7 intr-o saptamana #74

3.7.16


Saptamana asta a fost una agitata si a venit cu niste vesti care m-au cam dat peste cap (cand cei dragi au probleme de sanatate e cam greu sa nu te afecteze, eu incerc sa las pe fiecare sa faca exact asa cum vrea, dar uneori e atat de greu sa-ti tii gura cand vezi niste alegeri gresite care au rezultate urate, dar asta e viata ... sunt lucruri pe care trebuie doar sa le observi), dar macar au fost cateva zile mai suportabile din punct de vedere al caldurii si eu am incercat sa-mi ofere clipe de liniste, clipe pentru mine si sa nu las vizitele la spital sa ma aduca intr-o stare neplacuta. 

Luna asta este una incarcata pentru mine, la sfarsitul lunii e ziua mea, insa exact cu 3 zile inainte se face 1 an de cand n-o mai am pe Bella langa mine si asta inca este o rana deschisa (nici nu stiu daca va fi vreodata altfel, Bella a fost speciala in viata mea, nu conteaza cati oameni am in jurul meu, cate animale am, cate lucruri fac, cate altele imi bucura sufletul, dorul de ea e acolo si cred ca asa va trebui sa invat sa traiesc) - sunt in acea faza in care numai gandul la ziua aia imi da fiori si este un sentiment cu care nu ma mai lupt pentru ca nu are sens, il iau asa cum e si o sa vad ce va fi. Nu e ceva ce-mi doresc sa explic, e ceva ce simt si ce traiesc. Si stiu ca multe dintre voi inteleg exact la ce ma refer.

Am iesit de cateva ori saptamana asta, am simtit mai mult ca oricand nevoia sa ma rup de multe lucruri si am incercat sa nu ma gandesc la ce nu pot schimba, iar machiajul a fost cat mai simplu si mai minimalist posibil. Nu stiu daca am spus pe blog, dar eu arareori ies vara din casa fara ochelari de soare (probabil ca v-ati dat seama ca ochelarii de soare imi plac mult - acum am vazut ca ochelarii din poza asta au aparut si pe alte culori si ma mananca rau degetele desi de-abia mi-am comandat o pereche cu lentile albastre - daca va tenteaza ii gasiti aici), ochii mei sunt foarte sensibili si chiar daca nu ar fi as vrea sa-mi protejez cumva zona ochilor de razele solare.

Am primit o gramada de colete saptamana asta, unele la care nu ma asteptam, altele cu comenzi pe care le-am dat in urma cu cateva saptamani. De la Ivatherm am ales cateva produse pe care sunt extrem de curioasa sa le incerc pentru ca am citit pareri bune despre ele (Ivatherm are si un magazin online si puteti comanda produsele de aici - din cate am inteles vor avea promotii interesante asa ca daca va intereseaza ceva urmariti-i).

Marionnaud m-a surprins cu o crema de corp interesanta si cu doua produse care deja au ajuns la cineva care sa se bucure de ele (nu stiu daca stiati ca au o gama speciala de ingrijire pentru barbati, poate ii convingeti si pe iubitii vostri sa aiba un pic mai multa grija de ei, daca n-o fac deja), iar Douglas m-a anuntat ca a deschis magazin on-line si m-a invitat la shopping. Doar nu va imaginati ca am spus nu ... coletul e in drum spre mine si de-abia astept sa va arat ce mi-am cumparat.

Mi-am luat niste rochii, i-am luat si mamei cateva chestii pentru vara si au venit toate cam in acelasi timp, iar esarfa albastra imi place la nebunie (o gasiti aici daca vreti s-o vedeti mai bine) de asta am vrut si sa vi-o arat. Culoarea, modelul, materialul subtire, ciucurii o fac perfecta pentru vara asta, e versatila si ma bucur mult ca am luat-o.

De cand e asa cald, la mine baza sunt apa si ceaiurile cu gheata, cu mancarea ma intalnesc mai rar, insa saptamana asta am mancat de cateva ori sparanghel - l-am facut diferit fata de alte dati, iar semintele alea de susan il schimba cu totul. Pe Instagram v-am aratat si alte moduri cum l-am combinat, chiar va recomand sa incercati sa-l mancati asa, e foarte gustos si stiti ca eu nu sunt mare amatoare de chestii verzi. Nu cred ca am spus vreodata pe blog (sau poate am mentionat candva, nu-mi mai amintesc) dar mie chiar imi place fotbalul, asa ca multe din serile de saptamana asta au fost in fata ecranului uitandu-ma la sferturile de la Euro 2016, lucru rar intalnit la mine, eu si televizorul nu suntem prieteni buni.

Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru luna asta? Se anunta vreo vacanta?

22 de comentarii

  1. La multi ani Camelia sa fii sanatoasa si fericita! Durerea pierderii unei fiinte dragi chiar daca este un animalut te va mai durea un timp, nu trece asa usor. Pisicuta mea a murit de 5 ani si cand vad chiar si o poza cu o siameza imi curg lacrimile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate durerea de a pierde suflete dragi e prezenta in viata mea de niste ani buni, ar trebui sa fiu calita, dar nu se intampla asta.

      Ștergere
  2. Ca toate saptamanile din ultima vreme, incep bine dar se termina mega prost :)) insa supravietuim, nu-i asa? Te pup! Luna iulie cica va fi super buna pentru lei ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fie, sa fie! La mine incep prost si se termina mai bine ... sau cel putin asa vreau eu sa cred. :))

      Ștergere
  3. Multă sănătate celor dragi și o săptămână cât mai faină!
    Să înțeleg că-ți place Strongbow? Mai avem ceva în comun, dacă da... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il vedeai aici daca nu-mi placea? Nu stiu de ce te mai mira! :)) Sa ai si tu o saptamana minunata.

      Ștergere
  4. Am avut o săptămână plină. Muncă, muncă și iar muncă.
    Foarte drăguță eșarfa. Să o porți cu drag!
    Îți doresc o săptămână nouă muuuuuult mai bună!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatate multa la cei dragi! Saptamana asta m-am izbit de multa birocratie Cea care vine o sa aduca si mai multa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost cu copiii mei in tabara la munte, inclusiv cu omuletul de zahar - inutil sa-ti spun cat de mult a putut sa se bucure, sa rada, sa savureze fiecare clipa. Asta in conditiile in care e f bolnav, nu are casa, masa, parinti, adica aproape nimic din ce avem noi ceilalti. Eu am venit obosita, dar fericita, daca intelegi cam cum vine asta :)
    Am o chestie in cap, daca lucrurile mi se vor lega in directia asta, chiar sunt norocoasa.
    :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mult ce-am citit, tu chiar ti-ai hranit sufletul. :)

      Ștergere
  7. Multa sanatate pt cei dragi :) O saptamana minutata sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Insanatosire grabnica pentru cei dragi!
    La mine a inceput vacanta de ceva vreme si ma relaxez cum pot, in weekend am fost la festivalul de jazz din Timisoara-3 zile, superba atmosfera si muzica. <3
    Sa nu uit: in sfarsit mi-am luat rimelul Vamp! de la Pupa(yuhuu!) l-am gasit la o super oferta in magazinul lor cu un demachiant bifazic mic si un portfard tare dragut si colorat. :) Sunt innebunita dupa Pupa :))
    Sa avem parte de o saptamana cat mai buna si fara canicula. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat, sunt un pic geloasa pe partea cu vacanta. Sa ai o saptamana relaxanta si plina de zambete!

      Ștergere
  9. La multi ani!Nu strica sa ti iei un alt animalut,chiar daca nu va fi la fel.Luna aceasta mergem la mare.Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am 5 catei, nu imi mai trebuie alt animal. Concediu placut!

      Ștergere
  10. Se pare ca mai avem ceva in comun :)
    Si eu m-am uitat impreuna cu sotul meu . Trebuie sa recunosc ca la Germania-Italia chiar m-am enervat . Penalty-urile au fost horror :)
    Multa sanatate pentru familie si sa treaca cu bine peste probleme.
    Sa ai o saptamana frumoasa .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca lista e mult mai lunga decat ne imaginam noi, eu am avut emotii la penalty, parca nu se mai terminau. :)

      Ștergere
  11. am tooot căutat ceva băiețesc pe blogul tău și nu am găsit decât prima poză :)) cea cu prăji :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un blog scris de o femeie pentru femei, axat in mare parte pe partea de beauty, cam greu sa gasesti ceva baietesc - in prima poza nu sunt prajituri, ci un meniu sanatos de la un eveniment. :)

      Ștergere