7 intr-o saptamana #75

10.7.16


Am inceput sa scriu cu gandul ca o sa incerc sa fiu foarte scurta si sa nu ma intind, am o stare ciudata pe care n-o pot descrie in cuvinte si nici nu are sens sa incerc - simt o gramada de lucruri, vreau o gramada de lucruri, sunt pregatita pentru si mai multe lucruri. Saptamana asta ceaiurile cu gheata, cartile si momentele cu mine mi-au mers direct la suflet. 

La sfarsitul lunii, pe 30, e ziua mea si am inceput deja sa primesc cadouri si asta nu poate decat sa ma bucure. Melkior mi-a trimis o surpriza si mi-a adus un zambet pe buze - daca vreti sa comandati ceva de pe site puteti folosi codul melkior10coltul care va ofera o reducere de 10%, eu mi-am facut singura un cadou de la ei care trebuie sa ajunga saptamana viitoare, va zic doar ca e vorba de niste farduri noi.

In bucatarie ajung destul de rar, asa ca ceea ce am preferat zilele astea a fost o farfurie colorata cu diverse legume, uneori si putina branza si muguri de pin trasi putin la tigaie. Mugurii de pin imi plac la nebunie (v-am aratat in postarea asta de unde i-am luat) si ii folosesc des in salate, sunt deliciosi si duc la nivelul urmator orice salata.

Va spuneam ca Foxy a avut ceva probleme de sanatate, n-am vrut sa spun mai multe atunci, insa a fost vorba de un accident vascular. Caldura si varsta ei inaintata (banuim ca are peste 13 ani, daca nu mai mult, probabil va amintiti ca a fost abandonata pe strada in fata ochilor mei - i s-a inchis poarta in nas si a ramas plangand pe strada - asa am gasit-o eu, n-are dinti, asa ca doar putem intui varsta) sunt de vina, am tot ajuns la veterinar zilele astea si intr-o seara pe drumul de intoarcere s-a bucurat si ea de vantul de afara si de plimbare, am incercat s-o scoatem foarte devreme si foarte tarziu (si foarte repede, as zice) de cand e cald pentru a reduce orice risc. Din fericire accidentul vascular nu a lasat nici un fel de sechele, nu pot sa zic decat ca sunt pe deplin recunoscatoare pentru asta si sper sa nu mai trecem printr-o astfel de experienta pentru ca a fost cumplit. 

In ziua in care am mers cu ea la medic din nou am primit un colet de la o cititoare a blogului, o alta surpriza in avans pentru ziua mea, care m-a bucurat mult. Imi place si cadoul la nebunie, dar imi place ceea ce am reusit sa construiesc cu voi dincolo de cuvintele scrise pe blogul asta. Iti multumesc pentru cadou, Anamaria, mi-a mers la suflet, dar in primul rand ma bucur ca blogul a facut in asa fel incat sa ne cunoastem. Si asta e valabil si pentru alti oameni frumosi pe care i-am descoperit prin intermediul blogului.

Ma opresc aici, vreau sa ma bucur de ziua asta ... sa aveti o duminica minunata!

11 comentarii

  1. Prin randurile pe care le multora dintre noi le intri in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani! îți urez de pe acum. Să ai parte numai de lucruri frumoase și să continui în același mod cu blogul. Mie îmi place pagina ta, te urmăresc cu mare interes, chiar dacă șomez la lăsat comentarii.
    Să fie sănătoasă Foxy, e tare drăguță și n-aș fi zis că e așa bătrânică :D.
    Cât despre cadoul primit din partea cititoarei, gestul este deosebit însă meriți să ți se întâmple lucruri plăcute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, in ultima vreme si eu am lipsuri mari la lasat comentarii pe bloguri, citesc cand apuc, zic ca revin cu un comentariu cand sunt mai libera si nu mai apuc. E batranica rau, dar are mutra de puiut. Toata lumea intreaba daca ea si Alma sunt surori. :)

      Ștergere
  3. Tare dragă îmi e Foxy, mă bucur că măcar n-au fost urmări. Să ai o nouă săptămână cât mai frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ramana doar o amintire urata. Sa ai si tu o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  4. Ma bucur enorm ca e mai bine acum Foxy dar si pentru ca ti -a placut cadoul. De cand domnul Google m-a adus la tine pe blog (au trecut cativa ani buni )de atunci am ramas aici; ) esti o fata deosebita.
    Acum s-a terminat meciul si sunt super happy ca a castigat Portugalia.
    Te pup
    ( Anamaria )

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani sanatosi.Ce frumos e sa se gandeasca cineva la tine..si in avans! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! Se pare ca ai avut o saptamana incarcata. Sa te bucuri de cadouri.

    RăspundețiȘtergere