Comanda Clinique de la Marionnaud

20.7.16

Va spuneam ieri pe Facebook ca cei de la Marionnaud au o oferta foarte buna la produsele Clinique si ca am profitat. Astazi am si primit comanda, asa ca m-am gandit sa va arat ce mi-am luat si ce-am primit cadou ca sa va faceti o idee de ce merita sa fiti cu ochii pe astfel de oferte. Ofertele sunt limitate si sunt valabile pana la epuizarea stocului, de-asta e bine sa profitati atunci cand le vedeti, daca va ganditi prea mult s-ar putea sa nu mai aveti ce sa prindeti.


Am cumparat un singur produs si anume Moisture Surge Extended Thrist Relief, o crema hidratanta cu textura de gel pe care nu am de gand s-o folosesc ca si crema, ci ca masca pentru ochi. Am mai avut-o in trecut si mi-a placut folosita asa. Din gama Moisture Surge mi-a mai placut mult sprayul hidratant, nu l-am mai avut de cativa ani, poate o sa-l cumpar in curand sa vad daca imi mai place sau nu.

Am primit cadou portfardul argintiu cu 6 miniaturi Clinique: Dramatically Different Moisturizing Gel (15 ml), Liquid Facial Soap Mild (30 ml), Clarifying Lotion 3 (30 ml), Superdefense SPF 20 (7 ml), High Impact Mascara - 01 Black (3,5 ml) si Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm (07 Super Strawberry). Singurul pe care nu l-am incercat pana acum este balsamul pentru buze, restul le stiu pentru ca le-am folosit in trecut, rimelul mi-a placut mult si chiar ma bucur ca am pus iar mana pe el.

In colet am primit si catre mostre: apa de toaleta Gentelmen Only de la Givenchy, Radiance Hand Creme de la Marionnaud, Melt-In Cream Gel tot de la Marionnaud si parfumul La Nuit Tresor de la Lancome. Am avut un cod de reducere de 20% pe care l-am folosit, astfel incat cu transport cu tot am platit 62 lei si am primit tot ce vedeti mai jos. Eu zic ca am facut o super afacere.


V-am mai spus si cu alte ocazii ca mi se pare ca la momentul asta Marionnaud are cele mai bune oferte in magazinul on-line si ca mie chiar imi place sa cumpar de la ei. Ati profitat de oferta? Ce v-ati luat?

12 comentarii

  1. Dap, categoric super afacere. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat si eu prima comanda la ei pe site zilele trecute cand ofereau un charm pentru orice produs cumparat dar si 20% reducere la toate produsele. Mi-am luat Lancome juicy shaker nuanta Meli Melon si Cindy Lou-Manizer de la The Balm . Am primit aceleasi mostre ca ale tale :)
    Ai facut smart shopping , felicitari !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, amandoua produsele sunt misto. :)

      Ștergere
  3. Au intr-adevar oferte foarte misto. Eu n-am apucat oferta de ieri (eram la lucru si nu aveam timp chiar in secunda aia.. si cand am ajuns acasa.. era gata deja).
    Mai trebuie doar sa lucreze la raspunsul pe mail (eu le-am scris sa vad de ce nu imi apar toate punctele pe card si inca niciun raspuns) si sunt super. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am avut probleme cu ei, nu stiu cum raspund la mailuri sau daca raspund, dar incet incet o sa fie si mai bine, eu vreau sa cred asta. :)

      Ștergere
  4. Cu siguranta ai facut o afacere foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marionnaud are des oferte bune, de data asta am fost pe faza. :)

      Ștergere
  5. woho, eu am ratat oferta asta :(
    chiar ca ai facut o super afacere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Fix la crema aia gel mă uitasem și eu, acum mă faci să mă oftic și mai tare că n-am profitat când trebuia. Am văzut de pe telefon, iar până am ajuns la laptop deja se epuizase. :(

    RăspundețiȘtergere