In vacanta cu Solaris

25.7.16

Daca tot am inceput astazi cu chef de vacanta sa continuam tot asa ca n-are cum sa fie rau. Va spuneam ca cei de la Solaris mi-au trimis o punga plina de ganduri bune si produse noi, perfecte pentru o vacanta la mare si nu numai. Noutatile Solaris ma incanta mereu pentru ca au gustari sanatoase si produse care se potrivesc unul stil de viata sanatos, asa ca n-am cum sa le tin doar pentru mine, trebuie sa va spun si voua de ele, mai ales ca preturile sunt foarte bune.

Nu mai stiu de cand n-am mai mancat pufuleti, asa ca punga cu pufuleti a fost prima desfacuta (dupa cum ma dau de gol si pozele), nu contin sare si ulei, doar malai din porumb nemodificat genetic, din cate am inteles de la voi pe Facebook pana si copiii sunt incantati de ei. Cealalta curiozitate mare a mea a fost punga cu MaxiProteine, pe care de altfel am si incercat-o intr-o smoothie (v-am aratat aici ce am folosit). Este un amestec din fainuri de seminte (susan, in, canepa, dovleac si chia), care se poate adauga in smoothie, shake, budinca sau chiar se poate presara pe salate.

Gustarea dulce-acrisoara o stiam deja si e perfecta de tinut in geanta. Este un amestec de fructe uscate si confiate. Hai la Joaca se adauga celorlalte pachete din seria Hai la ... si contine un amestesc de fulgi de porumb fara zahar, fulgi cu tarate de grau si fulgi crocanti cu orez si grau, merisor confiat si caju, stafide si dude deshidratate, capsuni si visine confiate.

Am lasat la final uleiul de cocos Hai la mare in recipientul cu pompita (150 ml). Stiu ca multe dintre voi folositi uleiul de cocos pentru ingrijirea fetei, corpului si a parului si o sa va bucure mult acest ambalaj. Cred ca de data asta o sa il incerc si eu pe par pentru ca mi se pare extrem de practic ambalajul.


Pe langa astea am mai vazut pe site cateva variante de sirop de agave si cocos, dar si de quinoa si roscove, care mi se par extrem de interesante, dar si mixuri diferite Hai la Scoala pentru fiecare zi a saptamanii. Printre produsele mele preferate de la ei (si pe care le am mai mereu in casa) sunt: covrigeii sarati, semintele pentru salata (imi plac in mod deosebit pentru ca au si muguri de pin), semintele de chia, macinisul (fie cel din poza, fie cel cu 8 cereale, am vazut ca a mai aparut un sortiment cu faina de migdale), mixul Hai la Fitness si saratelele (atat cele cu rosii si oregano, cat si cele cu seminte de susan si in) pe care nu le mai am momentan.


V-am mai spus si cu alte ocazii ca cei de la Solaris au o gama intreaga de produse gandite special pentru a fi luate la drum (le gasiti pe toate aici) sau in geanta, cu gramaje mici si preturi pe masura. De asemenea mixurile Hai la ... sunt perfecte pentru excursii sau pentru a fi tinute la birou, daca nu le-ati incercat inca eu zic sa o faceti ca merita. Care sunt produsele voastre preferate de la Solaris?

Trimiteți un comentariu