Ai tatuaje? Protejeaza-le!

14.7.16

Ma uit de cateva minute la monitor si nu stiu ce sa va spun intai. Sa incep cu faptul ca orice tatuaj pentru a nu-si pierde intensitatea culorii trebuie protejat de razele solare (de preferinta cu un produs cu factor de protectie mare, indiferent de vremea de afara)? Sau sa va spun cat de mult mi-am dorit cele doua produse de care vreau sa va povestesc astazi?

Cand am luat anul trecut decizia de a-mi face un tatuaj pe mana, m-am interesat ce pot face sa nu ma trezesc cu ceva albastru pe mana care sa nu-mi mai placa. Am vazut atatea tatuaje care si-au schimbat culoarea si care si-au pierdut tot farmecul, incat asta a fost principala mea problema. Asa ca am grija in permanenta sa folosesc produse cu factor de protectie solara mare (in general aleg SPF50, insa in iarna am folosit si SPF30) si culoarea tatajului meu nu s-a schimbat deloc.

Am vazut produsele cu protectia solara de la Pupa intai pe siteul lor si apoi am mers in magazin si le-am incercat si le-am trecut pe lista de cumparaturi cu intentia de a le cumpara dupa ce terminan produsul pe care il foloseam, asa ca atunci cand le-am gasit in coletul trimis de cei de la Pupa am zambit cu toata gura si m-am bucurat mult.


Sprayul invizibil Tattoo Protection SPF50+ mi se pare fenomenal si-l recomand din toata inima, nu numai celor care au tatuaje, ci si celor care au negi, cicatricii sau pete, dar mai ales celor care au ales machiajul semipermanent. Are 200 ml si costa 79 lei, dar ii merita din plin. Este primul spray in adevarul cuvantului pe care eu l-am gasit si pe care il pot folosi fara sa fie nevoie sa astept, sa ma intreb daca va ramane sau nu lipicios.

Il pulverizez de la 10 cm (este extrem de usor de folosit si pe zonele mai greu accesibile - si aici ma gandesc la cei cu tatuaje pe spate), senzatia este una de proaspetime si racorire, iar in cateva zeci de secunde se usuca si nu lasa nici un fel de urma. Culoarea tatuajului este vie, iar pielea are un miros mai mult decat placut. Eu nu cred ca exista produse 100% rezistente la apa, deci recomand reaplicarea dupa fiecare balaceala sau la 80 minute daca sunteti direct in soare si transpirati, indiferent de ce scrie pe ambalaj.


Stick Tattoo SPF 50+ este un alt produs cu care cred ca Pupa a dat lovitura vara asta si pe care mi l-am dorit extrem de mult pentru ca este extrem de mic si usor de luat in geanta pentru reaplicare pe timpul zilei. Eu am vazut ceva de genul asta la Academie la un pret mult mai mare si mi-a ramas gandul la el, insa cel de la Pupa mi se pare mai accesibil, chiar daca nu este tocmai ieftin - 65 lei pentru 9 ml. In cazul meu protectia solara este o prioritate, deci consider ca banii astia sunt investiti in mine, in primul rand.

De ce consider ca este nevoie de el in geanta/ bagaj? Daca aveti un tatuaj sau un machiaj semipermanent, clar veti vrea sa le protejati in mod deosebit (desi aceeasi atentie ar trebui sa o acordam intregului corp si ten, uneori chiar nu e posibil), la fel daca stiti ca aveti negi sau cicatricii. Este extrem de util pentru zonele mai vulnerabile precum buzele, conturul ochilor, nasul sau urechile, de care uneori uitam - l-ai scos din geanta, l-ai aplicat si-ti vezi de drum/ treaba.


Toate produsele cu protectie solara pregatite de Pupa pentru vara asta mi se par extrem de interesante, iar faptul ca sunt multifunctionale mi se pare un lucru mai mult decat util. Am vazut produse care se pot folosi atat pe corp, cat si pe ten si pe par, atat produse de protectie, cat si produse pentru intensificarea bronzului (dar care protejeaza in acelasi timp), poate o sa va povestesc mai multe pentru ca am primit si eu o crema care mi se pare extrem de interesanta. In plus toate produsele miros superb, a vacanta, a soare, a mare, a viata.

Eu primesc multe produse pentru testare si voi stiti asta pentru ca intotdeauna v-am aratat ce si cum, insa testul suprem pentru mine - in primul rand - este atunci cand imi pun intrebarea daca m-as duce in magazin si as da bani pe produsul respectiv, iar in cazul celor doua produse de care v-am povestit astazi raspunsul este da (fara sa am timp sa clipesc).

Ati incercat vreun produs cu protectie solara de la Pupa? Cum va protejati pielea vara asta?

6 comentarii

  1. wow, ce tare! neaparat vreau sprayul <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte misto produsele, eu ma bucur mult ca le-am descoperit.

      Ștergere
  2. Interesante produse ,imi place mult sprayul !

    RăspundețiȘtergere
  3. Super interesant! Cu toate ca n-am tatuaje, mi-as dori un asemenea set!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca gasesti intre celelalte produse ale lor ceva mai tentant, daca spui ca n-ai tatuaje, desi si astea doua se potrivesc oricui.

      Ștergere