Transport gratuit = dorinte

9.7.16

Azi m-am trezit ciudat ... desi am dormit multe ore (de care chiar aveam nevoie pentru ca a fost o saptamana plina de munca si de chestii de rezolvat), ma simt extrem de obosita si tot ce-mi doresc pentru ziua de astazi este sa lenevesc si sa nu ma gandesc la nimic care sa-mi "chinuie" mintea. Au trecut multe ore de cand m-am dat jos din pat, dar inca simt nevoia sa-mi intind oasele si am de gand sa-mi fac o programare la masaj pentru zilele urmatoare, n-am mai fost de ceva vreme si corpul meu o cere.

Modul leneveala la mine vine la pachet cu navigat pe diverse siteuri, iar navigatul asta bineinteles ca vine si cu pofte si uneori se lasa si cu gaura pentru cardul meu (dar sa ne gandim doar la aspectele pozitive). Cei de la Shein mi-au trimis un mail ca urmeaza 3 zile de transport gratuit in perioada 10-12 iulie, asa ca am intrat pe site si m-am uitat la ce-au mai adus. 

Inca sunt activata pe albastru, dar am observat ca in ultima perioada mi-au fugit ochii si spre chestii bleu/ pastelate, de fapt imi plac in perioada asta cam toate nuantele posibile de albastru. Astept de pe un alt site o pereche de ochelari cu lentile albastre, care sunt foarte asemanatori cu astia, dar parca modelul asta imi place mai mult decat cel pe care l-am comandat deja, sa vad cum sunt ceilalti cand ajung ... Geanta bleu cred ca o sa mi-o fac cadou de ziua mea, n-am nimic in nuanta asta si-mi place si modelul, dar si cerceii imi plac, desi in ultimul an nu prea am mai purtat cercei lungi.

De-a lungul timpului mi-am cumparat destul de multe rochii de pe site si - cu mici exceptii - mi-au placut mult. Si ultima data tot o rochie mi-am luat, mai corect ar fi sa spun ca am cumparat-o din nou pentru ca am luat acelasi model pe care l-am luat si anul trecut, dar cu alt imprimeu, atat de mult mi-a placut. Mie vara rochiile lungi si comode mi se par alegerea perfecta si mereu imi fug ochii spre aceasta categorie cand ajung pe un site cu haine.

Daca tot am intrat pe site si am decis ca azi e timp de facut nimic, m-am uitat si la ce noutati au (cand mi-am comandat rochia nu m-am uitat la nimic altceva, am luat ce-am vrut si gata) si am vazut cateva chestii interesante. Franjurile inca imi plac, iar maro este una din alegerile mele de cand ma stiu, asa ca mi-au placut mult sandalele, dar si palaria (eu chiar nu am palarii de vara, dar parca n-ar fi rau sa ma gandesc si la asta).

Stilul boho e in mare trend (din punctul meu de vedere e intotdeauna o varianta perfecta pentru vara, indiferent de trenduri si nebunii), iar pe site am vazut multe rochii, fuste si bluze - dar si accesorii - care arata foarte bine. Nu stiu ce as alege mai intai pentru ca am vazut multe lucruri care mi-au placut mult si care s-ar incadra usor in garderoba mea, probabil ca pe langa astea as mai pune inca cateva in cos.


V-ati mai uitat pe site in ultima perioada? V-a placut ceva? V-ati mai cumparat ceva?

4 comentarii

  1. Drăguți ochelarii, m-ar fi tentat și pe mine însă nu vad nimic de protecție UV :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o informatie care lipseste de pe site, eu mai am o pereche de ochelari de la ei si au venit cu cartulie cu aceste date, ma gandesc ca si astia vin tot asa, dar ar trebui sa fie mentionat si pe site.

      Ștergere
  2. Eu n-am nevoie de mailuri si de oferte intru la tine pe blog si gata :)) Aseara am dat iama in reducerile de la TBS :)) Si abia primisem salariul :P

    RăspundețiȘtergere