Tentatii de la Carturesti

26.7.16


De cateva saptamani tot vreau sa va arat cateva chestii misto de pe siteul celor de la Carturesti, dar timpul nu mi-a fost deloc prieten. Insa cum in perioada asta (mai exact pana pe 29) au transport gratuit la orice comanda nu mai puteam sa aman, asa ca va arat mai jos cateva produse care mi-au placut mult. Daca nu stiti siteul au de la carti la ceaiuri, la jocuri, chestii pentru casa si multe altele. Mi se pare un site foarte misto pentru inspiratie, dar mai ales pentru cadouri, desi la unele produse preturile nu sunt tocmai mici.

In categoria Cosmetice sunt cateva genti pentru cosmetice, oglinzi, dar si balsamuri si creme de maini (diverse animale/ forme) care ar incanta orice pasionata de domeniul asta. Eu am vazut cateva produse care ar face un Pamper Jar perfect pentru ziua unei prietene, dar si tatuaje temporare la preturi destule de bune, dar si chestii haioase care ar putea fi adaugate unui cadou mai serios sau care ar putea sa transmita anumite mesaje.

geanta cosmetice - AICI
oglinda compacta Cute Owl - AICI
balsam buze Heart Ducky - AICI
cutie lentile contact Dog - AICI

N-aveam cum sa nu pierd timpul la ceaiuri si accesorii pentru ceai, am vazut cateva seturi de ceai care ar incanta orice persoana care iubeste ceaiul, dar si niste seturi de cani cu mesaje care va pot scoate din impas cand nu stiti ce sa oferiti cadou. Selectia de ceaiuri este mare si am vazut cateva arome extrem de interesante, insa n-as putea sa ma decid doar la 2-3. Un ceai bun, o cana cu un mesaj inteligent/ amuzant (prima cana pe care v-am aratat-o se gaseste in multe variante si imi place simplitatea ei, dar si faptul ca poate transmite un mesaj clar), o carte si ceva dulce pot reprezenta un cadou inspirat pentru anumite persoane sau un rasfat pentru propria persoana. Pe mine nu m-ar deranja nici o lumanare langa toate astea si am vazut ca au si ei cateva interesante.

cana Good Morning - AICI
set ceai World of Tea - AICI
goji in ciocolata organica raw - AICI
cana, bol si farfurie - AICI

La capitolul papetarie stau bine de tot, daca cautati o agenda/ un carnet/ un jurnal/ ceva mai deosebit sigur o sa gasiti la ei, ca sa nu mai zic de plannere (multe se aduc si pe comanda). Cutii de cadouri deosebite si multe altele gasiti pe site daca aveti un buget mai mare. De carti nici nu cred ca mai are sens sa va spun, imi place mult selectia de carte straina, chiar daca cele mai multe necesita o comanda si un timp de asteptare, dar imi plac si semnele de carte haioase pe care le au.

agenda Meaning of Life - AICI
etui ochelari - AICI
semn de carte magnetic - AICI
#Girlboss - AICI

Eu v-am aratat cateva produse care mi-au placut mie, selectia este mult mai mare si mi se pare mult mai usor sa caut ceva asa decat in magazin, mai ales daca am de facut un cadou. Voua cum vi se pare siteul? Ati cumparat ceva de la ei?

Trimiteți un comentariu