Duo Paula's Choice

11.7.16

Astazi vreau sa va povestesc despre un duo de la Paula's Choice - doua produse din gama Resist - pe care l-am folosit des in ultimele dimineti. Serul il am de ceva vreme, insa n-am apucat sa va povestesc despre el desi am avut intentia s-o fac, iar crema a ajuns intamplator in viata mea, iar impreuna sunt o combinatie buna pentru diminetile cand vreau sa-mi protejez tenul, dar in acelasi timp sa aiba un aspect uniform si sa fie luminos.


Resist Super Antioxidant Concentrate Serum (cu vitamina C) este un ser de ultima generatie, ce contine un amestec de ingrediente care ajuta pielea sa genereze colagen, dar o si protejeaza de factorii daunatori externi, avand rol de reparare a celulor distruse. Textura este una matasoasa, usor satinata, se intinde usor si intra repede in piele, fiind o foarte buna baza de machiaj datorita siliconului pe care il contine (ca si restul produselor PC nu contine parfum si coloranti, asa ca poate fi folosit si in jurul ochilor fara probleme).

La inceput il foloseam seara inainte de crema hidratanta sau le combinam si mi-a placut mult (atat de mult incat mi-am mai luat un tub), insa in ultima perioada l-am folosit in combinatie cu crema de mai jos si tenul meu este destul de incantat. Mi se pare un produs foarte bun (faptul ca am simtit nevoia sa-l iau din nou spune tot) si se potriveste oricarui tip de ten, inclusiv celor sensibile.


Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF30 este un produs despre care am citit multe lucruri, dar cu care nu m-am inteles din prima. Si cand spun ca nu m-am inteles ma refer la efectul matifiant pe care il are (si de care sunt sigura ca sunt incantate multe persoane) si care a fost prea mult pentru tenul meu normal. Am luat-o la swap si am zis sa vad cum e, ea fiind de fapt o crema hidratanta cu protectie solara conceputa pentru tenul mixt sau gras.

Formula este plina de antioxidanti, care au rolul de a repara si de a stimula productia de colagen, fiind o crema colorata cu o nuanta naturala (nu lasa urme albe pe piele) se poate folosi si in jurul ochilor, iar daca nu aveti probleme cu tenul o puteti folosi singura fara vreun fond de ten deasupra, ofera tenului un aspect luminos si uniform, protejandu-l in acelasi timp.

Eu simteam ca ma strange putin fata cand foloseam crema singura, asa ca am inceput sa folosesc serul inainte si combinatia asta este perfecta. Daca aveti ten normal si crema vi se pare prea matifianta, incercati si varianta asta (ser inainte), iar daca aveti ten uscat orientati-va spre un alt produs sau folositi o crema hidratanta inainte. Inteleg de ce este laudat acest produs, insa nu cred ca este cea mai buna alegere pentru mine, asa ca probabil n-o sa revin la ea dupa ce o termin.


Ati incercat vreunul dintre produse? Cum vi s-a parut?

8 comentarii

  1. Nice products)
    I`m following ur blog with a great pleasure!

    Please join me - http://sunnyeri.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma inteleg foarte bine cu crema, dar trebuie sa am grija cu ea pentru ca, daca dau si cu fond de ten peste, nu se intinde bine si parca apre efectul de masca. Din cauza ca este colorata.
    Serul il am pe post de mostra, l-am primit cadou la o oferta. Am sa il folosesc cateva zile la rand, cand ma voi decide daca il cumpar sau nu haha :))
    Georgi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am folosit-o si cu fond de ten si nu am avut probleme.

      Ștergere
  3. Serumul îmi place și mie mult, iar crema cu SPF probabil că ar trebui s-o încerc la toamnă, sună perfect pe gustul meu. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-o incerci, cred ca o sa-ti placa.

      Ștergere
    2. Eu am probleme de o perioada cu dermatita atopica,am incercat cateva creme dar fara rezultat..am citit despre produsele Paula's Choice si as vrea sa incerc serul cu antioxidanti care cred ca m.ar ajuta. Oare ce crema ar mai trebui sa combin cu acest ser pt rezultate cat mai bune? Multumesc

      Ștergere
    3. Cel mai bine ar fi sa le scrii lor si sa le ceri un sfat (spunandu-le si ce alte produse folosesti), te vor ajuta in mod sigur.

      Ștergere