minute bune sa va stergeti oja de pe unghii.

Este vorba de Peel Off Base de la Douglas (mai multe detalii gasiti aici si puteti sa si comandati) care costa 33 lei si are 10 ml. Este o baza care se aplica inainte de oja (se aplica in 2 straturi si se asteapta uscarea cateva minute - din alb se transforma in transparent, semn ca se poate aplica oja) si care scoate din joc acetona sau orice alt tip de remover pentru unghii. Cand v-ati saturat de oja pur si simplu trageti de pe unghie.


Eu am mai cautat produse de genul asta, insa provenienta lor mi s-a parut dubioasa si n-am fost dispusa sa risc nimic, insa imi doream asa ceva pentru ojele cu glitter sau pentru preferatele mele, PixieDust de la Zoya, care pe cat imi plac, pe atat de greu e sa scap de ele de pe unghii. Iar produsul asta este ideal si ma scuteste de o groaza de timp si de nervi. Nu am de gand sa folosesc baza tot timpul, ci doar atunci cand folosesc astfel de oje, desi nu am vazut sa-mi afecteze in vreun fel unghiile cand am folosit-o.

Pe langa motivul de care v-am spus mai sus, mai sunt cateva pentru care imi place in mod deosebit - este o baza excelenta pentru unghii, oja se aplica mult mai uniform si mai usor, dar si prelungeste rezistenta ojei pe unghii. In general dupa 2 zile cel putin una dintre unghii are nevoie de retusuri cand folosesc PixieDust, insa cu baza asta in a patra zi unghiile mele arata impecabil si nici nu am observat semne de tocire la varfuri.

Are si o poveste amuzanta in spate - am primit in urma cu cateva luni un colet de la Douglas si printre alte produse era si acesta si un glitter. Nu am citit ce scrie pe eticheta, am fost ferm convinsa ca este o oja alba si am zis ca o folosesc la vara, ceea ce am si vrut sa fac - numai ca atunci cand am scos "oja" din sertar am descoperit ca este o baza peel off si m-am bucurat mult. Si uite asa am mai descoperit un produs care merita sa fie laudat.

Secretul pentru a avea o experienta reusita cu produsul asta este rabdarea - aplicat primul strat generos si asteptat sa devina transparent (mie mi se pare ca seamana cu aracetul din copilaria mea, dar nu miroase la fel de puternic), aplicat al doilea strat si asteptat, dupa care se trece la oja si ce mai foloseste fiecare (eu cu ojele PixieDust folosesc doar picaturi pentru uscarea rapida). Mi s-a parut cam scarbos sa pun poze cu tot ce-am tras de pe unghii, dar m-am gandit ca o poza spune mai multe decat o fac cuvintele mele, asa ca am facut un compromis.


Ati incercat vreun produs de genul asta? Cum vi se pare ideea?

6 comentarii

  1. Eu am incercat varianta de la Miss Sporty, ba chiar am povestit si pe blog, cu pozele de rigoare, despre experienta mea. Insa la mine n-a tinut, a sarit de pe unghii putin cate putin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum e cea de la Miss Sporty, nici nu stiam ca exista. Si eu am dat gres prima data cand am folosit-o pentru ca n-am aplicat cat trebuia.

      Ștergere
  2. Foarte tare ideea de baza peel off, e prima oara cand aud de astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt aparute de ceva ani, la noi insa nu prea se stia de ele.

      Ștergere
  3. Mie mi-au scos peri albi bazele astea, de am zis că nu-mi mai trebuie, cu oricare îmi sărea oja în câteva ore și se usca în 10284 de ani. Dar acum mă faci curioasă, de asta de la Douglas nu știam și mi se pare fantastic să-ți reziste atâta pe unghii,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o incerci, e chiar misto, daca o lasi sa se usuce si aplici cat trebuie. :)

      Ștergere