Oferte & tentatii

21.7.16


Zilele astea am vazut o gramada de reduceri interesante, dar si de produse noi (sau mai putin noi) care mi-au starnit interesul si am "copt" postarea asta. N-am mai facut de multa vreme una, v-am mai anuntat pe pagina de Facebook cand am vazut ceva interesant si care merita, dar astazi m-am mobilizat si sper sa va fie de folos informatiile si daca sunteti in cautare de ceva sa luati la preturi bune.

Emag are astazi ultima zi de Stock Busters si am vazut destul de multe produse la preturi bune. Aici puteti sa vedeti tot ce intra la oferta asta. Am vazut si electronice si produse pentru casa, dar si multe cosmetice la preturi foarte bune. Seturile de la Miss Sporty sunt cu 60% reducere (si nu numai ele, sunt multe seturi la preturi chiar bune), am vazut cateva produse pentru par care m-au tentau, dar si epilatoare si ondulatoare la oferte care chiar merita. Daca va trebuie ceva uitati-va ca s-ar putea sa gasiti chiar ce aveti nevoie la o super oferta. 

Cei de la Elefant au astazi un cod de reducere - WOW50 - care ofera o reducere de 50 lei la orice comanda de minim 249 lei. Puteti sa combinati ce produse vreti, important e sa ajungeti la suma aia. Mie inca nu mi-a trecut supararea pe ei, asa ca am zis pas. Aici gasiti toate produsele, pe langa carti si alte chestii care imi par interesante va sfatuiesc sa va aruncati ochii si pe sectiunea de cosmetice. Am vazut produse de la Piz Buin cu reduceri mari, dar si produse de machiaj de la Makeup Revolution. Inca sunt valabile ofertele pentru produse de par de la Tigi, iar preturile sunt mai mult decat bune - in jur de 80 lei pentru sampon si balsam la 750 ml. Produsele Batiste, Joico, Bourjois, Revlon si Real Techniques au si ele preturi bune. Era sa uit sa va spun de produsele pentru par de la Matrix, am vazut sampon la 1 litru la 50 lei ... super pret.

Un alt site care pe mine ma tenteaza mult este Vivantis - v-am mai povestit despre ei cand am dat prima comanda. Am vazut ca au adus cateva produse noi chiar interesante, setul asta de la Aussie mi se pare extrem de interesant, au si noile produse Maybelline - stiu ca m-a intrebat cineva daca poate lua de undeva Strobing Stick - le gasiti aici, iar preturile pentru produsele Redken sunt chiar bune, le puteti vedea aici. Pe site gasiti produse Eucerin, Burt's Bees, Makeup Revolution, dar si branduri high-end la preturi extrem de bune.

iHerb ofera pana la sfarsitul lunii o reducere de 10% la orice comanda folosind codul JULY31 - daca nu ati dat nici o comanda la ei, va las aici linkul care va ofera 5 dolari reducere la prima comanda (practic acoperiti transportul si aveti si un dolar in plus). Mie chiar astazi mi-a ajuns o comanda de la ei, asa ca s-ar putea sa profit si eu de oferta. StrawberryNET are o reducere suplimentara de 10% la parfumuri pana pe 25 iulie si daca o cumulati cu reducerea de fidelitate si mai prindeti si o oferta buna s-ar putea sa va luati parfumuri la preturi extra mega bune. Aici puteti sa vedeti ce oferte sunt acum, cum v-am mai spus coletele vin la vama si se plateste TVA, insa se recupereaza imediat de pe site, deci merita din plin.

Despre Aoro v-am povestit recent, insa daca tot am scris atat am zis sa va amintesc ca au adus produse Bath&Body Works - le gasiti aici, eu sunt extrem de curioasa in privinta lumanarilor si Korres - puteti sa vedeti aici tot ce au, gelurile de dus sunt super misto, la fel si lotiunile de corp. Travel Kitul de la Nuxe are un pret super bun - aici puteti sa vedeti ce contine, dar mai sunt si alte chestii interesante. Aruncati ochii si aici, mereu au oferte bune.

Dintre tentatiile mele personale sunt produsele Milani care au aparut si pe Beauty Bay (aici puteti sa vedeti ce au, pe mine ma tenteaza rau de tot blushurile si un iluminator, poate si un ruj, dar momentan n-am bani de dat pe ele) si tot de pe acelasi site produsele Makeup Geek, in special paleta realizata cu Manny MUA. Pe site mai gasiti si produse Morphe Brushes (sunt si palete si pensule daca va intereseaza), Stila, Laura Geller, Cargo, Dose of Colors, Gerard Cosmetics, L.A. Girl si multe altele. In ultimii 2 ani n-am mai comandat nimic de la ei, insa inainte comandam des si n-am avut niciodata probleme, transportul este gratuit la comenzile de peste 18 euro, ceea ce mi se pare chiar rezonabil.

Cutia Cult Beauty ma tenteaza foarte, dar foarte rau - aici puteti sa vedeti ce contine si de ce mi se pare ca e o afacere buna. Adevarul e ca daca as lua de la ei de pe site tot ce ma tenteaza as intra direct in faliment, dar cateva produse Becca tot o sa-mi cumpar pana la urma. Tot ce-am incercat pana acum de la Becca mi s-a parut exceptional, asa ca mai vreau. Si cred ca si ceva de la Jouer as vrea, mai bine ma opresc ca va insir aici tot siteul.

Nu mai zic nimic, m-am intins mult, mult mai mult decat credeam ca o voi face. Daca profitati de vreo oferta si va luati ceva misto sa-mi spuneti ce v-ati luat. Spor la cumparaturi!

2 comentarii

  1. haaa.. si eu salivam acum pe lookfantastic.. am facut un cos cu 109 lire, dar care are 4 seturi + 2 cadou :))
    Someone has to stop me

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma mai uit pe siteul lor, am primit un mail cu o cutie cu produse Jurlique, m-am facut ca nu-l vad. :))

      Ștergere