Pupa Bronze Fever Collection

4.7.16

Am vazut colectia pentru vara - Bronze Fever - a celor de la Pupa in magazinul din Mega Mall cu cateva saptamani in urma si va spun ca am rezistat cu greu tentatiei de a pleca acasa cu cateva produse. Uleiurile pentru buze si ojele au fost primele care mi-au atras atentia, insa si restul produselor mi s-au parut perfecte pentru vara asta. Cand le-am vazut in coletul cu noutatile Pupa m-am bucurat mult si de-abia asteptam sa ma joc putin cu ele si sa va povestesc si voua cum sunt.


Fardurile stick Made to Last Waterproof mi-au atras atentia inca de cand a aparut lunile trecute colectia Made to Last (sunt patru finishuri in acea colectie: perlat, extra perlat, satinat si metalic si 12 nuante superbe) si chiar am zambit cand le-am vazut si in colectia de vara, dar mai ales cand am vazut nuantele. Voi deja stiti ce-mi place mie si ce port de obicei, toate nuantele din colectia Bronze Fever sunt pe gustul meu.

Au 1,4 grame si costa 43 lei, au ascutitoare in varful capacului, ceea ce mi se pare foarte misto. Eu am primit 3 nuante: 018 - Light Gold, 016 - Chocolate si 013 Golden Rose, dar si celelalte 3 (014 - Rose Bronze, 015 - Copper Brown si 017 - Golden Taupe) arata la fel de bine. Le-am tot folosit in ultimele zile si-mi plac mult de tot. Sunt extrem de usor de folosit, sunt cremoase si se intind uniform, iar culoarea a ramas la fel de intensa si dupa 5-6 ore (eu am pleoape normale, nu stiu sa va spun daca in cazul unor pleoape uleioase se comporta la fel). Genul asta de produs mi se pare perfect pentru vremea asta si este extrem de usor de folosit, culorile vibrante si luminoase sunt cele mai bune alegeri vara.


Vamp! Intense Kajal are 1,5 grame, costa 47 lei si vine in 3 nuante: Extra Black, Chocolate si Nude. Nuanta Nude (003) pe care am primit-o eu este extrem de pigmentata si are o textura cremoasa, n-am apucat inca s-o folosesc, dar am o banuiala ca rezista bine si ca nu curge deloc. In general nu folosesc produse de genul asta, dar in ultima vreme am incercat sa ies un pic din tipar, asa ca o sa va tin la curent daca merita sau nu.


Face & Body Highlighter este produsul ideal pentru serile de vara sau pentru vacante. Are o textura extrem de interesanta care in momentul cand este aplicat pe piele se transforma intr-un mousse matasos, care se usuca imediat pe piele, insa fara a lasa senzatia de piele lipicioasa. E un produs extrem de usor si de proaspat, care se imbina perfect cu pielea pentru un efect de luminozitate, atat pe ten, cat si pe corp.

Are 25 ml, costa 69 lei si sunt disponibile doua nuante: 001 Light Gold si 002 Intense Gold. Eu am primit Light Gold si l-am incercat atat singur, cat si combinat cu alte produse, chiar cred ca merita cumparat daca nu aveti nici un produs de genul asta. E un produs versatil, extrem de interesant, care pune in evidenta atat tenul, cat si pielea corpului.


Ojele Lasting Color Gel imi plac mult (am destul de multe nuante) si mi se par extrem de rezistente, iar efectul pe unghii este unul lucios si super stralucitor. Doua straturi aplicate au acelasi efect pe care il obtii cu o oja semi-permanenta. V-am mai povesit ca-mi plac extrem de mult pensulele ojelor Pupa (aplicator plat maxi big brush cu 440 peri), iar astea nu fac exceptie.

Sunt micute (5 ml), asa cum sunt toate ojele Pupa, si costa 23 lei. In colectia de vara sunt patru nuante: 152 - Pearly White, 153 - Golden Rose, 154 - Bronze Copper si 155 - Chocolate. Eu le-am pe ultimele doua si sunt exact genul de nuante care imi plac la nebunie, le-am incercat deja pe unghiile de la picioare si imi plac mult de tot, cred ca o sa le tot folosesc vara asta. Pupa a mai pregatit cateva noutati de genul asta pentru vara, dar va povestesc despre ele cu alta ocazie.


Am lasat la final produsul care pe mine m-a atras cel mai tare si pe care l-am incercat imediat cum am deschis coletul. Este vorba de Balmy Oil, un rasfat pentru buze cu ulei de seminte de pepene, pe care il folosesc cat de des pot. Formula mi se pare extrem de interesanta, n-am incercat nimic de genul asta pana acum - se simte extrem de confortabil pe buze (buzele nu sunt lipicioase), hidrateaza si ofera luminozitate, dar si un strop de culoare.

Are 4,5 ml, costa 37 lei si are acelasi aplicator extrem de practic de care v-am mai povestit si cand v-am aratat glossurile Miss Pupa. Sunt patru nuante disponibile: 001 - Sunny Honey, 002 - Orange Sunset, 003 - Tropical Fuchsia si 004 - Juicy Cherry, eu am 001 si 004 si-mi plac la fel de mult, desi pe buzele mele pigmentate culoarea este destul de stearsa. Dar hidrateaza buzele si efectul se mentine, senzatia pe buze este una extrem de placuta si mie mi se pare ca le ofer buzelor un tratament de cate ori folosesc Balmy Oil.


Cum vi se pare colectia de vara Bronze Fever? Care dintre produse va tenteaza? Ati incercat vreunul pana acum?

6 comentarii

  1. Arată superb colecția de vară!
    Mi-au atras atenția uleiurile de buze și fardul Chocolate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut mult cand le-am vazut prima data, acum ca le-am si incercat imi plac si mai mult - Chocolate e superb. :)

      Ștergere
  2. Ce bine arata toate! Pe mine ma tenteaza tratamentul pentru buze in nuanta Juicy Cherry. <3

    RăspundețiȘtergere