O vara cu Farmec

25.7.16

Nu stiu la ce va ganditi voi la inceputul asta de saptamana, insa eu visez doar sa fug undeva macar 2 zile. Si de preferat sa fie undeva langa apa, am un chef nebun sa inot ... dar n-as zice nu nici unei aventuri scurte la munte sau intr-o zona mai racoroasa. Vineri am primit un kit cu produse de la Farmec pentru o vara urbana inspirata si mi-a placut tare mult ideea lor, asa ca astazi va povestesc si voua un pic la ce visez eu si ce considera Farmec ca ar trebui sa avem in bagajul pentru o escapada de weekend, o vacanta mai lunga sau un city break spontan.


Produsele cu protectie solara n-ar trebui sa ne lipseasca din geanta de vacanta, fie soare, fie nori, ca sa spun asa, iar Farmec are o gramada de variante din care puteti sa alegeti. Pentru ten exista crema nuantatoare cu SPF50 atat in gama Sun, cat si in gama H3 Derma+, iar pentru corp variantele sunt multiple, de la lotiuni sub forma de spray la creme si uleiuri. Eu as adauga in bagaj si un gel racoritor dupa plaja, care poate avea intrebuintari multiple.

Antiperspirantul este si el un produs esential in bagajul de vacanta, iar variantele astea mici sunt extrem de utile. Eu le-am cumparat de cateva ori din magazin (din Lidl in special), insa pe siteul celor de la Farmec costa intre 3 si 4 lei si sunt mult mai multe variante disponibile - le puteti vedea aici. Servetelele antibacteriene mie nu-mi lipsesc niciodata din geanta (mai ales ca am talentul sa mangai cel putin un catel de cate ori ies din casa), pe cele de la Farmec nu le-am incercat pana acum, asa ca au ajuns direct in geanta sa le pun la treaba. Servetele demachiante cu aloe vera sunt noi (le gasiti la oferta 1+1 aici la un pret foarte bun), eu le-am incercat in weekend si chiar mi se par bune. Stiti ca eu nu folosesc servetele demachiante zilnic, insa intr-o escapada undeva clar le-as pune in bagaj, nu neaparat pentru demachiere, ci chiar si numai pentru improspatare.

In kitul trimis de cei de la Farmec am gasit si o crema de maini cu aloe vera (care poate fi folosita foarte bine si pe corp si pe picioare), un baton corector purificator (extrem de util pentru cele care au ten cu tendinte acneice), un sampon cu ulei de masline din gama Argan Plus in varianta de calatorie (40 ml) si o mini pasta de dinti Aslamed. Imi place mult de tot ca Farmec a scos variante travel size pentru o parte dintre produsele lor, iar preturile sunt mai mult decat bune - aici puteti sa vedeti toate produsele disponibile in varianta mica.

 
Ce-as mai adauga eu la kitul asta de calatorie? Probabil o apa termala, un ulei multifunctional si multa voie buna. Ma duc sa visez la un sezlong si o apa albastra ... voi ce-ati mai adauga kitului de calatorii?

4 comentarii

  1. Intram in randul lumii cu variantele travel size. Nu imi mai umflu geanta de tuburi mari. Interesant pechetel de plaja. Bravo Farmec!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut in mai multe magazine produsele mini de la diverse firme, deci clar e un pas inainte.

      Ștergere
  2. Deodorantul mini din mijloc tocmai l-am consumat în ultima vacanță și l-am mai avut și-n citi break-ul din primăvară, a ținut ceva.
    E de apreciat că au scos și ei variante mini destul de multe, la prețuri pentru orice buzunar!
    Să ai parte cât mai curând de vacanța pe care ți-o dorești!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, incepem sa avem si noi optiune reale si accesibile pentru variantele d-astea mini/ travel.

      Ștergere