De incercat vara asta

22.7.16

In ultimele saptamani am tot folosit cateva produse care imi plac mult si pentru ca nu am cand sa va povestesc de fiecare in parte, m-am gandit ca o postare de genul asta e cea mai buna varianta, mai ales ca toate sunt produse extrem de accesibile si care merita din plin. De unele poate stiti, de altele poate nu, toate insa sunt potrivite pentru vremea asta calda.


Lotiunea de corp sunt forma de spray Balance am luat-o de la Hello Free Z One Discount si am dat pe ea in jur de 12 lei, iar pe Amazon am vazut ca este 6-8 lire. Eu am ales varianta Nourishing cu peptide si ulei de argan, daca va place aroma de cocos (mie nu, asa cum v-am mai spus) mai aveau si o varianta Hydrating cu acid hialuronic si ulei de cocos. Nu e prima lotiune sub forma de spray pe care o folosesc, insa imi place cel mai mult din tot ce-am incercat.

Formula este foarte usoara, intra imediat in piele si nu lasa senzatia de piele grasa sau lipicioasa si chiar ofera hidratare. Mi se pare varianta perfecta pentru perioada asta sau pentru momentele cand sunt in graba si n-am timp, dar vreau o piele hidratata si care sa miroasa bine. E prima data cand am un produs Balance, insa m-am uitat pe siteul lor si am vazut si alte chestii interesante (aceste lotiuni spray sunt recent lansate), insa nu le-am vazut decat la cei de la Hello.


Al doilea produs de care vreau sa va povestesc este luat din acelasi magazin mentionat mai sus (insa am vazut cateva produse de la Newtons si pe Elefant, insa nu si pe acesta - va las linkul aici daca vreti sa va uitati) si este un roll-on pentru picioare obosite. E pe baza de glicerina si aloe vera, dar contine si ceva alcool si uleiuri mentolate, insa n-am avut nici un fel de neplacere cu el, ba chiar mi se pare unul dintre cele mai misto produse descoperite in ultima vreme, dar nu-l folositi daca va stiti alergice sau aveti rani.

E usor de folosit, iar senzatia de racorire si usurare este reala, iar ceea ce-mi place in mod deosebit este faptul ca nu este ceva de moment, ci persista. Intr-o seara am incaltat niste sandale noi si am mers extrem de mult, iar cand am ajuns acasa simteam ca-mi fierb picioarele si ca stau sa faca poc, am scos acest produs, l-am aplicat cu miscari circulare pe gambe si pe laba piciorului si imediat m-am simtit mai bine, iar senzatia de racorire o simteam la intervale regulate ca si cum aplicam din nou - nu stiu sa explic fenomenul, cert e ca pentru cei cativa lei cat a costat e super bun pentru cineva care are asemenea probleme.


Despre gelurile de dus peeling de la Balea v-am povestit de multe ori pe blog si cred ca este produsul pe care l-am cumparat cel mai des din DM. De-a lungul anilor am incercat diverse variante, edtiiile limitate de vara sunt intotdeauna delicioase, iar cea de anul asta cu portocale si menta nu face exceptie - nu simt nici portocala si nici menta in mod deosebit, ci doar o combinatie extrem de fresh si racoritoare. Costa in jur de 6 lei si daca ajungeti in DM luati-l, o sa va placa sigur.


Sprayul Tan Activating cu SPF30 de la Solait (produsele se gasesc la Marionnaud si le puteti cumpara si on-line - aici il gasiti pe acesta, insa mai sunt si alte variante) e o descoperire mai recenta si a fost o surpriza din partea celor de la Marionnaud. Costa mai putin de 30 lei si mi se pare foarte misto - se aplica foarte usor, intra imediat in piele si o lasa hidratata, protejeaza si fixeaza bronzul. 

Pana sa-l primesc nici nu stiam de existenta acestor produse, am vazut ca se gasesc si in Superdrug in UK, asa ca data viitoare cand ajung in Marionnaud o sa ma uit la tot ce au - am vazut in magazinul on-line si un spray dupa expunerea la soare cu aloe vera care mi s-a parut extrem de interesant si avea si un pret foarte bun (sub 20 lei), deci banuiesc ca mai au si alte produse tentante.


Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este de la Magnifique Skin si este vorba de gelul spumant de curatare Sebionex de la ACM. Eu l-am primit in urma cu cateva luni si nu l-am folosit pentru ca m-am gandit ca nu mi se potriveste, iar recent l-am primit din nou si am citit si niste pareri bune despre el cam in acelasi timp si am zis sa-l incerc. Este adresat unui ten mixt sau gras, iar eu am tenul normal si nici nu ma atrag foarte tare gelurile spumante (mi se pare ca usuca tenul), dar cum in perioada asta transpir rau am zis ca nu strica sa-l incerc.

Imi place la nebunie, curata extrem de bine tenul fara sa-l usuce si ofera o senzatie de racorire care mi se pare perfecta pentru dusul de dimineata. Nu stiu daca l-as folosi toamna/ iarna, dar in perioada asta este nemaipomenit, iar daca aveti un ten mixt si n-ati gasit nimic care sa va multumeasca cred ca o sa va placa. Pretul este sub 25 lei si chiar m-a surprins extrem de placut.


Ati incercat vreunul dintre produse? Care vi se pare cel mai interesant?

4 comentarii

  1. O sa falimentez cu toate super recomandarile tale :) :)
    N-am incercat nimic din produsele mentionate, dar cred ca am descoperit antipersirantul magic. E vorba de Bourjois - spray si rol; pe cel din urma l-am testat azi la sala la clasa de trx unde la propriu imi curge apa de pe mine :P E mega eficient :)
    P.S. Sa stii ca bifez optiunea " anunta-ma" si citesc raspunsurile tale. Zambesc la randu-mi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea sunt chiar accesibile, nu ramai leftera. Cred ca am si eu pe undeva un deodorant de la Bourjois, o sa ma uit dupa el, daca tot l-ai laudat. :)

      Ștergere
  2. E tare fain exfoliantul de la Balea cu portocale si menta. Am molipsit-o si pe sora-mea cu el si s-a dus la Dm sa isi i-a 2 tuburi. :))
    Merci mult de recomandari.

    RăspundețiȘtergere