The Body Shop Shade Adjusting Drops - Lightening

16.7.16

Cand cei de la The Body Shop au scos pe piata Shade Adjusting Drops m-am bucurat mult pentru ca aveam cateva fonduri de ten care nu mi se potriveau ca nuanta. Sunt niste picaturi care transforma nuanta fondului de ten si se gasesc in doua variante Lightening (pentru a deschide nuanta) si Darkening (pentru a inchide nuanta). Recent cei de la TBS au scos si varianta Drops of Sun, care adaugata cremei hidratante sau fondului de ten, da acel aspect de ten bronzat si sanatos. Nu le-am incercat deci nu stiu sa va spun daca sunt bune sau nu, astept pareri daca voi ati incercat Drops of Sun.

Am pus mana pe varianta Lightening (gasiti aici mai multe detalii despre produs) acum cateva luni si, desi mi-am dorit mult sa incerc aceste picaturi, n-am apucat sa le folosesc decat in ultimele saptamani. Pretul este mare (83 lei) pentru 15 ml, insa tinand cont de cat produs se foloseste este foarte spornic, iar daca aveti mai multe fonduri de ten care nu vi se potrivesc este o varianta foarte buna. Nu stiu cat de atragator este pentru o persoana care are doar cateva produse de machiaj si are un fond de ten care i se potriveste si nu cauta sa-l inlocuiasca, insa pentru mine - ca blogger de beauty si pasionata de asta - este un produs care merita, desi nu are numai plusuri.


Picaturile vin intr-o sticla cu pipeta (care va spun direct ca nu e cine stie ce, uneori e nevoie sa insist ca sa pot sa si scot ceva produs din sticla) si sunt o combinatie de pigmenti albi si roz care deschid nuanta oricarui fond de ten si se lauda ca neutralizeaza tenta de galben. La partea cu deschisul sunt perfect de acord, la partea cu neutralizatul nu stiu ce sa spun - eu am subton galben, deci nu-mi doresc sa neutralizeze ceva, insa nici n-am vazut sa faca asta.

Se pot folosi cu orice fond de ten lichid (cu nuante deschise spre medii, eu am facut un test si cu o nuanta inchisa si o sa vedeti si singure mai jos daca a functionat sau nu) si o picatura practic deschide fondul de ten cu jumatate de nuanta. Se pot folosi si mai multe picaturi daca este cazul, nu schimba consistenta sau textura fondului de ten si asta este unul din aspectele care ma ingrijorau pe mine. 

M-am gandit ca pozele vorbesc mult mai bine decat mine, asa ca am facut poze cu 3 fonduri de ten care nu mi se potrivesc ca nuanta (primul este cumparat de mine on-line si, desi este cea mai deschisa nuanta, e mult prea inchis pentru mine, iar celelalte doua sunt primite). Cred ca puteti sa vedeti clar ce se intampla, daca functioneaza sau nu, n-are sens sa ma mai lungesc eu cu cuvintele.




Ati incercat Shade Adjusting Drops? Cum vi se pare acest produs? Va tenteaza sa incercati aceste picaturi?

12 comentarii

  1. Ma tenteaza dar este foarte scump.Momentan mi am luat o crema cu Spf si fond de ten de la Bioderma. Aida Dolce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ai mai multe fonduri de ten cu probleme nu merita, insa daca ai sta altfel problema. Sa le folosesti cu placere.

      Ștergere
  2. Bună,
    Am cumpărat și eu picaturile de cand au aparut aici in UK.Sincer mie nu mi prea plac.
    Le folosesc cu fdt de la revlon și mi se pare ca trebuie să pun destul de mult produs ca sa l deschidă la culoare cu toate ca fdt nu e nu știu cât de închis. Deja după 3,4 folosiri mai am cam jumate din sticluta cu picături. Pipeta e teroare!
    Rămâne sa mai testez și cu alt fdt poate nu se "pupa" cu cel de la revlon.

    Salutari și numai bine!
    Mara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pipeta e groaznica, insa mi se pare ireal ce-mi zici tu - eu la ultimul fond de ten (care vezi cat de inchis e) am folosit 3 picaturi si diferenta se vede clar. De Colorstay e vorba? Poate e ceva cu el, mi se pare enorm cat zici ca ai folosit.

      Ștergere
  3. Doamne, de cand zic si eu ca fac review.
    Credeam ca doar la mine e problema cu pipeta, ca e sparta, de scot si aplic picaturile atat de greu, dar se pare ca e o problema cu pipeta in sine. Am mai citit la cineva ca are problema asta.
    Da, are un pret mai ridicat, insa merita. Cred ca o sticluta de asta ajunge mult timp.
    Wow, a treia poza e cea care ar trebui sa convinga pe oricine sa isi ia produsul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E problema generala cu pipeta aia, am mai citit ca face problema, poate o vor schimba. :)

      Ștergere
  4. Nu se simte pe fata diferenta in compozitia fondului de ten (nu stiu: sa nu mai aiba asa acoeprire buna, sa dea iritatii, sa il ingrase)? Intreb pt ca am vreo 6 fonduri de ten si nu toate mi se potrivesc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, am mentionat si in postare ca nu schimba nici textura si nici consistenta.

      Ștergere
  5. Interesant conceptul. Am si eu cateva chestii colorae pentru fata, in care ar fi bine sa pun asemenea picaturi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt utile mai ales cand e greu sa gasesti nuanta potrivita.

      Ștergere
  6. Cred ca as avea si eu nevoie de asa ceva! :))
    Vezi ca linkul duce catre un alt produs fata de cel mentionat!

    RăspundețiȘtergere